Her er et BTS-kig på Scarlett Johansson i Marvels 'Black Widow

Indholdsfortegnelse:

Her er et BTS-kig på Scarlett Johansson i Marvels 'Black Widow
Her er et BTS-kig på Scarlett Johansson i Marvels 'Black Widow
Anonim

Cate Shortlands Black Widow er planlagt til at komme i biografen den 7. maj!

Scarlett Johansson har hovedrollen som Natasha Romanoff i Black Widow, MCU's 24. film, som foregår i kølvandet på Captain America: Civil War. Den dødelige lejemorder og medlem af Avengers befinder sig alene og er "tvunget til at konfrontere en farlig sammensværgelse med bånd til hendes fortid".

Black Widow vil fokusere på Natashas historie som spion og de forhold, hun havde, før hun blev en Avenger. Johansson fik sin Marvel-debut i Iron Man 2 for over ti år siden, så en selvstændig film var længe ventet.

Her er et kig på Natasha Romanoff i aktion

Spændingen for filmen er på et rekordhøjt niveau, men castet og besætningen har været ret hemmelighedsfulde omkring den. Vi har et nyt billede bag kulisserne takket være Johanssons personlige makeupartist Deborah Lamia Denaver, som delte to nye stillbilleder af skuespilleren mod en blå skærm baggrund, i hvad der ser ud til at være en actionsekvens!

"Black Widow BTS! At komme tættere på … holder os alle på kanten af vores sæder," delte hun i billedteksten.

På billederne ses Scarlett Johansson holde en pistol mod kameraet, formentlig flyvende eller svævende i luften. I modsætning til de seneste film i MCU forventes Black Widow at byde på meget mere action, hvor skuespilleren forpligter sig til stunt- og styrketræning for at se ud som rollen i det tegneseriegodkendte slående hvide jakkesæt.

Sammen med Johansson har filmen Florence Pugh (som også skal spille Yelena Belova i Hawkeye), David Harbour som den røde soldat, også kendt som Ruslands svar på Captain America, og en særlig cameo fra Robert Downey Jr!

Selv om filmen ikke er en oprindelseshistorie, vil den fokusere på Natashas tid i Det Røde Rum, et mystisk program, der tog unge piger ind og finpudsede deres sind, trænede dem i spionage og attentat, samtidig med at al etik blev sat til side..

The Red Room har tidligere optrådt under flashbacks i Avengers: Age of Ultron, og Black Widow vil endelig tage fat på mysteriet omkring det.

Der har været megen samtale omkring filmens premiere på Disney+, men Kevin Feige fra Marvel Studios har konsekvent presset på for en biografpremiere. Black Widow var tidligere planlagt til en udgivelse i november 2020, før studiets fase 4-sæt af film blev flyttet på grund af pandemipåførte forsinkelser.

Anbefalede: