At filme en del af 'Matilda' var faktisk vildt

Indholdsfortegnelse:

At filme en del af 'Matilda' var faktisk vildt
At filme en del af 'Matilda' var faktisk vildt
Anonim

I løbet af 90'erne var der masser af børnefilm, der blev lavet og forvandlet til klassikere på ingen tid. Sandlot, Hocus Pocus og hele Disney-renæssancen gjorde for eksempel alle et varigt indtryk på det unge publikum dengang. Nu er de børn blevet voksne og viser de film til næste generation.

Når man ser på de mest mindeværdige børnefilm fra 90'erne, er Matilda bestemt en film, der er værd at tale om. Den havde meget at gøre med den tilbage, da den blev udgivet, og selvom dens billetsalg lod meget tilbage at ønske, blev den stadig en klassiker.

Denne film havde meget at elske ved den, men på settet var der én ting, der var virkelig skræmmende at arbejde med, ifølge filmens største stjerne. Lad os se nærmere på Matilda og høre om den ene ting på sættet, der faktisk var skræmmende.

Matilda er en klassiker fra 90'erne

Matilda, der er baseret på Roald Dalh-romanen af samme navn, blev udgivet tilbage i 1996, og kom på biograferne med et usædvanligt talent. Danny DeVito instruerede ikke kun filmen, men han optrådte også i den sammen med kunstnere som Mara Wilson, Rhea Perlman og Embeth Davidtz. Wilson var en stor barnestjerne, og denne film ramte alle de rigtige toner i løbet af dens spilletid.

Roald Dahl-tilpasninger har været plettet gennem årene, men Matilda havde en betydelig charme over det. Meget af dette kom fra Mara Wilson, som også var med i store hits som Mrs. Doubtfire i 90'erne. Fansene elskede, hvad denne film bragte til bordet, og de fortsætter med at elske filmen alle disse år senere.

Filmen var på ingen måde en økonomisk succes, men den var stadig i stand til at tjene en arv takket være Wilson og co. Som tiden er gået, er folk blevet nysgerrige efter ting fra filmen, inklusive de sjove og skræmmende elementer bag kulisserne.

Kagescenen var interessant at filme

Der vil altid være op- og nedture, mens du filmer, og visse ting er meget sjovere at filme end andre. Mens man arbejdede på Matilda, var den berygtede kagescene sjov for nogle, men direkte ubehagelig for én skuespiller.

Den pågældende scene er uden tvivl en af de mest berømte fra filmen. Nu, som barn, kunne det virke som en drøm, der er gået i opfyldelse, at få chancen for at spise så meget chokoladekage som muligt, men det kunne ikke være længere fra sandheden. Desværre hadede skuespilleren, der spillede Bruce, chokoladekage.

Jimmy Karz, der spillede Bruce, t alte om dette og sagde: "Det sværeste var at komme til at sætte sig hver dag og få malet chokoladen på mit ansigt, som den blev malet dagen før. Og iført den skorpe skjorte hver dag. Det var nok det værste, så vidt jeg kan huske."

Selv om det ikke var sjovt for Karz, havde en masse andre kunstnere det sjovt, mens de filmede netop den scene.

Kiami Davael, der spillede Lavendel, sagde: "Vi havde det helt fantastisk med at filme den scene. Jeg kan huske, at auditoriet var fyldt med så mange børn, mange af dem har jeg aldrig haft fornøjelsen af personligt at møde."

Det er dejligt at høre, at mange af rollebesætningsmedlemmerne havde det sjovt på sættet, og det viser sig virkelig i deres optrædener. Der var dog noget på settet, som var virkelig skræmmende for skuespillerne at arbejde med.

chokey'en var skræmmende

Ifølge Mara Wilson var den berygtede Chokey faktisk skræmmende.

"Åh, Gud. Det var ligesom den eneste gang på settet, jeg faktisk var bange. Jeg var ikke bange for The Trunchbull, fordi [skuespillerinden] Pam Ferris bare er den dejligste kvinde nogensinde. Men de små rum - Jeg var ikke fan af små rum på det tidspunkt. Desuden lugtede det virkelig dårligt derinde på grund af den røgmaskine, de brugte. Da jeg bliver trukket ud af The Chokey, holder jeg mine hænder over mit ansigt; det er fordi det lugtede virkelig dårligt. Og jeg kan huske, at de engang satte mig derind og lukkede døren, og så sagde Danny: 'Okay gutter, vi skal til frokost!' Og jeg begyndte at banke på døren som: 'Gutter, lad mig komme ud', huskede Mara Wilson.

Børn, der voksede op med denne film, var bange for denne ting, og det er vildt at høre fra skuespillerinden, der spillede Matilda, at det var lige så skræmmende personligt, som det var på skærmen. Selvom det kun er en rekvisit, var The Chokey i bund og grund sin egen karakter, og den var mere skræmmende end alt andet end The Trunchbull.

Matilda er en fantastisk film, der stadig glæder fans, og The Chokey er officielt mere skræmmende end nogensinde, nu hvor vi ved, at den flippede Mara Wilson ud.

Anbefalede: