Hvilken film gav Tom Cruise flest penge?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken film gav Tom Cruise flest penge?
Hvilken film gav Tom Cruise flest penge?
Anonim

Som en af de største filmstjerner i historien er Tom Cruise ikke fremmed for at medvirke i store film og lave bank, mens han gør det. Han har haft utallige hits og har arbejdet med utrolige instruktører som Steven Spielberg, mens han gjorde det. Han har intet tilbage at nå, og alligevel fortsætter han med at spille hovedhits.

I løbet af sin berømte karriere har Cruise indkasseret nogle af de største lønsedler i historien. Dette har fået fans til at spekulere på, hvilken film der gav Tom Cruise flest penge.

Lad os tage et kig og se, hvilken film der fik Cruise den største check, og hvordan de penge har tilpasset sig inflationen. Spoiler-advarsel: han har tjent en formue.

'Mission: Impossible II' gav ham 100 millioner dollars

Tom Cruise MI2
Tom Cruise MI2

Der kan ikke benægtes, at Mission: Impossible-franchisen har været et kæmpe løft for Tom Cruise og hans gigantiske nettoformue, men nogle mennesker er måske uvidende om, hvor mange penge Cruise har tjent på franchisen siden 90'erne. I sin hidtil største lønningsdag indkasserede Cruise sunde $100 millioner fra Mission: Impossible II, ifølge Celebrity Net Worth.

Den første Mission: Impossible-film var en kolossal succes for Cruise og produktionsselskabet, og de spildte ingen tid på at få efterfølgeren i gang. Takket være en enorm mængde hype og forventning var Mission: Impossible II i stand til at gå i biografen og lave en mint i billetkontoret. Dette tog til gengæld Cruises løn til et helt andet niveau.

Nu, hvorfor er denne løn øverst, når han har tjent denne type penge ved mere end én lejlighed? Inflation. Ifølge Celebrity Net Worth er Cruises 100 millioner dollar, når der er korrigeret for inflation, faktisk på 150 millioner dollars. Dette gør hans Mission: Impossible II-løn langt meget mere værd end noget andet, som han har indkasseret endnu.

Mission: Impossible II satte bestemt barren for kunstnerens løn for år siden, og selvom han ikke har toppet det justerede inflationsbeløb, har han absolut ramt 9-cifret endnu en gang i sin berømte karriere.

'War of the Worlds' indbragte ham også $100 millioner

Tom Cruise WOTW
Tom Cruise WOTW

Med utallige hitfilm giver det mening, at Cruise har krævet uhyrlige lønninger for sit arbejde, og det er tydeligt i det faktum, at han har bet alt 9-cifret ved mere end én lejlighed. For sit arbejde med filmen War of the Worlds blev Cruise belønnet med en betalingsdag på 100 millioner dollars ifølge Celebrity Net Worth.

Dette binder ham med hans Mission: Impossible II-løn, men der er en hak. Når der er korrigeret for inflation, kommer Cruises War of the Worlds-løn på 130 millioner dollars, hvilket er 20 millioner dollars mindre end det, han lavede til sin tidligere film. Husk på, at de fleste stjerner på A-listen kun kan opkræve op til $20 millioner, og dette er forskellen i betalingsdage mellem Cruises 9-cifrede checks.

Cruise er ikke fremmed for at tjene penge på en films overskud, og War of the Worlds var en stor succes i billetkontoret. Disse actionfilm med stort budget har været Cruises brød og smør i årevis nu, og han har gjort et fantastisk stykke arbejde med at få den rigtige rolle på det rigtige tidspunkt, samtidig med at han har øget sin kolossale nettoværdi.

Selvom disse to film er Cruises eneste 9-cifrede betalingsdag, betyder det ikke, at han stadig ikke har tjent uhyrlige lønninger tidligere.

‘Mission: Impossible” gav ham 70 millioner dollars

Tom Cruise MI1
Tom Cruise MI1

Som vi allerede har nævnt, har Cruise tjent millioner på Mission: Impossible-franchisen i årevis, og dette går helt tilbage til den første film. For den film tjente Tom Cruise 70 millioner dollars, og selvom der er en anden Mission: Impossible-film, der har en højere grundløn, ændrer inflationen spillet her igen.

Når der blev justeret for inflation, var Tom Cruise i stand til at tage $115 millioner hjem for den første Mission: Impossible-film. Igen er dette teknisk set ikke en 9-cifret lønningsdag, da selve checken var på 70 millioner dollars. Men der var simpelthen ingen måde at tale om hans største lønningsdage uden at tage inflation i betragtning.

Den første Mission: Impossible ændrede alt for skuespilleren, og det startede hans tid i en af de mest lukrative franchises, der nogensinde har ramt det store lærred. Cruise har tjent ufattelige mængder af penge takket være at spille Ethan Hunt, og fans er klar til næste aflevering, som er sat til at blive udgivet næste år. Hvis det er som de seneste afleveringer, kan fansene nyde noget.

Tom Cruise har tjent hundredvis af millioner af dollars, og disse film var alle et kæmpe løft til hans formue.

Anbefalede: