De mest berømte skuespillere til at spille Spider-Man, rangeret af Net Worth

Indholdsfortegnelse:

De mest berømte skuespillere til at spille Spider-Man, rangeret af Net Worth
De mest berømte skuespillere til at spille Spider-Man, rangeret af Net Worth
Anonim

Selvom nogle superhelte altid vil være bundet til én bestemt skuespiller (det er svært at forestille sig nogen anden end Robert Downey Jr. som f.eks. Iron Man), får andre superhelteroller overgange fra én berømt skuespiller til en anden – næsten som en overgangsrite i Hollywood. Rollen som Batman er for eksempel gået fra Michael Keaton til Val Kilmer til George Clooney til Christian Bale til Ben Affleck til Robert Pattinson. Hvis det virker som en lang liste for dig, så forstår du min pointe.

Spider-Man er en af de roller, der er blevet overført fra en skuespiller til en anden i flere år nu. Tom Holland, skuespilleren, der i øjeblikket spiller Spidey i Marvel Cinematic Universe, er allerede begyndt at tale om muligheden for, at en anden kan tage det ikoniske Spider-Man-dragt i en fremtidig film. Selvom det er for tidligt at begynde at tænke på, hvem den næste Spider-Man kunne være, er én ting sikkert – de har store sko at udfylde. Spider-Man er blevet spillet af adskillige kendte navne gennem årene, hvoraf nogle blev berømt som superhelten (som Tom Holland) og andre, der påtog sig rollen senere i deres karriere. Her er de mest berømte skuespillere, der spiller Spider-Man, rangeret efter deres nuværende nettoformue.

8 Shameik Moore (urapporteret) - 'Spider-Man: Into the Spider-Verse'

Shameik Moore giver stemme til Miles Morales (a.k.a. Spider-Man) i 2018-filmen Spider-Man: Into the Spider-Verse. Han vil gentage sin rolle i efterfølgeren, som er sat til at blive udgivet i oktober 2022. Shameik Moores nettoværdi er i øjeblikket ikke rapporteret på Celebrity Net Worth, hvilket ikke burde komme som en stor overraskelse, da han stadig lige er begyndt på sin karriere.

7 Reeve Carney ($4 millioner nettoværdi) - 'Spider-Man: Turn Off the Dark'

Reeve Carney startede rollen som Peter Parker/Spider-Man i Broaday-musicalen Spider-Man: Turn Off the Dark fra 2010. Jake Epstein, bedst kendt for sin rolle som Craig Manning på Degrassi: The Next Generation, fungerede som Carneys suppleant, og han trådte ind i rollen, hver gang Carney tog et show ud. Reeve Carney har en nettoværdi på $4 millioner ifølge Celebrity Net Worth.

6 Jake Johnson ($8 millioner nettoværdi) - 'Spider-Man: Into the Spider-Verse'

Jake Johnson, bedst kendt for sin rolle som Nick i New Girl, spillede sammen med Shameik Moore i Spider-Man: Into the Spider-Verse. Johnson lagde stemme til Peter B. Parker, en ældre version af Spider-Man fra et alternativt univers, der tjener en slags mentor for den unge Miles Morales. Sammen med Shameik Moore vil han gentage sin rolle i efterfølgeren. Jake Johnson har en nettoværdi på $8 millioner ifølge Celebrity Net Worth.

5 Andrew Garfield ($13 millioner nettoværdi) - 'The Amazing Spider-Man'

Andrew Garfield påtog sig rollen som Peter Parker, efter at planerne for en fjerde Tobey Maguire-ledede Spider-Man-film officielt blev skrottet. Garfield spillede Peter Parker i to film, The Amazing Spider-Man og The Amazing Spider-Man 2, som begge spillede hans daværende kæreste Emma Stone som Peter Parkers kærlighedsinteresse Gwen Stacy. Andrew Garfield har en nettoværdi på $13 millioner ifølge Celebrity Net Worth.

4 Tom Holland ($18 millioner nettoværdi) - The Marvel Cinematic Universe

Tom Holland spiller i øjeblikket Peter Parker i Marvel Cinematic Universe, og hans seneste udspil som Spider-Man, Spider-Man: No Way Home, er sat til at blive udgivet i december 2021 som den 27. film i MCU. Han har optrådt som karakteren i flere andre film, herunder Spider-Man: Homecoming og Spider-Man: Far From Home. At spille rollen som Peter Parker var helt klart et smart økonomisk valg for Tom Holland, som har en nettoværdi på $18 millioner ifølge Celebrity Net Worth.

3 Chris Pine ($30 millioner nettoværdi) - 'Spider-Man: Into the Spider-Verse'

Chris Pine er den tredje skuespiller på denne liste, der har optrådt i Spider-Man: Into the Spider-Verse. Han har en lille rolle i denne film som den originale Peter Parker fra Miles Morales' univers. I modsætning til hans medspillere Shameik Moore og Jake Johnson ser det ikke ud til, at Pine vender tilbage til efterfølgeren. Chris Pine har i øjeblikket en nettoværdi på $30 millioner ifølge Celebrity Net Worth.

2 Neil Patrick Harris ($50 millioner nettoværdi) - 'Spider-Man: The New Animated Series'

Efter sine dage som vidunderbarn Dr. Doogie Howser, men før han blev kendt som den kvindelige Barney Stinson fra How I Met Your Mother, spillede Neil Patrick Harris kort Spider-Man på tv. Han gav Peter Parkers stemme i den kortvarige animerede serie Spider-Man: The New Animated Series, som kørte i 13 afsnit tilbage i 2003. Han skulle senere gentage sin rolle i videospillet Spider-Man: Shattered Dimensions. Harris har i øjeblikket en nettoværdi på $50 millioner ifølge Celebrity Net Worth.

1 Tobey Maguire ($75 millioner nettoværdi) - The Original Trilogy

Tobey Maguire medvirkede som Peter Parker i Sam Raimis originale Spider-Man-filmtrilogi. Maguire var allerede en kendt skuespiller på det tidspunkt i sin karriere, men denne rolle etablerede ham som en stjerne. Det hjalp også på hans bankkonto, og Maguire har nu en stor nettoværdi på $75 millioner ifølge Celebrity Net Worth. Selvom ingen af rygterne er blevet bekræftet, tror mange fans, at Maguire vil vende tilbage til rollen som Spider-Man sammen med Tom Holland i den kommende film Spider-Man: No Way Home.

Anbefalede: