Milo Ventimiglia ønskede, at Jess på 'Gilmore Girls' blev ramt af en bus

Indholdsfortegnelse:

Milo Ventimiglia ønskede, at Jess på 'Gilmore Girls' blev ramt af en bus
Milo Ventimiglia ønskede, at Jess på 'Gilmore Girls' blev ramt af en bus
Anonim

At få chancen for at blive med i et hitshow er noget, som mange kunstnere stræber efter, og når det først sker, kan det være svært at fastholde den type succes. Det er sjældent at se en performer have store roller i flere hitshows, men det er præcis, hvad der er sket for Milo Ventimiglia.

Han startede med Gilmore Girls og er gået videre til andre store shows, hvor hans seneste hit var This Is Us. Tilbage før han forlod Gilmore Girls, fremsatte skuespilleren en usædvanlig anmodning om sin karakter, som forfatterne heldigvis gav videre.

Lad os se tilbage, og hvad Ventimiglia ønskede, der skulle ske med Jess Mariano.

Han spillede Jess Mariano på 'Gilmore Girls'

Milo Ventimiglia Gilmore Girls
Milo Ventimiglia Gilmore Girls

Milo Ventimiglia har set og gjort lidt af hvert i sin tid i branchen, og et af hans første store pauser kom i løbet af hans tid på Gilmore Girls, mens han spillede karakteren Jess Mariano. Denne rolle skaffede ham legioner af fans, som elskede den dynamik, han bragte til serien.

Før spilleren fik den tilbagevendende rolle i showet, byggede kunstneren støt sin filmografi op med roller i andre projekter. Han havde lidt at vise i måden at arbejde på på den store skærm, men hans tv-kreditter var ret imponerende. Ventimiglia fik mindre roller i The Fresh Prince of Bel-Air, Sabrina the Teenage Witch, One World og CSI, før hun tog til Stars Hollow.

I alt ville Ventimiglia optræde i 37 afsnit af Gilmore Girls, og blev en af Rorys mest populære kærlighedsinteresser i løbet af den tid. Fans af showet diskuterer stadig, hvilken fyr der passer perfekt til Rory, og den vokale støtte, som Ventimiglias Jess har modtaget gennem årene, gør ham til en stærk kandidat til førstepladsen.

På trods af den succes, han fandt på showet, ville han til sidst gøre en exit. Den optrædende var dog højrøstet om den måde, han ønskede, at Jess skulle forlade serien, hvilket kan tage nogle fans ud af vagt.

Han ville have, at der skulle ske noget ondt med karakteren

Milo Ventimiglia GG
Milo Ventimiglia GG

At lade en karakter blot forlade et show i modsætning til at slå dem ihjel, lader døren stå åben for en tilbagevenden. Dette er typisk den smartere måde at gøre tingene på, men hvis Ventimiglia havde haft sin vilje, ville hans karakter ikke have overlevet sin tid i Stars Hollow. Da han t alte med People, blev han spurgt, om han nogensinde ville optræde på Gilmore Girls igen, og han åbnede op for at forsøge at få Jess taget ud permanent.

“Jeg ville elske at blive inviteret, men samtidig ser jeg det ikke ske. Jeg var den, der faktisk forsøgte at få [karakteren] Jess dræbt, og de gik ikke efter det. [Jeg ville] få ham ramt af en bus, en kniv i siden af halsen, noget slemt. [Griner.] Jeg ved det ikke - jeg troede, at det ville være ret fedt," fort alte han People.

Heldigvis sejrede kølige hoveder, og Jess fik lov til at overleve på showet og simpelthen flytte væk fra Stars Hollow. Takket være dette var døren altid åben, så den optrædende kunne vende tilbage på et tidspunkt.

Til sidst nåede Gilmore Girls til en konklusion på den lille skærm, men fandomen udtrykte altid sit håb om, at showet ville komme tilbage på et tidspunkt. Lav og se, Gilmore Girls kom overraskende tilbage, hvilket gav Ventimiglia chancen for at gentage rollen, der var med til at gøre ham berømt.

Han kom tilbage til 'A Year In The Life'

Milo Ventimiglia YITL
Milo Ventimiglia YITL

I 2016 ramte Gilmore Girls: A Year in the Life den lille skærm og tog over på et øjeblik. Fans havde ventet i årevis for at se, hvad alle havde lavet, og de var utroligt spændte på at se Jess Mariano vende tilbage. Jess optrådte ikke i hvert afsnit, men hans medtagelse i A Year in the Life var fantastisk at se.

Så fantastisk som Gilmore Girls var for Ventimiglia, er han blevet ved og har fundet succes i masser af andre projekter. Nogle af hans mest bemærkelsesværdige kreditter inkluderer Heroes og This Is Us, som begge er succesrige shows, som enhver performer ville have været heldig at lande. Dette viser bare, hvor stor en kunstner han har været i alle disse år.

Gilmore Girls var et godt startpunkt for Milo Ventimiglia, og takket være, at forfatterne ignorerede hans anmodninger, fik han en chance for at komme tilbage til A Year in the Life alle de år senere.

Anbefalede: