Var Jim Parsons utilpas med sine kyssescener på 'The Big Bang Theory?

Indholdsfortegnelse:

Var Jim Parsons utilpas med sine kyssescener på 'The Big Bang Theory?
Var Jim Parsons utilpas med sine kyssescener på 'The Big Bang Theory?
Anonim

The Big Bang Theory sender måske ikke nogen nye episoder i disse dage, men det er stadig et utroligt populært program, som fans stadig elsker. Serien gjorde et exceptionelt stykke arbejde med at caste sine hovedroller, og selvom skuespillerne ændrede sig meget gennem årene, slog de sig stadig sammen og hjalp med at gøre dette show til en klassiker. Da showet var slut, fik nogle af dem endda nogle rekvisitter, hvilket yderligere beviste, at denne serie havde noget unikt over sig.

Mens han filmede serien, ville Jim Parsons, der spillede Sheldon i programmet, have flere chancer for at kysse nogle af sine kvindelige medstjerner. Især hans kys med skuespillerinden Mayim Bialik var et kæmpe øjeblik i showet, da det viste, at Sheldon voksede seriøst.

Mens han filmede disse scener, var Jim Parsons utilpas med det hele? Lad os se nærmere på de pågældende scener!

Hvordan det hele kom sammen

Sheldon Amy
Sheldon Amy

Før du dykker ned i selve kyssescenerne, er det vigtigt at tage et kig på, hvordan det hele hænger sammen. Når alt kommer til alt er fans, der så programmet, fuldt ud klar over den udvikling, som Sheldon gik igennem for at nå dette punkt.

Når han t alte med Entertainment Weekly, ville den udøvende producer, Steve Molaro, åbne op for, at showet var på vej til dette berygtede kys, og hvordan det hele kom sammen i skriveprocessen. Ikke kun det, men han ville også komme ind på, hvorfor Amy tog føringen i scenen.

Han ville sige: "Vi er nødt til at holde det i gang, selvom det er i små skridt, og jeg følte bare, at det var på tide. Hun fortjente en stor sejr, og det virkede som en god måde at komme til det på."

Et af de vigtigste aspekter ved at gøre noget som dette er stadig at fastholde, hvem karakteren er, før det sker, og Molaro ville uddybe dette yderligere i samme interview og vise, at han har et fremragende greb om Sheldon og hvad fans ville faktisk gerne se fra karakteren.

Molaro ville tilføje: "Den scene var faktisk lidt af en tilføjelse i sidste øjeblik. Jeg mener, det kys var sådan et smukt øjeblik. Og du kunne sagtens have afsluttet afsnittet på det. Men vi følte, at det ville være rart at se, at der ikke var nogen kæmpe ændring i, hvem Sheldon var."

Nu hvor vi ved, hvordan ideen opstod og fandt sted, skal vi også undersøge, hvordan de optrædende havde det i netop dette øjeblik.

Kysset med Amy

Sheldon Amy
Sheldon Amy

Jim Parsons og Mayim Bialik nåede til sidst til et punkt, hvor det var tid for deres karakterer til at tage det næste skridt med hinanden. Naturligvis kan det være mærkeligt at kysse en, der ikke er din partner, men de to holdt tingene nede på sættet.

Parret ville tale med USA Today om deres oplevelse på sættet, og desværre, for Mayim, skulle hun håndtere Parsons under vejret.

"Du havde influenza," sagde hun til Parsons i interviewet.

Parsons ville tilføje: "Du blev ved med at suse rundt med Listerine eller hvad som helst for at dræbe mine bakterier."

Dette må bestemt have gjort tingene ret vanskelige under scenen, men de to var i stand til at få det til at ske og få det til at se perfekt ud til kameraerne. Da de er fuldendte professionelle, ser det bestemt ud til, at parret var fortrolige med hinanden, selvom Parsons var under vejret.

Mens Parsons ikke har givet for meget indsigt i dette særlige kys, havde han det tydeligvis dårligt med at være syg på sættet i løbet af denne særlige dag. Når det kommer til hans tid med at kysse Kaley Cuoco, ville skuespilleren dog åbne sig lidt mere og give fans hans sande følelser om at kysse sin mangeårige medstjerne.

Moving On And Kyssing Penny

Sheldon Amy
Sheldon Amy

Selv om Jim Parsons' Sheldon brugte sin tid på showet med Amy, var der et tidspunkt, hvor han låste læber med Kaley Cuoco. Selvom det aldrig var meningen, at de to skulle være en genstand i det lange løb, viste det sig at være en interessant scene for alle.

Når han t alte med Glamour, t alte Jim Parsons om at filme scenen med Kaley Cuoco, og det lyder helt sikkert som om, at dette var lige så glat som nogensinde.

Parsons ville sige: "Det var virkelig sjovt - og, helt ærligt, virkelig nemt. Meget tidligt på arbejdet med dette show begyndte jeg at arbejde meget med Kaley på en masse forskellige scener, fordi Penny og Sheldon havde mange scener sammen, og det var et meget nemt forhold at være en del af på kameraet."

Baseret på hans ord vil vi med sikkerhed antage, at han havde det godt på sættet, og at Cuoco ikke behøvede at banke Listerine for at håndtere en syg Parsons.

Han ville tilføje: Det er altid til en vis grad akavet, men det var chokerende nemt. Vi havde det så sjovt. Og det var så sjovt at gøre det live foran publikum.”

Så selv om der var noget akavet ved at kysse sine kvindelige medstjerner, virkede han bestemt ikke utilpas ved at gøre det.

Anbefalede: