Marlon Wayans tjente 100.000 USD for en Batman-film, han aldrig har været med i

Indholdsfortegnelse:

Marlon Wayans tjente 100.000 USD for en Batman-film, han aldrig har været med i
Marlon Wayans tjente 100.000 USD for en Batman-film, han aldrig har været med i
Anonim

Når det kommer til tegneseriefilm på det store lærred, er DC og Marvel de store drenge i Hollywood. Selvfølgelig kan andre tegneseriefirmaer få noget glans i ny og næ, men når man ser på de tunge hitters, bliver det helt klart, at disse to altid er i front.

DC har fået en række utrolige skuespillere til at slutte sig til deres rækker gennem årene, og for et par årtier siden var de interesserede i at bringe den morsomme Marlon Wayans med om bord, mens deres Keaton-ledede franchise stadig var rødglødende. Dette skete aldrig, men Wayans fik stadig penge fra studiet.

Lad os se tilbage på, hvad der kunne have været, og hvordan Marlon Wayans var i stand til at lave seks figurer fra DC.

Marlon Wayans har haft en fantastisk karriere

Wayans-familien har lavet sjove film og tv-shows i årtier nu, og det er mere end sandsynligt, at du har set og elsket i det mindste et par af deres projekter. Den store mængde talent i denne familie er uvirkelig, og mange af dem har haft en chance for at skinne i Hollywood.

Marlon Wayans kommer fra en af de sjoveste familier inden for underholdning og er en performer, der næsten ikke behøver en introduktion. Manden har holdt sig i skuespil siden 80'erne, og den dag i dag fortsætter han med at vise, hvor fantastisk han kan være, når kameraerne ruller.

I'm Gonna Git You Sucka fra 1988 var et familieanliggende for Wayans, men det viste sig at være filmen, hvor han fik sin store debut. I årene efter fik Wayans chancen for at brillere i en række bemærkelsesværdige projekter, herunder The Wayans Bros., som medvirkede Marlon og Shawn.

Nogle af Marlons største hits inkluderer White Chicks, Above the Rim, A Haunted House, Scary Movie-franchisen og en hel masse mere.

Tidligt før han blev en stor skuespiller, havde Marlon Wayans en gylden mulighed for at spille hovedrollen i en rødglødende filmserie. Men på trods af muligheden, ville tingene ikke fungere, som han havde håbet.

Han skulle spille Robin i 'Batman Returns'

I løbet af Tim Burtons tid med at styre sin Batman-franchise, var en række interessante karakterer sat til at indgå i blandingen. De fleste fans ved, at Billy Dee Williams skulle portrættere Two-Face på et tidspunkt, men nogle er lige ved at lære, at Marlon Wayans faktisk skulle spille Robin i disse film.

Ifølge Wayans, "Jeg skulle faktisk spille Robin i Batman Returns for omkring 15 år siden. Men der var for mange karakterer."

Det ville have været så fedt at se for fans, men ak, Wayans fik aldrig chancen for at optræde i filmen. Hvis Tim Burton var kommet med til en tredje film, så er der en god chance for, at vi alle kunne have set både Two-Face og Robin få deres debut med Williams og Wayans i rollerne, men Burton ville glide ud af blandingen efter Batman Returneringer, hvilket medførte, at der blev foretaget et væld af ændringer.

Nu, selvom Marlon Wayans aldrig fik chancen for at spille Robin sammen med Michael Keatons Batman på det store lærred, bet alte studiet stadig skuespilleren en stor løn på det tidspunkt. Faktisk går Wayans også stadig på restchecks.

Han tjente stadig 100.000 $

Ifølge Wayans: "Jeg blev castet, jeg blev bet alt og alt muligt. Jeg får stadig resterende checks. Tim Burton endte ikke med at lave tre, Joel Schumacher gjorde det, og han havde en anden vision for, hvem Robin var Så han hyrede Chris O'Donnell."

Som fans fik at se, tog Joel Schumacher franchisen i en helt anden retning, da han overtog for Tim Burton, og en af disse ændringer var at caste Chris O'Donnell som Robin. O'Donnell spillede sammen med Val Kilmers Batman i én film, før han spillede hovedrollen sammen med George Clooney i Batman & Robin.

Selv om Marlon Wayans aldrig fik en chance for at brillere som Robin på det store lærred, er han endelig ved at realisere sin DC-drøm. I den nuværende Batman '89-tegneserie er det blevet afsløret, at Wayans' Robin vil optræde sammen med Keatons Batman! Dette er store nyheder for fans, og det er fantastisk at se Wayans få sin forløsning. En lignende ting skete for Billy Dee Williams, hvis Two-Face også optrådte i Batman '89.

Marlon Wayans kunne have gjort nogle fantastiske ting som Robin, men det var aldrig meningen, at det skulle være på det store lærred. I stedet bliver fans nødt til at fange ham i Batman '89.

Anbefalede: