Fans tror, Marilyn Manson trak sig ud af dette show, fordi Amber Heard var med

Indholdsfortegnelse:

Fans tror, Marilyn Manson trak sig ud af dette show, fordi Amber Heard var med
Fans tror, Marilyn Manson trak sig ud af dette show, fordi Amber Heard var med
Anonim

Før anklagerne om seksuelle overgreb mod Marilyn Manson forsvandt, var rockstjernen stadig sat til at lave nogle projekter inden for musik og skuespil. Ironisk nok har hans dystre person givet ham en farverig karriere gennem årene. Han havde udgivet albums siden 1990'erne, da hans band først blev bemærket af Trent Reznor indtil 2020, hvor Evan Rachel Wood begyndte at dele sin oplevelse af misbrug i den tid, hun datede goth-kunstneren i 2007 til 2010. Kontroversen brød ud få måneder efter. Manson annoncerede, at han netop havde afsluttet sit længe ventede album We Are Chaos.

Manson, hvis rigtige navn er Brian Hugh Warner, trådte ind i skuespillerverdenen i 90'erne. Han fik sin skuespildebut i David Lynchs Lost Highway fra 1997. Siden da ville han få flere mindre roller i forskellige film og shows. Han spillede Ron Tully i Sons of Anarchys 7. sæson. I januar 2020 havde han en deltagelse i HBO limited-serien The New Pope. Han havde en humoristisk en-til-en scene med hovedskuespilleren, John Malkovich. Men vidste du, at Manson samme år efter sigende skulle deltage i en anden serie med Amber Heard, hans bedste ven Johnny Depps ekskone i hovedrollen?

Aquaman-skuespillerinden har også anklaget Depp for misbrug i hjemmet, hvilket har fået Pirates of Caribbean-stjernen til at indgive en ærekrænkelsessag på 50 millioner dollars mod hende, som nu er udskudt til 2022. Fans mener, at det sandsynligvis er grunden til, at The Beautiful People-sangerinden ikke gjorde det. ikke ender med at spille rollen. Her er, hvad der virkelig skete.

Marilyn Manson rygtedes at være med i 'The Stand' med Amber Heard i hovedrollen

I mange måneder mellem Marilyn Mansons seneste albumudgivelse og beskyldningerne mod ham, rygtedes han at spille en rolle i CBS All Access limited-serien The Stand. Stephen King-romanen har Amber Heard i hovedrollen. Manson skulle tilsyneladende spille rollen som den pyroman Trashcan Man. Men produktionen endte med at caste The Flash-skuespilleren Ezra Miller.

Efter den meddelelse blev fans ved med at tale om en anden rolle, The Kid, som de antog, at gothrockeren tog i stedet. De troede, at han allerede havde optaget scener som den karakter. Men mellem Depp og Heards igangværende injurieproces på det tidspunkt og flere mennesker, der kom frem for at anklage Manson for seksuel chikane, antog fans, at rockstjernen personligt besluttede at træde tilbage fra projektet. The Sweet Dreams-sangerinde er gudfar til Depps datter med Vanessa Paradis, Lily-Rose Depp.

Marilyn Manson indspillede en coversang til 'The Stand'

Josh Boone, der instruerede premieren og finalen af serien, afslørede, at Manson også indspillede en sang til The Stand. "Han og den store Shooter Jennings indspillede endda et killercover af The Doors-sangen The End," fort alte han EW. Fans af rockeren så også frem til den sang. I de måneder, hvor Mansons del i showet stadig var ubekræftet, var fans bange for, at sangen ikke også ville komme i serien. Og det gjorde den faktisk ikke. Boone sagde, at det "i sidste ende viste sig at være for dyrt at bruge."

Den virkelige årsag til, at Marilyn Manson ikke deltog i 'The Stand'

Selvom det ville have givet mening for Marilyn Manson at give The Stand videre på grund af hans tætte venskab med Johnny Depp, var det simpelthen ikke tilfældet. "Bare for at præcisere havde Marilyn Manson og jeg længe diskuteret, at han skulle påtage sig rollen som The Kid i Th e Stand," sagde Boone. Han nævnte også forskellige årsager, der førte til at fjerne The Kid fra serien. "Showet blev lavet på et meget stramt budget, og nogle af de drømme, vi havde, gik ud over kanten. The Kid var endnu et offer," forklarede han.

Showrunner Benjamin Cavell fort alte også EW, at The Kid egentlig ikke var en væsentlig karakter."Vi troede, vi ville være i stand til at genoprette karakteren af The Kid, men der er virkelig ikke megen grund til, at The Kid eksisterer," sagde han. Baseret på romanen fra 1978 var hovedformålet med den Coors øl-elskende psykopatiske karakter kun at hjælpe med at køre Ezra Millers karakter Trashcan Man til Las Vegas. Du ved, bare endnu en typisk Manson-rolle - mindre, men underholdende.

Boone tilføjede, at rockstjernens tidsplan simpelthen ikke stemte overens med deres optagelsesperiode. Efter omstændighederne måtte produktionen arbejde under et stramt budget og tidslinje. "Da Manson ikke var i stand til at få det til at fungere skemamæssigt, blev historien i sidste ende fjernet og aldrig skudt, hvilket er det bedste, da ingen kunne have slået den rolle ihjel som Manson ville have gjort. Håber at arbejde med ham i fremtid," sagde Boone.

Anbefalede: