Tom Cruise og Rob Lowe kom ind i et slagsmål, mens de lavede 'The Outsiders

Indholdsfortegnelse:

Tom Cruise og Rob Lowe kom ind i et slagsmål, mens de lavede 'The Outsiders
Tom Cruise og Rob Lowe kom ind i et slagsmål, mens de lavede 'The Outsiders
Anonim

Filmen The Outsiders er det perfekte eksempel på en film, som de fleste mennesker har set mindst én gang. For mange af os var læsning af bogen et krav i skolen, der til sidst førte til at se filmen, mens andre måske simpelthen har fået chancen for at springe litteraturen over og gå direkte til filmen.

Rob Lowe og Tom Cruise optrådte begge som karakterer i filmatiseringen, men på det tidspunkt var heller ikke store stjerner, som de er nu. Bag kulisserne endte disse to med at komme i slagsmål, mens de øvede, og detaljerne bag det hele er kommet direkte fra Lowe selv.

Lad os se tilbage på kampen mellem Greaser og Greaser.

De kom til slag under prøver

1980'erne var en tid og et sted, hvor en række fremtrædende kunstnere steg til toppen af branchen. Film som The Outsiders, for eksempel, indeholdt en række up-and-coming fyre, der fortsatte med at være store stjerner. Blandt disse unge kunstnere var Rob Lowe og Tom Cruise, som endte med at blive med i filmen og kom i slagsmål bag kulisserne.

På dette tidspunkt var ingen af fyrene en kæmpe stjerne, og Lowe havde bestemt en større rolle i filmen. Interessant nok var dette Lowes første film, hvorimod det skulle blive Cruises tredje. Ikke desto mindre er de fleste tilbøjelige til at huske karakteren, Sodapop, i modsætning til Steve Randle, som blev spillet af Cruise.

Mens de øvede på en kampscene i filmen, endte tingene med at blive meget virkelige mellem Lowe og Cruise, selvom de begge spillede Greasers i filmen.

“Vi slår alle de levende st ud af hinanden. Det gjorde vi virkelig. Jeg fik et rent skud på Tom, og Tom er sådan en konkurrencepræget galning - hvilket er det, jeg elsker ved ham - men det næste du ved, er han klar til at dræbe mig! Vi var alle konkurrencedygtige. Det var ikke kun Tom. Vi var hardcore. Men Tom. Hør, han var op for min del, og jeg troede, han ville få det. Og Toms Tom. Han er en hel masse fyr. Det er ligesom USA og Kina lige nu. Hvis du behandler Kina som en fjende, vil hun helt sikkert blive det. Det hele var godt. Men det var ham, jeg var bekymret for,” sagde Lowe om hændelsen.

Nu, på trods af at de er på det nederste niveau for filmen, vil nogle måske antage, at disse to ville have spillet den sejt og ikke gjort noget for potentielt at blive bootet fra filmen, men dette var ikke tilfældet. Faktisk endte Cruise med at have problemer, der går tilbage til auditionprocessen.

Cruise vendte låget om at dele værelse med Lowe

Efter at have været igennem auditions i Los Angeles, skulle de medvirkende også bestå testen i New York. Ifølge Lowe inkluderede denne udflugt til New York også Cruise, Emilio Estevez og C. Thomas Howell. Fyrene fandt ud af, at de skulle dele værelse, og det passede ikke godt med den unge Tom Cruise.

(Det var) første gang, jeg nogensinde har boet på The Plaza Hotel, og vi tjekker ind, og Tom finder ud af, at vi deler værelse og bliver bare ballistiske. For mig er det fantastiske ved historien, at der er visse mennesker, der altid har været, som de er, og det element af dem har drevet dem til, hvor de er i dag, og resten er historie. Og forestillingen om, at en 18-årig skuespiller med en walk-on rolle i 'Endless Love' og ligesom en syvende hovedrolle i 'Taps' kunne have den slags midler,« sagde Lowe.

Den unge skuespiller burde nok have været lidt mere taknemmelig, fordi tingene endte med at blive meget værre end bare at dele værelse med nogen.

Ifølge Lowe, "…i hans bestræbelser på at gøre os mere autentiske som smørere, som en slags hård Tulsa, en slags forkert side af sporet gutter, fandt (han) en masse forskellige faktiske smørere, som nu var voksne voksne og fik os til at overnatte og bo hos dem."

Filmen bliver en klassiker

Selv om de kom i nævekampe, delte værelse på et dejligt hotel og til sidst måtte leve med tot alt fremmede, endte det med at fungere fint for alle involverede i at lave The Outsiders. Filmen har bestået tidens tand og var en stor brik i berømmelsespuslespillet for både Lowe og Cruise.

Til sidst ville begge mænd forvandle sig til stjerner i deres egen ret, hvor Cruise erobrede det store lærred, og Lowe blev kæmpestor på tv. Det er interessant at se, hvordan tingene udspillede sig for de to tidligere Greasers, der ikke var tæt på at være stjernerne i The Outsiders.

Det er ikke ofte, at slagsmål udbryder under produktionen, især en, der involverer skuespillere, der blev store stjerner som Rob Lowe og Tom Cruise.

Anbefalede: