Hook': Sådan ser Rufio ud nu

Indholdsfortegnelse:

Hook': Sådan ser Rufio ud nu
Hook': Sådan ser Rufio ud nu
Anonim

90'erne var et årti, der havde en række hits-film, og disse film har været i stand til at bestå tidens prøve lige siden. Især Hook, er en film, der har bevaret en masse kærlighed fra fans, og selv nu holder den sig godt. Spielberg-filmen havde måske store stjerner i sig, men børnene skilte sig virkelig ud. I filmen spillede Dante Basco Rufio, der siden er gået ned som en ikonisk karakter.

Basco har haft en utrolig undervurderet karriere, så lad os tage et kig og se, hvordan han ser ud nu, og hvad han har gang i.

Dante Basco medvirkede som Rufio i 'Hook'

Tilbage i 1991 gik Steven Spielberg og Robin Williams sammen for at bringe verden Hook, som var en moderne og anderledes version af den elskede karakter, Peter Pan. Mens Williams' Pan var filmens stjerne, satte mange af de sekundære karakterer et stort præg på publikum ved filmens udgivelse. Måske gjorde ingen ung stjerne i filmen et indtryk som Dante Basco, der spillede Rufio i filmen.

Før Basco optrådte i filmen, havde han en vis skuespilerfaring, inklusive optrædener i The Wonder Years. Hook viste sig at være et kæmpe gennembrud for den unge skuespiller, og i et glimt blev millioner af fans verden over kendte med ham takket være hans enestående og mindeværdige præstation i filmen. Interessant nok behøvede Basco ikke formelt at gå på audition til rollen.

Ifølge skuespilleren: Jeg kan huske en dag på settet, hvor jeg sad på en af tønderne ved piratskibet i filmen, og jeg spurgte Steven: 'Hey mand, du har aldrig prøvet mig, hvordan ender du med at caste mig?” Han fort alte mig: “Dante, ud af alle de børn, vi gik til audition til denne film, som var tusindvis af, var du det eneste barn, der skræmte mig.’”

Ved billetkontoret ville Hook trække $300 millioner ind, hvilket gjorde det til en økonomisk succes.

Selv om den ikke fik de bedste anmeldelser ved udgivelsen, har Hook fortsat holdt ud i tre årtier nu, og den opretholder en rabiat tilhængerskare, der kan citere næsten hver linje i filmen. Siden filmens udgivelse har Basco lavet en række projekter, især i stemmeskuespillets verden.

Han udt alte prins Zuko i 'The Last Airbender'

I filmens verden har Dante Basco haft ret travlt, siden han brød ud i Hook. Skuespilleren lånte sin stemme til film som A Goofy Movie, JLA Adventures: Trapped in Time og Monster Hunters: Legends of the Guild. Han optrådte også i film som Extreme Days, Biker Boyz og Blood and Bone. På tv har Basco gjort noget utroligt arbejde. Hans tid som Prince Zuko i Avatar: The Last Airbender er uden tvivl det bedste værk i hans karriere, og folk elskede virkelig hans bidrag til karakteren.

Hans krop af stemmeskuespil omfatter projekter som The Proud Family, Kim Possible, The Boondocks, The Legend of Korra og Ultimate Spider-Man. Han kan næsten gøre det hele bag mikrofonen, og hans stemmeskuespil har været enestående.

Udover sine stemmeskuespillerroller på tv, fortsætter Basco også med at optræde foran kameraet. Han har optrådt på shows som Hawaii Five-0, Entourage, CSI: Miami og Prime Suspect. Dette inkluderer ikke engang hans arbejde i 90'erne, som indeholdt shows som Nash Bridges, Touched by an Angel og Moesha. Det er utroligt at se, at manden har arbejdet konsekvent i 3 årtier nu. Basco har haft en utrolig karriere i Hollywood, og efter alle disse år spekulerer mange fans på, hvordan han ser ud, og hvad han har gang i.

Sådan ser han ud nu

Den 45-årige Basco er ret aktiv på sociale medier, og fans kan indhente ham der for at se, hvad han laver i sit daglige liv. Tingene ser ud til at gå usædvanligt godt for skuespilleren, og det er fantastisk at se, at en kunstner, der steg til stjernestatus som barn, har gjort en karriere inden for underholdning og er blevet ved med at trives.

I betragtning af hans langvarige arbejde burde det ikke komme som nogen overraskelse, at Dante Basco har en række projekter i kø, ifølge IMDb. Basco er i øjeblikket knyttet til projekter som Chocolate, Underdogs Rising, Pasty Lee & The Keepers of the 5 Kingdoms og Asian Persuasion. Med alle disse projekter på dækket vil Basco fortsætte med at trives i Hollywood i de kommende år.

Forhåbentlig får fans chancen for at høre ham i andre fremtrædende stemmeskuespillerroller fremover.

Anbefalede: