Marvel-fans reagerer på traileren til 'Falcon And The Winter Soldier

Indholdsfortegnelse:

Marvel-fans reagerer på traileren til 'Falcon And The Winter Soldier
Marvel-fans reagerer på traileren til 'Falcon And The Winter Soldier
Anonim

Sig hej til de nyeste helte på blokken.

2021 er et fantastisk år at være nørd på. WandaVision, vores drømme sitcom havde premiere for mindre end en måned siden, og vi har allerede Falken og Vintersoldaten at se frem til!

Oprindeligt beregnet til at kickstarte Marvel Phase 4, The Falcon and the Winter Soldier skulle sendes i august sidste år, før optagelsesforsinkelser på grund af COVID-19-pandemien opstod.

Marvel-fans er i ærefrygt for traileren

Miniserien vil se Anthony Mackie og Sebastian Stan vende tilbage som Sam Wilson aka Falcon, og Bucky Barnes; vintersoldaten med en cool ny klipning.

Hver af dem bærer Captain America's skjold fra tid til anden, og traileren ser dem arbejde gennem deres dysfunktionelle forhold (som fans kalder "parterapi") og engagere sig i noget virkelig velkoreograferet action.

Serien er rapporteret at tilbyde den "biografiske oplevelse" af en MCU-film, og efter at have set den 2-minutters trailer, vil vi sige, at det er sandt.

WandaVision udsender sit niende og sidste afsnit den 5. marts, og The Falcon and the Winter Soldier udsender sit første kun to uger senere. Marvel-fans blev virkelig kreative med at være omgivet af studiets nye udgivelser måned efter måned og delte dem på twitter.

En anden bruger, @civiiswar delte et klip fra traileren, hvor Sam og Bucky har en "stirre-konkurrence" under hvad der ser ud til at være en rådgivningssession.

"SAM OG BUCKY I PARTERAPI GIVER MIG SÅ MEGET SEROTONIN," skrev de ved siden af videoen.

"Elsker allerede deres dynamik, og vi har ikke engang set showet," skrev @falconnwinters, som delte en scene fra filmen, hvor Bucky bliver overlistet af en lille pige, og Sam griner af hans elendighed.

Traileren ser Sam og Bucky træne med Captain Americas skjold, som han gav videre til Sam i slutningen af Avengers: Endgame.

Marvel-fans troede, at det var et tegn på Sam Wilson til at blive den næste Captain America, men det ser ikke ud til, at det er ved at ske, i det mindste nu.

Miniserie-traileren byder på et kort øjeblik, hvor Sam ser meget i sit rette element, idet han bærer Steve Rogers' uforgængelige vibration-skjold efter at have øvet det meget.

"Han er efterfølgeren til Steve, men han er ikke Captain America. Jeg forstår ikke, hvorfor folk vil ændre hans navn. Falcon adskiller ham fra resten," delte @ponkaroni.

Anbefalede: