Harrison Ford ønskede, at hans karakter blev dræbt

Indholdsfortegnelse:

Harrison Ford ønskede, at hans karakter blev dræbt
Harrison Ford ønskede, at hans karakter blev dræbt
Anonim

Harrison Ford har cementeret sin status i Hollywood som en af vor tids bedste skuespillere, og det med rette! Efter sin debut på skærmen tilbage i 1966, nåede Harrison ikke A-listestatus, før han blev castet som Han Solo i Star Wars filmfranchisen.

Skuespilleren fortsatte senere med at spille rollen som Indiana Jones, en karakter, som han siden er blevet synonym med lige siden. Ud over at spille Jones har der været et par ikoniske roller, som Harrison har takket nej til!

Mens han har takket nej til nogle roller, har der været et par stykker, som han ser ud til at have fortrudt, at han påtog sig. Når det kommer til en af hans mest berømte karakterer til dato, afslørede Harris Ford, at han ville ønske, at forfatterne ville have slået ham ihjel.

Karakteren Harrison Ford ønskede at blive dræbt

Ud over sin tid med at spille Indiana Jones i hele filmserien, har Harrison Ford fundet på at lande nogle af de største roller i biografhistorien.

Fra hans tid i Regarding Henry, Blade Runner, Random Hearts, hele vejen til Air Force One, for at nævne nogle få, er hans talenter på skærmen bestemt uden sidestykke. Med en håndfuld Golden Globe-nomineringer og en Oscar-nominering fra 1986 for bedste skuespiller i Witness.

Selv om han har påtaget sig en række roller gennem hele sin karriere, kommer intet i nærheden af hans breakout-rolle som Han Solo i Star Wars. Selvom dette var den rolle, der slyngede Harrison til store højder, ser det ud til, at han ikke var så glad for, at hans karakter forblev i live så længe.

Det viser sig, at Harrison Ford ville have elsket, at Han Solo var blevet dræbt meget hurtigere, end han var, og hævdede, at han dog gerne ville have set Solos ende komme i Star Wars: Return of the Jedi, George Lucas så tingene meget anderledes.

Hans Solo Star Wars
Hans Solo Star Wars

Visionæren bag hele serien troede, at det at holde Han Solo i live ville være den lykkelige slutning, som fans ville have ønsket. George Lucas troede på, at den originale trio, Harrison, Mark Hamill og Carrie Fisher, ville forblive sammen, hvad der ville være sidste gang.

Når det kom til Harrisons grund til, hvorfor Han Solo skulle være blevet dræbt i Return Of The Jedi, ser det ud til, at skuespillerens motiver simpelthen skyldtes, at han ikke længere ville spille rollen.

Harrison fortsatte dog med at synge en anden melodi efter udgivelsen af The Force Awakens i 2016 og afslørede, at Han Solo burde være blevet dræbt, da det ville have været en meget "passende brug af karakteren", han sagde.

Derudover mente Ford også, at hvis Lucas gik med til at dræbe Han, ville det have gjort underværker for hans ære. "Hans offer for de andre karakterer ville give gravitas og følelsesmæssig vægt," sagde Harrison.

Fans var lamslåede, da det blev afsløret, at Harrison Ford ville gentage sin rolle i The Force Awakens, hvor han endelig ville få sine ønsker opfyldt!

Han Solo, som faktisk dør i filmen fra 2016, gjorde det efter at have mødt Rey, som han blev en faderfigur for.

På trods af at Harrison fik, hvad han ønskede efter 30 år, var fans glade for at have set Han Solo spille en rolle i at redde sin søn, før han oplevede hans stærkt ønskede skæbne.

Anbefalede: