Bill Hader var ikke fan af denne kendte musikalske gæst på 'SNL

Indholdsfortegnelse:

Bill Hader var ikke fan af denne kendte musikalske gæst på 'SNL
Bill Hader var ikke fan af denne kendte musikalske gæst på 'SNL
Anonim

NBC-hit-komedieserien, Saturday Night Live, har været en ugentlig fast bestanddel siden dens debut tilbage i 1975! Showet har lanceret karrieren for utallige tegneserier fra Eddie Murphy, Dan Aykroyd, hele vejen til Bill Hader.

Bill Hader var medvirkende og forfatter på SNL fra 2005 til 2013, hvilket gjorde hans karakter, Stefon, populær. Under Haders tid i showet mødte komikeren en del celeb-værter og musikalske gæster, men der har været et par kontroversielle.

Da Bill og andre SNL-medspiller, Jay Pharoah besøgte Andy Cohen på Watch What Happens Live! de to afslørede, hvilken vært de ikke kunne lide at arbejde med, og det viser sig, at vi ikke er så chokerede.

Bill Hader hadede denne 'SNL'-musikalske gæst

Bill Hader har haft en hel del succes, efter at han kom med i castet på Saturday Night Live tilbage i 2005. Selvom han havde en helt fantastisk 8-års spilletid på showet, ser det ud til, at Bill ikke nød en specifik gæstevært og musikalsk akt.

Selv om han og en anden SNL-stjerne, havde Jay Pharoah en fantastisk tid sammen i Andy Cohens talkshow om aftenen, Watch What Happens Live! de to så ikke ud til at ramme det så godt med én bestemt popstjerne.

Under deres interview med Cohen spurgte en opkaldsperson om, hvem den "værst opførte musikalske gæst eller vært" var, og det tog ikke nogen af dem lang tid at svare!

"Det er altid det værste!" sagde Hader og pegede på, hvordan seerne altid vil have den saftige sladder. Nå, når det kommer til dårligst opførte musikalske gæster, vidste både Bill og Jay svaret.

"Vi ved det begge, dawg," sagde Pharoah. Hvortil Hader gjorde det klart, at det var Justin Bieber, "Ja, det var [Justin] Bieber," fort alte han Cohen og den, der ringer op. Jay Pharoah grinede hurtigt efter at have forsøgt for at holde det hemmeligt, før Bill åbenlyst spildte Bieber-bønnerne.

Justin Bieber optrådte som både gest-vært og nattens musikalske handling tilbage i februar 2013 efter udgivelsen af hans album, Believe, og starten på hans berygtede "bad boy"-fase.

I løbet af sin tid på skærmen med Jason Sudeikis drillede Justin Bieber seerne med et par skits, som duoen filmede til promo, som har fået et par grimme anmeldelser. Nå, det ser ud til, at promoen ikke var det eneste sure øjeblik med Biebs på SNL.

Da Andy Cohen spurgte Bill Hader, hvorfor Justin Bieber var den dårligst opførte, sagde Trainwreck-skuespilleren, at Justin bare ikke var det bedste sted på det tidspunkt.

"Han var et dårligt sted," sagde Hader. "Måske er han et bedre sted. Men dengang … det var hårdt.” sagde Hader. "SNL"-gæster er norm alt i deres bedste opførsel, men Bieber virkede "udmattet eller for enden af et reb."

Dette var ikke første gang, Bill Hader kommenterede Biebers optræden i 2013. Under et interview med Howard Stern fortsatte Hader med at håne det følge, som Justin havde med sig, og hævdede, at Justin havde "en fyr, der holdt en skive pizza, en fyr, der holdt en Diet Coke."

Heldigvis er der intet ondt blod mellem Justin eller SNL, da han vendte tilbage i oktober 2020, hvor han fremførte sin hitsang, 'Lonely'.

Anbefalede: