Fans vil have Scarlett Johansson til at spille Sabine i 'Ahsoka'-serien

Indholdsfortegnelse:

Fans vil have Scarlett Johansson til at spille Sabine i 'Ahsoka'-serien
Fans vil have Scarlett Johansson til at spille Sabine i 'Ahsoka'-serien
Anonim

Kilder har bekræftet, at Lucasfilm leder efter en skuespillerinde til at spille live-action-versionen af Sabine Wren.

Star Wars fans ved allerede, at Rosario Dawson skal gentage sin rolle som Ahsoka Tano i den kommende Disney+-serie. En nylig rapport fra The Hollywood Reporter afslørede, at kilder med tilknytning til Lucasfilm har bekræftet, at film- og produktionsstudiet ledte efter en skuespillerinde til at spille Sabine, over for Dawsons hovedperson.

Rosario Dawson portrætterede Ahsoka Tanos live-action version for allerførste gang i The Mandalorian sæson 2. I canon blev karakteren kun set før under The Clone Wars. Sabine, en ung Mandalorian-kriger, blev på den anden side introduceret i Star Wars Rebels, hvor hun spillede en hovedrolle i oprørsholdet i Ghost-rumskibet.

Star Wars-fans vil have Scarlett Johansson til at spille Sabine

Sabine er en fan-favorit karakter, og serien vil blive formet af skabere, der bragte karakterer fra Clone Wars til live i The Mandalorian, så det er sandsynligt, at Ahsoka bliver en Rebels-efterfølgerserie - men en live- actionversion af den.

Om Lucasfilm beslutter sig for at fortsætte Sabine og Ahsokas historie fra Rebels ind i jediens soloserie er ukendt, men fans har nogle ideer til castingen af Sabine. De vil have MCU-skuespillerinden Scarlett Johansson til at spille krigeren fra Mandalore.

"Scarlett Johansson burde spille Sabine," skrev en bruger som svar på meddelelsen.

“Scarlett johansson som gærdesmutte!!” en anden tilføjet.

"Forestil dig Scarlett som Sabine…" sagde en tredje.

Adskillige Star Wars-fans førte kampagne for, at Sabines originale stemmeskuespiller Tiya Sircar skulle spille Sabine Wren i live-action-showet, men jokede med, hvordan rollen ville gå til Scarlett Johansson i stedet.

“Rebels fans: tiya sircar burde spille sabine! disney: casts scarlett johansson” skrev de.

Da en Twitter-bruger stillede spørgsmålstegn ved fancastingen og spurgte, hvorfor Sabine skulle omcastes, forklarede en fan: "At bruge den samme stemmeskuespiller virker ikke altid til live-action. Især når en stemmeskuespiller ikke ligner karakteren."

Ved den nuværende ligning mellem Scarlett Johansson og Disney er det svært at forestille sig, at skuespillerinden ville blive castet i en rolle så hurtigt.

Den 29. juli afslørede flere publikationer, at Black Widow-skuespillerinden sagsøgte Disney for at streame filmen på deres streamingplatform Disney+, efter at hendes kontrakt sagde, at den ville modtage en eksklusiv biografpremiere. Disney klappede tilbage og bebrejdede skuespillerinden for at være hensynsløs over for de pandemipålagte restriktioner, idet de fuldstændig ignorerede, at Johanssons kontrakt var blevet brudt af dem.

Anbefalede: