Før MCU'en optrådte Anthony Mackie i dette hitshow

Indholdsfortegnelse:

Før MCU'en optrådte Anthony Mackie i dette hitshow
Før MCU'en optrådte Anthony Mackie i dette hitshow
Anonim

MCU'en er den dominerende kraft i underholdningsindustrien i disse dage, og mens andre franchises gør store ting, forsøger de alle simpelthen at følge med Marvel. Franchisen erobrede den store skærm, mens de tjente milliarder, og de er nu klar til også at dominere den lille skærm.

Anthony Mackie har været i franchisen siden 2014, og han har gjort et utroligt stykke arbejde som Sam Wilson. Før han spillede Captain America, var Mackie imidlertid en mindre kunstner, der var i stand til at lande en rolle i et hitshow for at hjælpe med at øge hans navns værdi.

Lad os tage et kig på, hvilket program Anthony Mackie optrådte i, før han blev Captain America.

Mackie optrådte på 'Law & Order: Criminal Intent'

Anthony Mackie Lov og orden
Anthony Mackie Lov og orden

Anthony Mackie er en ægte stjerne i disse dage, og der er næppe en person omkring, der ikke genkender ham fra en af hans mange succesrige roller i Hollywood. Tidligt i sin karriere var Mackie dog ikke så stor, som han er nu. Han var dog ved at få roller i projekter for at styrke sine kreditter. I den tidligere del af sin karriere optrådte Mackie i et afsnit af Law & Order: Criminal Intent.

Mackies enlige optræden i programmet fandt sted tilbage i 2003 i afsnittet "Pravda", som var det femte afsnit af sæson 3. Inden han bookede en rolle i programmet, havde Mackie kun få kreditter til sit navn. Året før optrådte han i 8 Mile som Popa Doc, og han optrådte også i showet As If som en ukrediteret barprotektor. Mens 8 Mile gav hans status et stort løft tidligt, var Law & Order endnu en mulighed for skuespilleren til at fremvise sine evner foran et stort publikum.

I stedet for en tilbagevendende rolle varede Mackies Law & Order kun én episode. På grund af dette kan kunstneren nu hævde at være en af mange bemærkelsesværdige stjerner, der havde en rolle i hitshowet på et tidspunkt i deres Hollywood-rejse. På dette tidspunkt er det en adgangsret at optræde i mindst én af Law & Order-udsendelserne.

Efter lov og orden ville Mackie blive ved med at stoppe, og til sidst landede rollen, der ændrede alt for ham.

Han flyver som falk i MCU

Anthony Mackie Falcon
Anthony Mackie Falcon

Da det blev annonceret, at Anthony Mackie kom til MCU for at spille Falcon, var fans begejstrede over udsigten til, at helten skulle udvikle sig til en stor spiller i franchisen. Selvom Falcon ikke er den mest populære karakter i tegneserierne, har MCU gjort det godt med at tage mindre karakterer og give dem en enorm platform. Hans introduktion tilbage i 2014's Captain America: The Winter Soldier var den perfekte måde at kickstarte sin tid i MCU.

Hidtil har Anthony Mackie optrådt i 6 MCU-film, inklusive Infinity War og Endgame. Langsomt men sikkert har hans karakter fået lidt tid til at udvikle sig og blive populær blandt fans, men indtil for nylig har han altid været henvist til en birolle. Det var fint i starten, men fans ville gerne se mere ud af Falcon og lære om en af Steve Rogers' bedste venner.

Endelig, i 2021, blev Disney+ platformen for The Falcon and the Winter Soldier, som var en hel miniserie dedikeret til Steve Rogers' to bedste venner og deres udvikling. Dette var til gengæld serien, der udløste en stor forandring for Mackies Sam Wilson.

The New Captain America

Anthony Mackie Captain America
Anthony Mackie Captain America

Da debuterede i hælene på, at WandaVision blev et fænomen, føltes The Falcon and the Winter Soldier meget mere som en kæmpe MCU-film, og selvom fans ønsker, at der kunne have været et par flere episoder, kan det ikke benægtes, at hele verden så dette show. Den omhandlede komplekse temaer som racisme og repræsentation, og fans blev behandlet med Sams rejse fra Falcon til Captain America.

Det sidste afsnit af showet så en lidenskabelig Sam Wilson endelig påtage sig rollen, der blev drillet i Endgame, og hans nye jakkesæt er allerede en af de fedeste i MCU. Nu hvor en ny Captain America er her, er MCU allerede i gang med at bringe ham til det store lærred til en storfilm.

For Anthony Mackie har hans rejse fra sidemand til storspiller været utrolig at se udfolde sig de sidste 7 år. Det faktum, at Marvel faktisk havde en karakter, der optog kappen som en falden helt, som de ville i tegneserierne, er bare utroligt, og det viser, hvor fantastisk et stykke arbejde franchisen har gjort med at bygge til, hvor de er nu.

Anthony Mackie er måske Captain America nu, men hans begyndelse inden for underholdning kan spores tilbage til den enestående rolle i Law & Order.

Anbefalede: