Hvordan Topher Graces karriere styrtdykkede efter at have forladt 'That '70s Show

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Topher Graces karriere styrtdykkede efter at have forladt 'That '70s Show
Hvordan Topher Graces karriere styrtdykkede efter at have forladt 'That '70s Show
Anonim

Tilbage var That '70's Show et af de mest elskede shows på den lille skærm, da det var et periodestykke, der havde et væld af hjerte og en masse grin. Showet var startpunktet for folk som Ashton Kutcher og Mila Kunis, og resten af rollebesætningen havde en masse talent. Det er overflødigt at sige, at rollebesætningen tjente tonsvis af penge, og selvom de ikke alle var tæt på, var showet stadig fantastisk og inspirerede andre shows, der er kommet siden.

Topher Grace var stjernen i That 70s Show, men han ville ikke blive ved indtil slutningen, idet han valgte at forlade serien for at gå videre til andre ting. Nogle gange lykkes en dristig beslutning bare ikke, og for Topher Grace har tingene ikke været det samme, siden han forlod hit-serien.

Lad os dykke ned og se, hvad der præcist skete her!

'Det 70'er-show' bliver et kæmpe hit

Topher Grace
Topher Grace

I 1998 var verden klar til, at en frisk serie skulle komme ind i folden og etablere sig, før det nye årtusinde rullede ind, og That '70s Show viste sig at være lige, hvad lægen bestilte til publikum derhjemme.

Serien fangede hurtigt fans, da den var helt anderledes end alt andet på den lille skærm på det tidspunkt. Rollebesætningen af showet var enestående, skriften var skarp, og historierne var interessante og sjove at se. Showets rollebesætning fik naturligvis masser af eksponering, hvilket må have føltes som en drøm, der gik i opfyldelse.

Mens han var med i That 70s Show, dyppede Topher Grace tæerne ind i filmverdenen og fik roller i projekter som Traffic og Ocean's Eleven. Dette begyndte langsomt at give ham en vis tillid til, at han kunne blomstre til en massiv filmstjerne ned ad linjen, hvilket uden tvivl ville gøre ham til en større stjerne.

At være med i showet betød selvfølgelig, at han ikke var i stand til at tage de eftertragtede filmroller, som han ville have været op til, og til sidst ville han tage afsked med That '70's Show. Fansene var ikke glade for, at han gik, men det var tid for ham at teste sit held på det store lærred.

Hvad Topher Grace dog snart ville lære, er, at det ikke altid er det bedste træk at tage i Hollywood at efterlade en sikker ting.

Tophers filmkarriere tager aldrig fart

Topher Grace
Topher Grace

Efter at have brugt That 70s Show til at skabe sig et navn i Hollywood, ville Topher Grace til sidst forlade showet tilbage i 2006 med håbet om, at han kunne blive en massiv filmstjerne.

For at sætte gang i tingene optrådte skuespilleren i filmen Spider-Man 3, som viste sig at være en enormt skuffende film. Selvom filmen var i stand til at generere 894 millioner dollars rundt om i verden, tog den tæsk fra kritikerne og er langtfra en af de mest foragtede tegneseriefilm fra 2000'erne.

Tingene fik ikke en fantastisk start for Grace, selvom billetkontoret fort alte en helt anden historie. Ifølge IMDb skulle der gå nogle år, før han fik en rolle i et andet større billede. Valentinsdag var en succes, men den havde et ensemblebesætning, der bar det. Derfra ville tingene ikke blive bedre.

Grace ville til sidst deltage i undervældende film som Predator, Take Me Home Tonight og Don Peyote. På dette tidspunkt var det 2013, hvilket betyder, at han havde været væk fra That 70's Shows i 7 år og endnu ikke havde fundet den rolle, der ville bringe ham over toppen.

Han ville finde roller i film som Interstellar og BlackKkKlansman, men disse ville ikke gøre ham til en stjerne. Desværre ville den store skærm ikke være det eneste sted, han ville kæmpe.

Hans tv-karriere er ikke helt genoprettet

Topher Grace
Topher Grace

Topher Grace lavede ikke bølger på den store skærm, som han havde forventet, og på trods af at han prøvede sin hånd på fjernsynet igen, ville resultaterne aldrig komme i nærheden af at matche That 70s Show.

I årenes løb ville Grace få små roller i shows som Workaholics, The Muppets og Black Mirror, men disse var små fisk sammenlignet med hans 70'er Show-dage. Nok, de fik hans navn derude, men de var næppe en tilbagevenden til toppen.

Han har fået hovedroller i shows, men de tog aldrig rigtig fart. Ifølge IMDb var Grace en hovedrolle i The Hot Zone og The Beauty Inside, men de færreste synes overhovedet at huske disse shows.

I nyere nyheder viser IMDb, at han fik en rolle i The Twilight Zone i 2020, og han optrådte også i filmen Irresistible. Det er dejligt at se, at han stadig får arbejde i solide projekter, men vi må undre os over, hvad der ville være sket, hvis han bare var blevet på That '70s Show.

Anbefalede: