Hvordan Steve Carells liv var før 'The Office

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Steve Carells liv var før 'The Office
Hvordan Steve Carells liv var før 'The Office
Anonim

Steve Carell er mest berømt for sin rolle som Michael ScottNBC's Kontoret. Den ikoniske karakter vil helt sikkert være det, han altid vil blive husket for. Han har lavet en masse projekter, siden han spillede den karakter, som fans godt kender til og helt sikkert har set, men hvad med hans liv før The Office ?

Carells dage før Michael Scott er ikke så kendte. Han fik rollen i sitcom i en alder af 42. Hvad lavede han præcis alle årene før det? Sandheden er, at Carell var en entertainer langt før han fik rollen som verdens bedste chef. Han var bare ikke kendt i et stykke tid.

Før kontoret gik Carell på college, lavede improvisationer, reklamer, gik til audition for SNL og blev forelsket i sin kone, Nancy. Det er svært at tro, at manden havde et liv før Michael, men det gjorde han virkelig.

8 Han gik på Denison University

Carell dimitterede med en bachelorgrad i historie fra Denison University i 1984. Carell voksede op i Acton, Massachusetts, og flyttede til Granville, Ohio for at studere. Det er det samme universitet, som hans ven og filmmedspiller Jennifer Garner gik på, dog ikke på samme tid. Carell tilbragte fire år som målmand for skolens ishockeyhold og var også medlem af universitetets improkomedie-trup. Jep, de skøjtefærdigheder, som Carell demonstrerede på The Office, går tilbage til hans skoletid som ishockeymålmand.

7 Han studerede i Second City i Chicago

Ifølge Second Citys hjemmeside tilbragte Carell næsten ti år i Chicago med at studere og undervise i improvisation der. Hvem vidste, at han havde så meget træning under bæltet længe før han fik rollen som Michael Scott? Det er overflødigt at sige, at Carell er en smule bedre til at improvisere end sin fiktive karakter. Carell tilbragte sin tid i Second City sammen med nu berømte stjerner som Amy Sedaris, Stephen Colbert og Jackie Hoffman.

6 Han var kort med i filmen Curly Sue

Carell optrådte meget kort i filmen Curly Sue; han var dybest set en fremhævet statist. Han spillede en tjener ved navn Tesio i åbningsscenen. Filmen blev udgivet i 1991, da Carell var 29. Det var hans første filmrolle. Med så lille en del er det svært at tro, at han ville ende som en af de største komiske stjerner i Hollywood, men hey, alle skal starte et sted.

5 Han blev forelsket i sin kone, Nancy

Carell mødte sin kone, Nancy Walls, mens han var i Second City i Chicago. Hun var faktisk elev i en af de klasser, han underviste der. Hun arbejdede som bartender på en bar, som Carell besøgte, og de to slog til. Det tog dog noget tid for dem at starte et forhold, fordi de begge var meget generte og ingen af dem ville tage det første skridt. De to kom til sidst sammen og blev gift i 1995.

4 Hans kone arbejdede hos SNL

Walls arbejdede på Saturday Night Live i sæsonen 1995-1996. Derefter ville hun stifte familie og have børn, så Carell og hans kone flyttede til Los Angeles. Carell ville senere fortsætte med at være vært for et par afsnit af SNL gennem årene, sjovt nok. Hans kone dukkede endda op under en af hans monologer. Carell lavede en vittighed i en af sine monologer, som han engang var til audition for SNL, men senere tweetede, at det ikke var sandt og bare en del af en joke. Carell ville have været fantastisk som SNL-cast-medlem, det er helt sikkert.

3 Han blev bemærket i Bruce Almighty

Carells første bemærkelsesværdige filmrolle før The Office var rollen som ankermanden i Bruce Almighty. Han havde en scene, der var meget mindeværdig, da Jim Carreys karakter brugte sine superkræfter som Gud til at få Carells karakter, Evan, til at tale en masse sludder. Carell var genial i scenen og fik ham bemærket for sit fremragende og morsomme arbejde. Hans karakter blev så populær, at de gav ham hans egen film, Evan Almighty.

2 Han havde et barn

Før han fik rollen som Michael Scott, havde Carell og Walls en datter sammen. Elisabeth Anne blev født i 2001. Kort efter han fik rollen på Kontoret, fik de deres søn, John, som blev født i 2004. Pilotafsnittet af Kontoret blev optaget samme år i februar. Carell fort alte ET i 2017, at hans børn ikke rigtig har set noget, han har gjort, inklusive The Office. Han sagde til dem, at han bare er "far", og de er ikke særlig imponeret over ham. Det lyder så fjollet, ikke?

1 Han lavede en sitcom lige før kontoret

Før han blev tilbudt en rolle på The Office, var Carell knyttet til en anden sitcom kaldet Come to Papa og var ikke i stand til at forpligte sig til en anden serie. Heldigvis for producenterne på The Office endte den sitcom, han var bundet til, med at blive et flop og blev aflyst. De ville have ham til rollen som Michael, og han var i stand til at tage jobbet. Hvis Carells andet show ikke var blevet aflyst, ville Bob Odenkirk have fået rollen som Michael.

Anbefalede: