The Witcher': Hvor tæt er Henry Cavill på resten af skuespillerne?

Indholdsfortegnelse:

The Witcher': Hvor tæt er Henry Cavill på resten af skuespillerne?
The Witcher': Hvor tæt er Henry Cavill på resten af skuespillerne?
Anonim

Henry Cavill har været et værdsat medlem af Hollywood siden hans "Superman"-dage. Skuespilleren optrådte i DC Comics-filmen fra 2013, "Man Of Steel", og det var kun op derfra! Cavill optrådte senere i utallige andre DC-film, herunder "Batman vs. Superman" og "Justice League". Selvom superheltegenren for evigt kan være en del af Cavills image, har han påtaget sig en ganske stor rolle på Netflix' "The Witcher".

Med to sæsoner på bagen har Cavill formået at udvikle en ret stor fanskare, hvoraf mange altid spekulerer på, om stjernen er tæt på sine medspillere i "The Witcher". Selvom han lever et ganske privat liv, har Henry Cavill gjort det klart, at han og hans Netflix-venner har det bare peachy bag kulisserne. Med alt det sagt, her er alt, hvad vi ved om rollebesætningens forhold.

Bag kulisserne på "The Witcher"

Henry Cavill har knust spillet i løbet af det sidste årti! Fra hans ophold som Superman hele vejen til at spille Ger alt of Rivia på "The Witcher", er det tydeligt, at han har gjort det hele. Netflix-showet, der blev sendt sidste år, var et stort træk for Cavill, som viste sig at være en massiv fan af karakteren efter at have været tilhænger af spillet, før showet udkom. Skuespilleren lagde meget arbejde og energi i at få rollen som Ger alt, og det ser ud til at have givet pote!

Mens vi elsker os selv noget Henry Cavill på skærmen, ser stjernen ud til at være ret reserveret, når det kommer til hans personlige liv. Skuespillerens kærlighedsliv er blevet dækket meget lidt gennem hans karriere, og det er ikke tilfældigt. Så når det kommer til hans forhold til sine medspillere i "The Witcher"-spillerne, spekulerer fans fortsat på, om han er tæt på dem bag kulisserne. Selvom vi måske ikke ser det, er Cavill i virkeligheden venner med rollebesætningen.

Henry er måske ikke den bedste til at administrere sine sociale medieplatforme og dele øjeblikke af sit liv til offentligheden, men det, han er god til, er at være en ven. Stjernen er kommet ret tæt på sine medspillere, især Anya Chalotra, der spiller Yennefer. Det er blevet tydeligt, at duoen er blandt de tætteste, når det kommer til rollebesætningen, og det viser sig, når de er sammen. Uanset om de optræder på Comic-Con eller bare chatter væk under et interview, er rollebesætningens kemi med Henry uden sidestykke.

Under showets verdenspremiere tilbage i 2019 på Vue på Leicester Square, blev Henry set give et kæmpe kram til sine to "ledende damer", Anya og Fraya Allan, der spiller Ciri. Selvom der var tvivl om Henrys deltagelse i sæson 2 af showet, vendte han ikke kun tilbage, men han er tilbage og bedre end nogensinde!

Anbefalede: