Henry Cavill driller et hemmeligt projekt, mens han bærer Ger alts paryk fra 'The Witcher

Indholdsfortegnelse:

Henry Cavill driller et hemmeligt projekt, mens han bærer Ger alts paryk fra 'The Witcher
Henry Cavill driller et hemmeligt projekt, mens han bærer Ger alts paryk fra 'The Witcher
Anonim

Henry Cavill har genoptaget optagelserne til sæson 2 af The Witcher !

Fans er lidt forvirrede over, hvad Man of Steel-skuespilleren mener, da billedet tydeligt ser ud, som om det er blevet taget i The Witcher-vaskerummet!

Har Henry Cavill sluttet sig til The Cast Of Blood Origin ?

På billedet ser den 37-årige skuespiller ud til at være klædt ud som sin karakter, den overmenneskelige kriger Ger alt fra Rivia. Hans besætning ses hjælpe skuespilleren med hans paryk, hvilket gjorde et stort indtryk på fans i den første sæson. Der er også et sløret blik på, hvad der ser ud til at være et manuskript…til sæson 2?

Cavill skrev i billedteksten ved siden af billedet: "Hemmeligt projekt? Eller bare en håndfuld papir med tilfældige ord på det…. Tror du bliver nødt til at vente og se. Glædelig pukkeldag alle sammen."

Selv om det er tydeligt, at skuespilleren endelig har genoptaget optagelserne af seriens anden sæson, spekulerer nogle fans på, om Cavill med "hemmeligt projekt" antyder en anden Witcher-relateret rolle…måske har det noget at gøre med The Witcher: Blodoprindelse ?

I januar i år blev skuespilleren og modellen Jodie Turner-Smith castet i The Witcher: Blood Origin, en prequel-serie, der følger en historie, der er gået tabt: skabelsen af den første Witcher og begivenhederne op til sfærernes sammenhæng, en kollision af verdener, som førte til, at mennesker og unaturlige skabninger levede i samme dimension. Derfor er der behov for hekse!

Det foregår 1.200 år før begivenhederne i Cavills show, hvilket betyder, at den eneste måde, han kunne være en del af det, er i en fremtidig sekvens, eftersom hans karakters tid kom meget senere.

Cavill har haft et hårdt år med at arbejde på sæson 2, hvor Covid-19 har forårsaget forsinkelser i produktionen, castet og besætningsmedlemmerne er blevet syge og hans uheldige hamstringsskade, som gjorde ham ude af stand til at filme i Ger alts tunge kostume.

I betragtning af skuespillerens seneste opdatering ser det ud til, at han er klar til at komme i gang igen!

The Witcher sæson 1-finalen så Ger alt endelig blive Ciris vagtchef, og den kommende sæson vil helt sikkert byde på mange forventede scener fra bogen!

Anbefalede: