Hvor meget tjente Karen Gillan for 'Guardians Of The Galaxy'?

Indholdsfortegnelse:

Hvor meget tjente Karen Gillan for 'Guardians Of The Galaxy'?
Hvor meget tjente Karen Gillan for 'Guardians Of The Galaxy'?
Anonim

MCU er den største filmfranchise på planeten i øjeblikket, og dette er kommet i hælene på over et årti med hårdt arbejde og fantastiske film. Franchisen startede med Iron Man tilbage i 2008 og har haft flere faser og har været i stand til at erobre billetkontoret gang på gang.

Karen Gillan fik rollen som Nebula i den første Guardians of the Galaxy-film, og siden da er hun blevet til en stor stjerne, der støt har øget sin nettoværdi. Men hendes første Guardians-check er måske ikke så meget, som nogle skulle tro.

Lad os se, hvor meget Karen Gillan blev bet alt for Guardians of the Galaxy.

Hun blev bet alt $140.000 for Guardians Of The Galaxy

Karen Gillan Guardians
Karen Gillan Guardians

Guardians of the Galaxy virkede måske som et mærkeligt valg for Marvel at træffe på det tidspunkt, men beslutningen om at løbe en risiko på et hold af karakterer, der manglede generel popularitet, endte med at blive en genistreg af studiet. Karen Gillan spillede Nebula i den første Guardians-film, og hun har ikke set sig tilbage siden.

Før Karen Gillan fik rollen som Nebula i franchisen, var Karen Gillan på ingen måde en kæmpe stjerne. Skuespillerinden havde arbejdet på den store og lille skærm, og hendes tid i Doctor Who var uden tvivl hendes største succes til det punkt. På det store lærred var Oculus den største film, hun havde lavet, men Guardians ville ændre alt for den optrædende.

For sin første optræden i MCU blev Gillan bet alt $140.000. Alt i alt er dette en ret lille løn for en stor superheltefilm, men denne film havde en stor primær rollebesætning og var ikke sikker en succes i kassen. Men da det først blev udgivet i biograferne, blev Guardians of the Galaxy en stor succes, der hjalp med at tage MCU'en ind i en ny æra.

Kurt efter den første Guardians-film blev ramt i billetkontoret, var det kun et spørgsmål om tid, før en efterfølger gik i produktion, og fans var virkelig spændte på at se, hvad instruktør James Gunn ville bringe på bordet med dette tøffe outfit.

Her Vol. 2 Løn er ukendt

Karen Gillan Guardians 2
Karen Gillan Guardians 2

I 2017, tre år efter den første Guardians-film, Guardians of the Galaxy Vol. 2 var klar til at komme i biografen, og der var masser af hype omkring projektet. Den første film var en uventet storfilm, og fansene var klar til at se Gillan og hendes Guardians-medspillere tilbage i aktion.

Lav og se, den anden Guardians-film blev en kæmpe succes for MCU, hvilket beviste, at holdet var et ægte hit, og at den første film ikke var nogen tilfældighed. På nuværende tidspunkt er der ingen rapporteret løn til Gillan, selvom vi må forestille os, at hun fik en lønforhøjelse efter den massive succes med den første film.

Siden Guardians 2 sprang i luften ved billetkontoret, har Gillan fortsat sin tid i MCU med yderligere to projekter. Skuespillerinden spillede en betydelig rolle i både Infinity War og Endgame, hvilket betyder, at hun har haft en finger med i de største film i MCU's historie. Ligesom Guardians 2 er lønnen, hun modtog for disse film, ukendt på nuværende tidspunkt.

Takket være MCU'en på vej ind i en modig ny retning, begynder fans at spekulere på præcis, hvor Gillans Nebula vil passe ind i alting.

Hendes MCU-fremtid

Karen Gillan Slutspil
Karen Gillan Slutspil

Tingene ser heldigvis godt ud for Gillan og hendes plads i franchisen. Som vi så i Endgame Nebula lever i bedste velgående, og der er flere historier at fortælle med Guardians of the Galaxy, hvilket betyder, at fans vil have meget at se frem til med disse karakterer.

Det er blevet bekræftet, at Guardians of the Galaxy vil optræde i Thor: Love and Thunder, som bliver et perfekt par. Thor and the Guardians var et godt match i Infinity War, og fans håber, at Taika Waititi vil være i stand til at genskabe denne magi i Love and Thunder.

Oven i den gode nyhed er det også blevet bekræftet, at vores yndlingsgalaktiske helte vil vende tilbage til en tredje Guardians-film. Dette er en kæmpe nyhed for fans, og det betyder også, at Gillan vil tjene penge igen. På nuværende tidspunkt kan vi ikke engang forestille os, hvor meget hun vil tjene på at spille Nebula.

Efter at have fået udbet alt $140.000 for den første Guardians-film, har Karen Gillan uden tvivl taget sin løn til et andet niveau gennem årene i MCU.

Anbefalede: