RHOA'-fans tror ikke, at Falynn Guobadia kun er 6. måned gravid

RHOA'-fans tror ikke, at Falynn Guobadia kun er 6. måned gravid
RHOA'-fans tror ikke, at Falynn Guobadia kun er 6. måned gravid
Anonim

Falynn Guobadia har fået et sideblik, efter hun annoncerede sin graviditet med kæresten Jaylan Banks. Den 31-årige realitystjerne, der allerede er mor til tre sønner, afslørede den store afsløring under et møde med sin nye skønhed.

"Jalynn og jeg skal faktisk have en baby," fort alte hun sine fans på sin YouTube-kanal. "Vi tilføjer endnu en lille en til den skøre flok. Det er Jaylans første baby, så velkommen ombord."

"Vi var deroppe … og der skete noget," fort alte hun kameraet mellem nervøse grin.

"Vi ville bare sikre os, at vi nåede det over to-månedersgrænsen, du ved, at du ikke rigtig skal nævne en graviditet før det tidspunkt. Jeg ville bare ikke risikere noget, men nu hvor vi er forbi det punkt - venter vi! Jeg er bare så lettet over endelig at kunne komme ud af huset."

"Jeg er så klar, som jeg nogensinde kan være," sagde Banks.

"Jeg har altid ønsket at have en form for faderfigur i mit liv, så jeg giver tilbage til drengene, hvad jeg aldrig har modtaget…Jeg er klar til at starte det nye eventyr med dig."

Falynn afslørede i juli, at hun er "officielt skilt" fra eks Simon efter en rodet splittelse.

Han blev stærkt kritiseret, da han gik videre og friede til hendes Real Housewives of Atlanta-medspiller, Porsha Williams.

Falynn og Simon havde været gift i næsten to år, før han oprindeligt indgav papirer for at afslutte deres ægteskab i januar 2021, kun for at trække papirer og arkivere i februar og derefter forfølge et forhold med Porsha.

Fans var chokerede over Falynns chokmeddelelse og følte, at hendes tidligere mand fort alte sandheden, da han påstod, at hun var ham utro.

"Jeg mener, det siger MEGET om, hvad Simon GIVINGGGGG (eller ej) penge er tydeligvis ikke ALT for hende," skrev en person online.

"Waitttt …. så hvis 2+2=4 og 4+4=8, så WTF ER DETTE?" et sekund tilføjet.

"Så vent, de starter bare automatisk raw doggin, mens de stadig er lovligt gift? Læg mærke til, hvordan hun sagde et par måneder og ikke opgav et faktisk tal… pige farvel," kommenterede en tredjedel.

I maj delte Porsha et billede af sig selv med Simon Guobadia - og bekræftede, at de var sammen. I en lang billedtekst til sine 6,5 millioner fans gjorde hun det klart, at hun intet havde at gøre med sin forlovedes skilsmisse fra Falynn, 31.

Porsha skrev: "Til alle jer, der har brug for fakta, jeg forstår optikken, men Simon ansøgte om skilsmisse fra et tidligere ægteskab i januar. Jeg havde intet at gøre med deres skilsmisseansøgning. Det er mellem dem to."

"Falynn og jeg er ikke venner, og Simons skilsmisse er blevet afgjort. Vores forhold er et positivt, kærligt skridt fremad i alles liv."

Porsha udløste først forlovelsesspekulationer på mors dag.

Mor-of-one delte et snap af sig selv med sin hånd placeret på maven af Simon, 56, med et massivt diamantstjernekast på sin venstre ringfinger.

Anbefalede: