Et kig på, hvordan Dave Bautista samlede sin nettoværdi på $16 millioner

Indholdsfortegnelse:

Et kig på, hvordan Dave Bautista samlede sin nettoværdi på $16 millioner
Et kig på, hvordan Dave Bautista samlede sin nettoværdi på $16 millioner
Anonim

Vejen til at blive filmstjerne er en, der er unik for enhver kunstner, der tager på rejsen, og de heldige få, der rent faktisk gør den, kan opmuntre andre til at forfølge deres drømme. Lady Gaga startede med musik, Jennifer Lopez startede som danser, og Dwayne Johnson var professionel wrestler, før han gjorde fremskridt i branchen.

Dave Bautista er steget i berømmelse gennem årene, og han har gjort det ved at få store roller i populære film. Bautista havde ikke en konventionel vej til at komme dertil, hvor han er nu, men ligesom Dwayne Johnson tog han sin erfaring fra sportsunderholdning og gjorde god brug af den.

Lad os se på Dave Bautistas rejse og se, hvordan det hele gik ud på at øge hans nettoværdi!

He Was A Massive WWE Star

Det er nemt at se på, hvad Dave Bautista har gjort i Hollywood og antage, at hovedparten af hans nettoformue på 16 millioner dollars stammer fra hans tid i film og tv, men sandheden er, at han var en massiv stjerne i WWE før overhovedet at gå over til skuespil.

For dem, der ikke følger professionel wrestling, var Dave Bautista en kæmpe stjerne på højden af sin karriere i WWE, og som sådan blev han kompenseret pænt. Manden var en lodtrækning, der førte til massive pay-per-views, og han optrådte i de største shows, som promoveringen satte i gang hvert år.

En af de interessante ting ved Bautistas tid i professionel wrestling er, at selv efter at han var brudt ud i store filmroller, vendte han stadig tilbage til WWE for at konkurrere om nogle enorme kort igen. Dette gav utvivlsomt kunstneren et væld af penge, da et WWE er kendt for at kompensere deres største stjerner med endnu større checks.

Så stor og frugtbar som hans tid i professionel wrestling var, da Hollywood først bankede på, og Batista har en chance for at etablere sig som en legitim skuespiller, hoppede han over det hele. Lav og se, dette endte med at blive en strålende beslutning for den fyr, der på et tidspunkt er bedst kendt for professionel wrestling.

Movies Made Him Bank

Gennem årene har der været masser af stjerner, der har forsøgt at lave en succesfuld overgang fra WWE til film og tv, og mens få kunstnere rent faktisk kan finde fodfæste i branchen, har andre, som Dave Bautista, ender med at spille hovedrollen i massive projekter.

På dette tidspunkt er de fleste bekendt med kunstneren takket være hans arbejde i Marvel Cinematic Universe som karakteren Drax fra Guardians of the Galaxy-serien. Ikke alene har der været to enormt succesfulde Guardians of the Galaxy-film, men Bautista endte også med at optræde i både Avengers: Infinity War og Avengers: Endgame, hvoraf sidstnævnte blev den mest indtjenende film nogensinde

Uden for MCU'en har Dave Bautista også optrådt i store projekter som Blade Runner 2049, James Bond's Spectre, og han vil optræde i den kommende film, Dune, ifølge IMDb. Han har måske ikke den samme type navneværdi, som Dwayne Johnson har nu, men med sit arbejde og potentiale kan Dave Bautista også ende med at blive A-lister.

Mens de fleste ville anerkende ham for hans arbejde på det store lærred, har Dave Bautista optrådt i en række tv-projekter gennem årene, endda helt tilbage til hans tid, hvor han stadig var i WWE. Han har optrådt i projekter som Smallville, Chuck og What We Do in the Shadows.

Han har også tjent godkendelsespenge

Lige så stor som hans tid i skuespil og professionel wrestling har været, er en anden solid måde, som Dave Bautista har været i stand til at gøre bank på, ved at få godkendelsesaftaler med store brands, der er villige til at bruge ham som et talerør.

En af de mere populære annoncekampagner, som kunstneren deltog i, var for mærket Smirnoff, som fremhævede kunstneren i en række reklamer. Der er ingen kendt endeligt beløb for, hvad Bautista blev bet alt for at arbejde for Smirnoff, men i betragtning af hans stjernekraft kan vi kun forestille os, at han blev belønnet flot.

Takket være hans succesfulde partnerskab med Smirnoff kan vi absolut se Dave Bautista fortsætte med at vinde lukrative sponsorater. Der er en række kunstnere, der ender med at få brand-aftaler, og Dave kan helt sikkert udnytte denne tendens.

Dave Bautista har haft en utrolig mangfoldig og unik tid i underholdningsindustrien, hvilket alt sammen har ført ham til at samle en imponerende nettoformue.

Anbefalede: