Stephen Amell siger, at han "Lost His Touch" spiller Green Arrow

Indholdsfortegnelse:

Stephen Amell siger, at han "Lost His Touch" spiller Green Arrow
Stephen Amell siger, at han "Lost His Touch" spiller Green Arrow
Anonim

CW's episke Crisis on Infinite Earths-begivenhed tvang Arrowverse-fans til at sige farvel til Stephen Amells Oliver Queen i år, da den elskede helt ofrede sit eget liv for at redde tilværelsen.

Stephen er blevet rost af seerne lige siden premieren på Arrow i 2012 for sin skildring af Green Arrow, men fans bør ikke holde fast i håbet om, at han vil gentage sin ikoniske rolle. Han bekræftede på Instagram tirsdag, at han er "færdig" med Arrowverse, og tilføjede på TikTok, at han muligvis har mistet kontakten som DCTV's Emerald Archer.

Stephen bekræfter, at han er "færdig" med pilen-verset

For at holde sine fans underholdt under Coronavirus social distancering, har Stephen Amell lovet at lave daglige opslag på Instagram. Under tirsdagens livestream spurgte en fan, om han nogensinde ville optræde i nogen af The CW's andre DC-superhelteserier, nu hvor Arrow er slut, men Stephen knuste straks alt håb om, at Oliver ville vende tilbage til Arrowverse.

"Nej, jeg er færdig," sagde han med et smil. "Det var godt. Det var godt otte år, men det var på tide at blive gjort."

Senere sagde Stephen, at han oplevede at se The CW for nylig og følte sig "underlig", da reklamerne for Supergirl, The Flash og Batwoman kom.

"Det virker som en anden levetid. Jeg tror ikke, jeg vil gøre det igen."

En af Stephens første TikTok-videoer hyldet Arrow

Stephen beviste på TikTok tirsdag, at selvom han er gået videre fra Arrow, vil han aldrig glemme sine rødder. En af de første videoer, han lagde op på sin nye profil, indeholdt temasangen til hans CW-hit-serie, men fans kan måske finde klippet bittersødt.

Stephen rækker ud efter en pil fra ryggen under videoen, men finder sit imaginære kogger helt tomt.

"Måske har jeg mistet min kontakt," skrev han som billedteksten.

Han har ingen oplysninger om den potentielle Green Arrow Spin-Off

Det næstsidste afsnit af Arrow var beregnet til at fungere som en prequel til den potentielle spin-off-serie Green Arrow and the Canaries, men The CW har ikke udt alt, om den serie officielt finder sted. Den er stadig på spil for tv-sæsonen 2021-2022, og selvom den ville indeholde flere af hans tidligere medstjerner og Oliver Queens datter Mia, ved ikke engang Stephen Amell noget om seriens fremtid.

Faktisk har Stephen ikke engang gidet at se episoden, der satte Green Arrow and the Canaries-serien op.

"Jeg har faktisk ikke set den episode, fordi jeg ikke var med i den," indrømmede han på Instagram. "Jeg har ikke nået at se den, men jeg er sikker på, at jeg vil på et tidspunkt."

Anbefalede: