Daniel Radcliffe siger, at han helt sikkert er færdig med at spille Harry Potter

Daniel Radcliffe siger, at han helt sikkert er færdig med at spille Harry Potter
Daniel Radcliffe siger, at han helt sikkert er færdig med at spille Harry Potter
Anonim

Rygterne om, at Daniel Radcliffe vender tilbage til Harry Potter-serien, opstod, da han sagde, at han ville spille Sirius Black eller Remus Lupin i en potentiel genstart af Harry Potter. Nogle fans af den populære filmserie troede, at skuespilleren antydede en fremtidig aflevering, men det var langt fra tilfældet.

Den 32-årige skuespiller satte sig for nylig sammen med SiriusXMs Pop Culture Spotlight for at tale om sin nye komedieserie, Miracle Workers. Da programmets vært Jessica Shaw spurgte ham om, hvorvidt han ville vende tilbage til endnu en Harry Potter-udgave, tilbød Radcliffe lidt klarhed om hans tidligere kommentarer.

“Nej, det er ikke sket. Jeg tror, at jeg tror, jeg husker rigtigt. At spørgsmålet var som en hypotetisk om, 'hvem ville du ellers have ønsket at spille i denne serie?'” forklarede han med henvisning til sit svar om den mulige genstart.

"Øh, men ja, det er, der vil altid være, du ved, snak om en slags … men det er virkelig, virkelig altid meget mere i medierne end i virkeligheden," fortsatte han.

Harry Potter-stjernen præciserede, at han aldrig blev kontaktet af producenter for en potentiel film eller genstart i franchisen.

The Woman in Black-stjernen har altid haft et kompliceret forhold til sin rolle i Harry Potter-filmene. Tilbage i februar t alte Radcliffe med Ringenes Herre-stjernen Elijah Wood for Empire Magazine og afslørede, at han stadig er "uhyre flov" over sine tidlige skuespillerevner i filmserien.

"Det er som at spørge: 'Hvordan har du det med dine teenageår?' Der er så meget derinde, at det næsten er umuligt at fremhæve én følelse," sagde han.

harry-potter-unge-cast
harry-potter-unge-cast

"Det er svært at adskille mit forhold til Harry fra mit forhold til filmene som helhed," tilføjede han.

På trods af det understregede Radcliffe, at han stadig er taknemmelig for rollen, og muligheden cementerede hans skuespillerkarriere.

“Det viste mig, hvad jeg vil med resten af mit liv. At finde ud af tidligt, hvad du elsker, er virkelig heldigt."

Radcliffe blev berømt som 11-årig, efter at han fik rollen som den ikoniske drengetroldmand, Harry Potter. Han spillede rollen i otte film og lavede sin sidste præstation som Harry i 2011's Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2. Han har siden optrådt i en række scenespil og film, hovedsageligt indiefilm.

Skuespilleren spiller i øjeblikket hovedrollen i antologiens satireserie, Miracle Workers. Den tredje sæson, som har titlen Oregon Trail, kan ses på TBS og HBO Max.

Anbefalede: