Kunne Willem Dafoe vende tilbage som The Green Goblin i Marvels 'Spider-Man: No Way Home?

Kunne Willem Dafoe vende tilbage som The Green Goblin i Marvels 'Spider-Man: No Way Home?
Kunne Willem Dafoe vende tilbage som The Green Goblin i Marvels 'Spider-Man: No Way Home?
Anonim

I et eksklusivt interview med The Wrap blev Willem Dafoe spurgt, om han ville vende tilbage som Green Goblin i den længe ventede Marvel-film Spider-Man: No Way Home. Rygterne begyndte at cirkulere på internettet, efter at JK Simmons og Alfred Molina bekræftede, at de ville gentage deres roller fra begyndelsen af 2000's Spider-Man-trilogi, som havde Tobey Maguire i hovedrollen.

Dafoe spillede Green Goblin i det første afsnit, som blev udgivet i 2002. Da Dafoe blev spurgt om hans tilbagevenden til Spider-Man-franchisen, bekræftede eller afkræftede Dafoe ikke rygterne, hvilket fik nogle Marvel-fans til at tro hans karakter kan dukke op igen i den nye film.

"Der sker en masse ting nu," fort alte han til magasinet. "Og du ved, jeg har altid det sådan, at når en film udkommer, så er det på tide at tale om den."

spider-man-og-grønnisse
spider-man-og-grønnisse

Tilbage i april bekræftede Molina, at han ville gentage sin rolle som Dr. Otto Octavius, alias Doctor Octopus eller Doc Ock, i Spider-Man: No Way Home. Han portrætterede den skurkeagtige videnskabsmand i 2004's Spider-Man 2.

I et interview med Variety fort alte den Emmy-nominerede skuespiller, hvor begejstret han var for at gentage rollen i den nye Spider-Man-film.

"Da vi skød [No Way Home], fik vi alle ordre om ikke at tale om det, fordi det skulle være en eller anden stor hemmelighed," sagde han. "Men du ved, det er over alt på internettet. Jeg beskrev faktisk mig selv som den værst bevarede hemmelighed i Hollywood!"

“Det var vidunderligt,” fortsatte han. "Det var meget interessant at gå tilbage efter 17 år at spille den samme rolle, i betragtning af at jeg i de mellemliggende år nu har to hager, en wattle, kragetæer og en lidt risikable lænd."

Jamie Foxx vil også gentage sin rolle som Electro, hovedantagonisten fra 2014's The Amazing Spider-Man 2.

Emma Stone, der spillede Gwen Stacey i The Amazing Spider-Man (2012) og dens efterfølger, rygtedes også at optræde i Spider-Man: No Way Home, men skuespillerinden lukkede hurtigt ned.

"Jeg har hørt de rygter," sagde hun til MTV News. "Jeg ved ikke, om jeg skal sige noget, men jeg [vil ikke være med]. Jeg ved ikke, hvad du skal svare, som alumne."

Både Andrew Garfield og Tobey Maguire var rygter om at lave en cameo i den nye Spider-Man-film, men Tom Holland nægtede deres involvering.

Spider-Man: No Way Home har premiere i biograferne den 17. december.

Anbefalede: