Loki' Star afslører Sylvies sidste duel var inspireret af Angelina Jolie & Brad Pitt

Indholdsfortegnelse:

Loki' Star afslører Sylvies sidste duel var inspireret af Angelina Jolie & Brad Pitt
Loki' Star afslører Sylvies sidste duel var inspireret af Angelina Jolie & Brad Pitt
Anonim

Spoilere for Loke forude

Loki har efterladt fans med adskillige spørgsmål ubesvarede med den første sæsonfinale, der tilfældigt introducerer en ny skurk.

MCU-serien vender tilbage i en anden omgang, hvor seerne vil blive behandlet med mere Tom Hiddlestons helt egen God of Mischief og hans variant Sylvie, spillet af den engelske skuespillerinde Sophia Di Martino.

Sylvie og Lokis duel blev inspireret af Angelina Jolie og Brad Pitt

I sæsonfinalen finder Loki og Sylvie endelig ud af, hvem der stod bag TVA-svindlen: en variant af Kang Erobreren, spillet af Jonathan Majors. Sylvie er fast besluttet på at dræbe ham, også kendt som He Who Remains, mens Loki overvejer skurkens tilbud og forsøger at forhindre Sylvie i at hævne sig.

En kamp mellem de to varianter opstår, hvor Di Martino sagde, at hun var inspireret af en klassisk actionfilm med to Hollywood-stjerner i hovedrollen.

En af kampsekvenserne i Mr. & Mrs. Smiths, med Brad Pitt og den fremtidige Eternals-stjerne Angelina Jolie i hovedrollen, var indflydelsen bag Loki og Sylvies duel i afsnit seks.

I et interview med Vanity Fair sagde Di Martino også, at hun castede sig selv "som Angelina, selvfølgelig".

Skuespillerinden tilbød også sit bud på de allersidste øjeblikke af Sylvie/Loki-duellen og sluttede af med et kys mellem de to Loki-varianter.

Di Martino så tilbage på dette kys som "en slags (et) 'det har været sjovt, men vi ses senere' farvel-kys", da hun griber TemPad'en fra He Who Remains' skrivebord og sender Loke væk.

Denne handling er dog ikke "et helt koldt træk" fra Sylvies side, hvor stjernen forklarer, at hun skubber ham væk ikke kun "for at få ham af vejen, men også for at holde ham sikker".

"Jeg ser det sådan, at 'det har været sjovt, men vi ses senere', farvel kys. Det hjælper hende også med at dreje ham rundt, så hun kan få [TemPad]. Men jeg synes ikke, det er et helt koldt træk. Måske er det at skubbe ham gennem tidsdøren en måde at få ham af vejen på, men også for at holde ham sikker,” sagde Di Martino.

Sylvies kostume har et trick designet til at hjælpe 'Working Mama' Di Martino

Skuespillerinden og hendes karakter er hurtigt blevet favoritter i den bredere Marvel-fandom. Tidligere på måneden afslørede Di Martino, hvordan det kostume, hun tager på for at spille Sylvie, skjuler et fedt trick.

Skuespillerinden er i et forhold med skuespilleren og forfatteren Will Sharpe, og de to har budt deres første barn velkommen i 2019. På produktionstidspunktet inkluderede Lokis kostumedesigner Christine Wada skjulte lynlåse i Sylvies kostume for at lade Di Martino pumper og plejer sin baby i mellem tager.

“Det er ikke let at være en arbejdende mor! Genius christinewada designede Sylvies kostume og tilføjede skjulte lynlåse, så jeg nemt kunne pumpe og amme min baby mellem optagelserne. Små (store) ting som denne, der gjorde det muligt for mig at gøre mit arbejde og være forælder. Jeg er evigt taknemmelig, skrev Di Martino.

Loki streamer på Disney+

Anbefalede: