Kevin Hart minder sine Insta-følgere om 'Die Hart' er ude på onsdag

Kevin Hart minder sine Insta-følgere om 'Die Hart' er ude på onsdag
Kevin Hart minder sine Insta-følgere om 'Die Hart' er ude på onsdag
Anonim

Kevin Hart ser ud til at være over alt i disse dage. Han er på gameshows, filmfranchises, webshows og endda musikvideoer. Han er heller ikke flov over at minde os om, at han er i nærheden. Entertainerens nylige Instagram-opslag mindede hans følgere om, at hans nye tv-program Die Hart er ude på onsdag.

Dette vil være første gang, Hart medvirker i en tv-serie. I showet spiller han selv en fiktionaliseret version, som er en actionstjerne i træning, der forsøger at få en filmrolle. Han går på en actionskole og træner med en klassekammerat, spillet af Emmanuel, hvor de bliver trænet af en instruktør spillet af John Travolta.

Traileren er fyldt med komiske øjeblikke og spiller til tonerne af selvironisk munterhed, som vi er vant til at se fra Hart. Serien udkommer på den nye streamingtjeneste Quibi.

Quibi er en ny streamingtjeneste, der blev grundlagt i 2018. Nogle af tjenestens investorer omfatter NBCUniversal, The W alt Disney Company og 21st Century Fox. De har for nylig fornyet deres hitshows Most Dangerous Game og 50 Stages Of Fright.

Hvis Harts resultater med at være en bankable stjerne på det store lærred er en indikation af Die Harts potentielle succes, er dens odds gode.

Anbefalede: