Nick Jonas slutter sig til Tom Holland i den nye sci-fi-thriller 'Chaos Walking

Indholdsfortegnelse:

Nick Jonas slutter sig til Tom Holland i den nye sci-fi-thriller 'Chaos Walking
Nick Jonas slutter sig til Tom Holland i den nye sci-fi-thriller 'Chaos Walking
Anonim

De sidste par dage har været utrolige for fans af Nick Jonas!

En dag efter at have annonceret sin tilbagevenden til dommerpanelet i The Voice delte Jonas Brothers-sangeren en plakat af sin karakter fra Chaos Walking, en science fiction-thrillerfilm, han spiller i sammen med Spider-Man-stjernen Tom Holland.

Nick Jonas spiller en soldat i filmen

Chaos Walking foregår i en dystopisk verden, hvor alle levende væsner er i stand til at høre hinandens tanker gennem "støj", en strøm af billeder, ord og lyde. Nick Jonas spiller David "Davy" Prentiss Jr., i den kommende film, en soldat og søn af byens borgmester.

På plakaten, der er delt på Instagram, har sangeren-skuespilleren en robust jakke og et strengt udtryk. "Lyt til støjen fra den nye verden…" skrev han underteksten til indlægget.

Her er en sjov fakta: Fantastic Beasts-skuespilleren Mads Mikkelsen spiller rollen som Jonas' far, David; den grusomme borgmester i Prentisstown!

Filmen begynder, da hovedpersonen Todd Hewitt (Holland) opdager Viola (Daisy Ridley), en mystisk pige, der styrtlander på hans planet.

Chaos Walking fortæller om Todd og Violas eventyr, mens de navigerer i et farligt landskab, hvor hendes liv er truet, og Todd skal gøre alt, hvad han kan for at låse op for sin mærkelige planets mørke hemmeligheder.

Tilpasset fra The Knife Of Never Letting Go, den første bog i den britisk-amerikanske romanforfatter Patrick Ness' trilogi, blev filmen tidligere anset som "uudgivelig" af studieledere på Lionsgate. Men efter genoptagelser til en værdi af 15 millioner dollars og flere forsinkelser i produktionen i de sidste to år, vil filmen blive premiere den 5. marts.

Den forventede film har også Demián Bichir, Cynthia Erivo og David Oyelowo i biroller.

Sammen med sin tid som træner og dommer på The Voic e vil Jonas næste gang blive set i action-thrilleren Blacksmith fra Taken-instruktøren Pierre Morel. Optagelserne til det samme forventes at begynde senere i år.

Nick vil blive set som hovedpersonen Wes Loomis aka The Blacksmith. Han er en teknisk kyndig våbenekspert, der er tvunget til at være på flugt, efter at hans hemmelige laboratorium er blevet ødelagt, og hans kolleger bliver myrdet. Manuskriptforfatter Ben Ripley arbejder på at tilpasse manuskriptet fra en grafisk roman af Malik Evans og Richard Sparkman.

Anbefalede: