Marvel-fans elsker Sebastian Stans fødselsdagsindlæg til Bucky Barnes

Indholdsfortegnelse:

Marvel-fans elsker Sebastian Stans fødselsdagsindlæg til Bucky Barnes
Marvel-fans elsker Sebastian Stans fødselsdagsindlæg til Bucky Barnes
Anonim

Det er en fantastisk måned for både skuespilleren Sebastian Stan og hans superhelteperson Bucky Barnes på skærmen. Det er ikke kun måneden for Buckys fødselsdag, men The Falcon and the Winter Soldier udkommer i næste uge og er det første individuelle Marvel-projekt med fokus på hans karakter…sammen med The Falcon aka Sam Wilson!

Skuespilleren fejrede Buckys fødselsdag ved at dele en hyldest til karakteren med optagelser bag kulisserne fra Captain America: Civil War. Bucky blev første gang introduceret i 2011-filmen Captain America: The First Avenger og har gentaget sin rolle i adskillige MCU-film lige siden.

Sebastian Stan er Buckys største fan

Stan skrev en særlig besked på Buckys fødselsdag og lavede sjov med hans mange frisurer. Han delte også et sjældent billede af sig selv, hvor han fik lavet sit hår i omklædningsrummet, og stuntede koreografisekvenser fra hans optagelser fra borgerkrigen.

“Vi har været igennem nogle interessante kampe. Og frisurer, skrev han til Instagram.

Fans var i ærefrygt over, at skuespilleren anerkendte Buckys fødselsdag, og oversvømmede kommentarfeltet med kærlighed til dem begge!

"the way ur buckys største fan omg" skrev @abigaillkimball

@sebastianfan delte Vi elsker at se det. Han ser ikke en dag over 35. Bucky er faktisk 107!

@sylviemartin skrev "langt hår bucky, væk, men aldrig glemt."

Da traileren og plakaterne til The Falcon and the Winter Soldier blev udgivet, sørgede fans allerede over deres største tab: Buckys lange hår.

Skuespillerens skildring af Bucky er let for øjnene sammenlignet med tegneseriefigurens noget magre udseende. Det er ingen overraskelse, at skuespilleren var nødt til at dyrke skæg og have længere hår for at se ud som vintersoldaten/Hydra-morderen.

Helten, der blev-skurken-vendte-helt-igen, tjente som tidligere sidemand for Captain America, før han blev vintersoldat, takket være Hydras hjernevaskeprogram.

I den nye serie forventer Marvel-fans, at Bucky vil blive tvunget til at konfrontere sin fortid og de begivenheder, der fulgte under Winter Soldiers hjernevaskeprogram, da han endelig bevæger sig forbi traumatiske oplevelser.

Det bliver interessant at se, hvordan Sam Wilson og Bucky Barnes arbejder sammen, især da de ikke har brugt noget tid sammen! Steve Rogers har været en bedste ven for Bucky og en mentor for Sam, så det er sandsynligt, at Captain Americas sidste gode gerning i verden er at bringe disse superhelte sammen.

Falken og vintersoldaten har premiere på Disney+ den 19. marts!

Anbefalede: