Stranger Things'-stjerne brugte en forklædning til at vente på restaurantborde under pandemien

Indholdsfortegnelse:

Stranger Things'-stjerne brugte en forklædning til at vente på restaurantborde under pandemien
Stranger Things'-stjerne brugte en forklædning til at vente på restaurantborde under pandemien
Anonim

Stranger Things er måske en af de mest populære serier, Netflix nogensinde har skabt, men dens stjernebesætning er ydmyg som nogensinde. Gaten Matarazzo, der spiller Dustin Henderson i sci-fi-gyserserien, havde en stor overraskelse for Jimmy Fallon under hans optræden i The Tonight Show.

Den unge skuespiller afslørede, at han havde taget et job under Covid-19-pandemien og forklædte sig, så han ikke ville blive genkendt. Det var ikke altid vellykket, for "3-årige, småbørn", der elskede showet, vidste, at det var ham!

Hvorfor Dustin besluttede at få et job i restauranten

Skuespilleren afslørede, at alle, han nogensinde kendte; hans venner, bror og fætre fik job på en af restauranterne i nærheden af hans hjem i New Jersey, mens han blev hjemme og spillede Mario Kart. Matarazzo afslørede, at han brugte alt for mange timer på spillet, og besluttede at give op efter at have været rigtig god til det.

"Jeg blev rigtig god til det, til det punkt - jeg vidste, det var virkelig trist."

Skuespilleren forklarede sit job og sagde, at han var en madløber. "Jeg stod ved køen og så, da ordrerne var klar, bragte jeg dem bare til bordene."

Matarazzo bar en forklædning og klædte sig i restaurantens varer med en T-shirt, en hat og en ærmemaske, som dækkede hans ansigt. "Jeg havde ligesom forklædning. Jeg var inkognito, hvilket var sjovt."

Han brugte en dyb stemme, mens han t alte med kunder, og selvom hans ansigt var gemt væk, vidste de stadig, at det var ham! "Det var bare mine øjne, og folk kunne stadig genkende det."

Teen-skuespilleren bemærkede, at fans, der genkendte ham fra Stranger Things, var lige så unge som småbørn. "Der er småbørn, der elsker Stranger Things, de tror, det er ligesom bomben dot com."

Matarazzo drillede nye detaljer om den kommende sæson, siden han modtog Covid-19-vaccinen for et par dage siden.

"Vi vender tilbage," sagde han til Jimmy Fallon om showets optagelser efter dets mange forsinkelser. Han foreslog også, at Stranger Things sæson 4 kunne være det "skræmmeste" kapitel endnu.

"Åh, ja! Det er den ene ting, jeg har lagt mærke til…Jeg læste den, og jeg tænker: 'De går efter det i år, det er ret fedt!'"

Han tilføjede: "Så jeg ved ikke, om de små børn kommer til at nyde det så meget denne gang."

Anbefalede: