Jackie Chans farligste stunts, klassificeret efter How Injured He Got

Indholdsfortegnelse:

Jackie Chans farligste stunts, klassificeret efter How Injured He Got
Jackie Chans farligste stunts, klassificeret efter How Injured He Got
Anonim

Jackie Chan har været en berømt skuespiller, instruktør og kampsportskunstner i årtier. Han har været i filmindustrien, siden han var et lille barn i 60'erne, men i 70'erne begyndte han for alvor at blive berømt, og Hollywood begyndte at anerkende hans talent. Han gjorde sin berømmelse ved at udføre alle sine egne stunts og kun bruge en stuntmand, når det er absolut nødvendigt – også selvom det næsten betyder at blive dræbt eller alvorligt såret.

Det ser ud til, at Jackie Chan vil gøre alt for at sikre, at hans film er fantastiske, og efter alle de stunts, han har lavet, er det som om, han er uovervindelig. Hans mod til at lave sine egne stunts gør bestemt hans film unikke og får actionscenerne til at se autentiske ud. Han laver stadig sine egne stunts i dag som 67-årig. Lad os tage et kig på de farligste stunts, Jackie Chan nogensinde har lavet.

6 'Police Story 3: Supercop' (1992) – Helikopter Stunt

Vi starter listen med et af de skøreste stunts, Jackie Chan nogensinde har lavet. I Police Story 3: Supercop havde han to scener, der involverede helikoptere. Den første måtte han springe fra en bygning og hænge på en rebstige, der kom ud af helikopteren, mens den fløj over byen. Overraskende nok kom han ikke til skade i den scene. Det var den anden, der forårsagede skade. Ifølge South China Morning Post, "I en anden scene skulle en dinglende Chan undvige en indkommende helikopter, men han formåede ikke at komme af vejen og rev sin skuldermuskulatur takket være sammenstødet."

5 'Armour Of God 2: Operation Condor' (1991) - Swinging From A Chain Stunt

Denne er ikke så dramatisk som at dingle fra en helikopter, men den var stadig farlig. Det var så farligt, at han ved et uheld faldt og brækkede en af sine knogler. Ifølge ScreenRant, "Mens han svingede fra en lang kæde i en underjordisk nazistisk højborg, mistede Chan utilsigtet sit greb og tumlede ned til jorden nedenfor. Påvirkningen var så voldsom, at han brækkede brystbenet, hvilket må have været ren smerte. Det forkludrede stunt kan ses i sin helhed under sluttekstscenen af Operation Condor, og det er grusomt."

4 'Project A' (1983) - Clock Tower Stunt

Project A er endnu en film, hvor Jackie ved et uheld faldt og sårede sig selv. Han kunne have undgået at blive såret denne gang, fordi han ikke faldt de første to gange, han gjorde det, men han følte, at scenen ikke var god nok og måtte lave den om. Hans farlige gentagelse endte som en del af filmen. “Chan formår at komme uden for klokketårnet, hvor han er tvunget til at hænge på for livet fra en af urets visere. Da han mister grebet, styrter han lige ned gennem to stoftage og lander på jorden. Chan lavede stuntet to gange, men var utilfreds med resultatet. Det tredje forsøg viste sig at være smertefuldt, da han landede næsten direkte på halsen og næsten brækkede den. Mirakuløst nok overlevede han ikke kun, men forblev i karakter og afsluttede scenen, ifølge ScreenRant. Kun Jackie Chan ville være i stand til at forblive i karakter efter næsten at have brækket nakken.

3 'Hand Of Death' (1975) - Truck Stunt

Hand of Death var første gang, Jackie blev skadet på sættet og er stadig en af de værste skader, han nogensinde har haft. Direktøren troede, han var ved at dø, fordi han kom så hårdt til skade. “Jackie Chan pådrog sig en af sine værste skader på settet til filmen Hand of Death fra 1975, da han sprang ud af en lastbil og slog hovedet på vej ned. Før skaden kunne sætte ind, gentog han springet en anden gang, før han besvimede i en time,« ifølge ScreenRant. Heldigvis var han i stand til at vågne op, og hans hovedskade forårsagede ingen permanent skade.

2 'Police Story' (1985) - Pole Slide Stunt

Police Story har tonsvis af stunts gennem hele filmen, og Jackie tog dem ud, som om de ikke var noget. Men en af dem efterlod ham med skader over hele kroppen. "Den mest berygtede af flokken fandt sted under den berygtede sekvens i indkøbscentret, da Chan hopper ud fra en balkon og griber fat i en pæl, før han styrter gennem et glastag. Mens han gled ned ad stangen, fik Chan elektrisk stød, forbrændinger på sine hænder, en brækket finger, en række snitsår og en skadet bækkenknogle og ryghvirvler," ifølge ScreenRant. De fleste mennesker ville nok være holdt op med at lave stunts efter det, men ikke Jackie Chan. Han blev stadig ved med at lave stunts til sine film, og det var overraskende nok ikke engang den værste skade, han har fået på sættet.

1 'Armour Of God' (1987) - Tree Stunt

Armour of God var filmen, der næsten slog ham ihjel. Stuntet, han skulle udføre, virkede i starten simpelt, men det endte i katastrofe. Dette krævede, at Chan sprang ned fra muren på et slot og op på et træ, og svingede derefter ned gennem grenene. Selvom det første tag gik godt, syntes Chan ikke, at han var hurtig nok. Ved det andet forsøg ramte katastrofen, da trægrenen Chan havde søsat sig på brød. Da han ramte jorden, slog hans hoved en sten og brækkede hans kranium,« ifølge South China Morning Post. På en eller anden måde overlevede han det stunt og var stadig i stand til at medvirke i film efter det og blev den Jackie Chan, vi alle kender i dag.

Anbefalede: