Fans reagerer på, at Meghan McCain forlader 'The View' på grund af Whoopi Goldberg og Joy Behar

Indholdsfortegnelse:

Fans reagerer på, at Meghan McCain forlader 'The View' på grund af Whoopi Goldberg og Joy Behar
Fans reagerer på, at Meghan McCain forlader 'The View' på grund af Whoopi Goldberg og Joy Behar
Anonim

McCain, datter af afdøde Arizona-senator John McCain, forlod talkshowet i juli 2021.

Den tidligere vært har forklaret, at hun besluttede at stoppe efter at have oplevet fjendtlig adfærd fra sin medvært, især Whoopi Goldberg og Joy Behar.

Meghan McCain bebrejder giftig arbejdsplads for at forlade 'The View'

"Da jeg først kom til The View i 2017, følte jeg en forbindelse til Whoopi. Hun havde lovet min far, at hun ville passe på mig, og hun holdt sit ord i de første to år, jeg var på showet," siger McCain i et uddrag.

"Sagen ved Whoopi er dog, at hun giver så meget magt i kultur og tv, og når hun først tænder på dig, kan det skabe ufattelig spænding ved bordet. Jeg fandt hendes åbne foragt for mig mere og mere vanskelig at håndtere, som årene gik, og det blev hyppigere," fortsætter hun.

McCain forklarede også et anspændt øjeblik, hvor Behar overbeviste hende om at forlade showet for altid. Det skete, efter at oplægsholderen var tilbage i luften efter barsel.

"På min anden dag tilbage, da jeg stadig fik mine søben tilbage og tilpassede mig min nye tidsplan og livet mellem brystpumpning og research til mine varme emner, begyndte Joy og jeg at skændes lidt om staten fra Det Demokratiske Parti i luften. For at gøre tingene lettere og lette spændingen sagde jeg: 'Joy, du savnede mig så meget, da jeg var på barsel! Du savnede at slås med mig!'" siger McCain.

Behar svarede blot: "Det gjorde jeg ikke. Jeg savnede dig ikke. Nul."

"Intet nogen nogensinde har sagt til mig i kameraet, siden jeg har givet interviews, siden jeg var 22 år, er nogensinde blevet så hårdt ramt. Jeg følte, at jeg var blevet tæsket," fortsætter McCain.

'The View'-fans smækker McCain efter afgang

Fans af programmet havde blandede reaktioner på McCains afgang fra det kontroversielle talkshow.

"'Meghan McCain siger, at hun forlod udsigten på grund af målrettet fjendtlighed fra Whoopi Goldberg og Joy Behar' Jeg vil gerne takke dem," skrev en person på Twitter.

"Meghan McCain sagde, at hun forlod The View, fordi der var for meget uro og negativitet. På magisk vis, efter hun gik, var der ikke mere uro eller negativitet. Hmmmmmm…" var en anden kommentar.

"Meghan McCain siger, at hun forlod The View på grund af fjendtligheden - alligevel var hun kilden til fjendtligheden," bemærkede en anden person.

"Meghan McCain er ikke et offer, og flertallet er nødt til at stoppe med at hengive sig til konservatives klynker i ond tro. Det er alt," var endnu et tweet.

Sæson 25 af det populære program skabt af Barbara W alters vil se den tidligere vært Star Jones slutte sig til Goldberg, Behar, Sunny Hostin og Sara Haines.

Anbefalede: