Var Tobey Maguire en mareridtsdiva på Sam Raimis 'Spider-Man'?

Indholdsfortegnelse:

Var Tobey Maguire en mareridtsdiva på Sam Raimis 'Spider-Man'?
Var Tobey Maguire en mareridtsdiva på Sam Raimis 'Spider-Man'?
Anonim

I dag repræsenterer Spider-Man en af de mest succesrige filmfranchises i Marvel Cinematic Universe (MCU). Som fans dog ved, var karakteren allerede populær på den store skærm længe før MCU'en blev til.

Det skyldes, at Sonys Columbia Pictures havde udgivet sin egen trilogi af Spider-Man-film i begyndelsen af 2000'erne med Sam Raimi ved roret. Den ikoniske karakter blev derefter portrætteret af Tobey Maguire, og nogle rapporter tyder på, at skuespilleren snarere var en diva, mens han arbejdede på filmene.

Hvorfor castede Sam Raimi Tobey Maguire i hans Spider-Man-trilogi?

Omkring det tidspunkt, hvor Raimi forberedte sig på at instruere sin første Spider-Man-film, havde Maguire allerede bevist skuespilskoteletter efter at have lavet film med folk som Michael Douglas, Frances McDormand, Julia Louis-Dreyfus, Charlize Theron, Sigourney Weaver og en yngre Reese Witherspoon. Dette var i det væsentlige med til at overbevise The Quick and the Dead-instruktøren om, at skuespilleren kunne påtage sig rollen som den web-slyngende superhelt. "Vi vil, jeg tror, vi så på bånd af næsten hver 17 til 24-årig mand. Men jeg stoppede, da jeg så Tobey,” bemærkede Raimi, mens han t alte med Moviehole. "Han var ægte, han var jordet, og det er hvad Spider-man er, han er et rigtigt barn. Han var perfekt. Jeg så ham i Cider House Rules, som bare var så ægte, og han var fantastisk, så jeg castede ham."

Med hensyn til Maguire indvilligede han i at klæde sig op til filmen, fordi han mente, at "der er en masse seriøs undertekst til karakteren." Samtidig havde han og Raimi samme idé om, hvordan Spider-Man skulle portrætteres på det store lærred. "Spider-Man blev skabt som en mørkere, mere konfliktfyldt karakter, og det var min interesse i at tage rollen, og jeg tror, instruktøren Sam Raimi delte det perspektiv," sagde Maguire til Cinema.com. "Dette bliver ikke bare et dumt action-køretøj. Der vil være en masse seriøse elementer, som publikum vil kunne finde i filmen og i Spider-Man-karakteren og stadig have det sjovt med konceptet."

Her er årsagen bag Tobeys Diva-rygter og hvorfor Jake Gyllenhaal næsten tog sin plads

Hvis du spørger Maguire, så han ud til at have haft det godt på settet af filmene, især da han lavede sin første Spider-Man-film. Han sagde endda, at "atmosfæren var vidunderligt kreativ og levende." Tingene så ud til at gå godt, indtil Maguire skadede sin ryg, mens han var på sættet af Seabiscuit. Det var omkring det tidspunkt, hvor Raimi begyndte at arbejde på Spider-Man 2, og instruktøren blev informeret om Maguires tilstand.

“Så lægerne tjekkede ham ud, jeg vil ikke kede dig med denne historie, de sagde, at det viser sig, at han har en rygskade, og hvis han skader den igen, ville det forårsage en enorm mængde smerte,” huskede instruktøren, mens han t alte med Blackfilm.com. Raimi besluttede også at kontakte Maguire med det samme for at rydde op i tingene. "Jeg var nødt til at ringe til Tobey og sige: 'Tobey, efter hvad jeg hører, kan jeg ikke arbejde med dig i filmen', og han var målløs," huskede Raimi."Jeg tror ikke, han vidste, hvad jeg har hørt." Instruktøren troede, at det ville være "uansvarligt" at bede Maguire om at gentage sin rolle, og besluttede allerede at kontakte Gyllenhaal. "Så jeg ringede til Jake, og jeg sagde, 'Jake, Tobeys ryg er sådan, at jeg ikke kan være så uansvarlig som at bede ham om at spille rollen." Mens jeg t alte med Yahoo! Underholdning, Gyllenhaal erkendte, at "der var en række skuespillere [muligvis op til rollen], og jeg var en af dem."

Omkring dette tidspunkt var der også rygter om, at Maguire brugte rygskaden til at forhandle sig til en bedre løn. Skuespilleren sagde dog, at dette ikke var tilfældet. "Vi genforhandlede ikke," afslørede Maguire til Los Angeles Daily News. "Det var afgjort, før noget af det bagerste kom op." Han præciserede yderligere: "Jeg bad om dette, og de ville give mig det, og så mødtes vi endelig et sted. Normale forhandlinger." Det betød, at forhandlingerne i det væsentlige var afsluttet, da Maguire blev skadet.

Heldigvis blev det hurtigt klart, at der ikke var nogen risiko for, at Maguire blev lammet, hvis han skulle klæde sig igen og få ondt i ryggen undervejs. Det var bestemt godt nok for Raimi. "Så jeg troede, at smerte for skuespillere er en god ting, så længe han ikke bliver lammet, så kunne det løse sig." Med hensyn til rygter om, at Maguire bare krævede, forklarede instruktøren: "Jeg tror, det var nogen, der forsøgte at beskytte Tobey mod alvorlig skade og hørte, at han havde et rygproblem, og at høre, at det kan blive beskadiget yderligere."

I dag er der også rygter om, at Maguire ville optræde sammen med Tom Holland og andre tidligere Spider-Man Andrew Garfield i den kommende Spider-Man 3: No Way Home. På nuværende tidspunkt er der dog ingen yderligere rapporter, der tyder på, at dette sker. På den anden side har Marvel tappet Raimi til at instruere Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Anbefalede: