Hvad 'American Pie'-castet har lavet siden 'American Reunion' udkom i 2012

Indholdsfortegnelse:

Hvad 'American Pie'-castet har lavet siden 'American Reunion' udkom i 2012
Hvad 'American Pie'-castet har lavet siden 'American Reunion' udkom i 2012
Anonim

Den voksende komedie American Pie havde premiere tilbage i 1999, og den blev straks et kæmpe hit. Filmen var så vellykket, at den resulterede i en franchise, og den seneste udgave af den, American Reunion, havde premiere tilbage i 2012.

I dag tager vi et kig på, hvad rollebesætningen har lavet siden fjerde omgang. Fra at blive gift og få børn til at stirre i populære Netflix-serier – bliv ved med at rulle for at se, hvad Jason Biggs, Alyson Hannigan og co. har gjort det siden 2012!

10 Jason Biggs

Sparker listen af er Jason Biggs, der spiller Jim Levinstein i franchisen. Siden 2012 har Biggs medvirket i film som Amateur Night, Who We Are Now og Dear Dictator. Når det kommer til tv, optrådte den skuespiller i shows som Orange Is the New Black, Teenage Mutant Ninja Turtles og Cherries Wild. For så vidt angår Jason Biggs' privatliv, blev skuespilleren far, da han og hans kone skuespillerinden Jenny Mollen har to sønner - en født i 2014 og en født i 2017. I øjeblikket anslås Jason Biggs at have en nettoformue på 20 millioner dollars..

9 Alyson Hannigan

Næste på listen er Alyson Hannigan, der spiller Michelle Flaherty i American Pie-serien. Efter American Reunion optrådte Hannigan i film som You Might Be the Killer og Flora & Ulysses, samt programmer som Fancy Nancy, Penn & Teller: Fool Us og de sidste tre sæsoner af How I Met Your Mother. I øjeblikket vurderes skuespillerinden at have en nettoformue på 40 millioner dollars.

8 Chris Klein

Lad os gå videre til Chris Klein, der portrætterede Chris "Oz" Ostreicher i den populære komedieserie. Efter American Reunion udkom, optrådte Klein i film som Game of Aces, The Competition og Authors Anonymous.

Udover dette medvirkede skuespilleren også i shows som Sweet Magnolias, The Flash og Wilfred. I 2015 giftede Chris Klein sig med rejsebureauet Laina Rose Thyfault, og sammen har de to børn - en søn født i 2016 og en datter født i 2018. Aktuelt vurderes skuespilleren at have en nettoværdi på $3 millioner.

7 Thomas Ian Nicholas

Thomas Ian Nicholas, der portrætterede Kevin Myers i franchisen, er den næste på dagens liste. Efter American Reunion optrådte skuespilleren i showet Red Band Society samt film som Bilal, Living Among Us og Zeroville. I 2016 blev Thomas Ian Nicholas far for anden gang - han og hans kone Colette Marino havde allerede et barn født i 2011. I øjeblikket vurderes skuespilleren at have en nettoformue på 3 millioner dollars.

6 Seann William Scott

Næste på listen er Seann William Scott, som spiller Steve Stifler i American Pie-serien. Efter 2012 kunne Scott ses i film som Just Before I Go, Goon: Last of the Enforcers og Bloodline - samt programmer som Welcome to Flatch og Lethal Weapon. Når det kommer til skuespillerens privatliv, giftede han sig i 2019 med indretningsarkitekt Olivia Korenberg. I øjeblikket anslås Seann William Scott at have en nettoformue på 25 millioner USD.

5 Tara Reid

Lad os gå videre til Tara Reid, der portrætterer Vicky i den populære komedieserie. Efter American Reunion medvirkede Reid i film som Andy the Talking Hedgehog, Ouija House og The Hungover Games. Udover disse film optrådte Tara Reid også i shows som The Boys, Marriage Boot Camp: Reality Stars og Tosh.0. Mellem 2013 og 2014 datede Reid den israelske musiker Erez Eisen. I øjeblikket anslås skuespillerinden at have en nettoformue på 2 millioner USD.

4 Mena Suvari

Mena Suvari, der spiller Heather i American Pie-serien, er den næste. Siden 2012 har skuespillerinden optrådt i film som Don't Blink, What Lies Below og The Murder of Nicole Brown Simpson - samt programmer som American Woman, South of Hell og Chicago Fire.

I 2018 giftede Suvari sig med scenografen Michael Hope, og i år bød de to velkommen til deres første barn sammen. I øjeblikket anslås Mena Suvari at have en nettoformue på 7 millioner USD.

3 Eddie Kaye Thomas

Næste på listen er Eddie Kaye Thomas, der spiller Finch i komedieserien. Efter American Reunion optrådte Thomas i shows som Scorpion og Things You Shouldn't Say Past Midnight – samt film som Shattered Memories og Alex & the List. I øjeblikket vurderes Eddie Kaye Thomas at have en nettoværdi på $7 millioner.

2 Natasha Lyonne

Lad os gå videre til Natasha Lyonne, der spiller Jessica i den populære franchise. Efter 2012 medvirkede Lyonne i shows som Orange Is the New Black og Russian Doll, og hun optrådte også i film som Antibirth, Yoga Hosers og Ad Astra. I 2014 begyndte skuespillerinden at date Saturday Night Live-alumnen Fred Armisen. I øjeblikket vurderes Natasha Lyonne at have en nettoværdi på 5 millioner dollars.

1 Jennifer Coolidge

Og endelig afslutter listen Jennifer Coolidge, som spiller Stiflers mor i American Pie-serien. Efter American Reunion optrådte Coolidge i film som Promising Young Woman, Like a Boss og Swan Song. Udover film medvirkede skuespillerinden også i et par shows - de mest bemærkelsesværdige er The Fungies! og Den Hvide Lotus. I øjeblikket anslås skuespillerinden at have en nettoformue på 8 millioner dollars.

Anbefalede: