Ville der nogensinde ske en genstart af 'New Girl'?

Indholdsfortegnelse:

Ville der nogensinde ske en genstart af 'New Girl'?
Ville der nogensinde ske en genstart af 'New Girl'?
Anonim

Mens mange mennesker elsker alle syv sæsoner af New Girls, elsker fans virkelig to afsnit af sitcom, især "Spiderhunt", hvor Jess og Nick havde en sjov misforståelse. Det var altid sjovt at se Jess og hendes mandlige roomies, især da hun begyndte at blive forelsket i Nick, og de havde en meget på-igen, off-igen kærlighedshistorie.

Serien blev sendt fra 2011 til 2018, og da fans var nødt til at sige farvel til den, var de helt klart ude. Max Greenfield har haft en fantastisk karriere siden han spillede Schmidt, og stjernen Zooey Deschanel gav udtryk for Bridgets karakter i 2020-filmen Trolls World Tour.

Fans vil altid savne New Girl, og det rejser spørgsmålet, vil der nogensinde være en genstart af denne populære sitcom?

Jake Johnsons interview

Efter at have set Jake Johnson medvirke i det animerede show Hoops, bliver fans af New Girl igen mindet om, hvor sjov skuespilleren portrætterede Nick Miller.

Jake Johnson deltog i Third Aid Kit-podcasten produceret af Slate og sagde, at han ville elske en genstart af New Girl.

Ifølge Elite Daily sagde han, at han og de andre skuespillere stadig er i kontakt, hvilket bestemt er, hvad fans gerne vil høre, og de sender ofte sms'er til hinanden.

Johnson forklarede også: "Da vi skulle væk, var Fox ret sej og sagde, "Vi vil ikke annullere dig, men ingen ser." Så da vi lavede vores sidste sæson, skrev Zooey Deschanel og jeg bogstaveligt t alt en e-mail … og bad om mere til de få OG-fans, der blev hos os. Du kan ikke slutte den måde, som sæson 6 sluttede, hvor den blev forhastet. Jeg var ligesom, 'Giv [skaberen] Liz Meriwether tid til at afslutte dette rigtigt.'"

Dette var ikke første gang, at skuespilleren t alte om at komme tilbage for at spille Nick Miller igen.

I maj 2018 kaldte han det "en fantastisk løbetur", og ifølge Entertainment Weekly sagde han: "Realistisk, forhåbentlig, vil vi om 10 år lave mere New Girl. Jeg tænker ikke på dette som slutningen på New Girl, jeg tænker på dette som en pause for New Girl."

Hvad Lamorne Morris sagde

Lamorne Morris ville også være glad for at spille Winston på New Girl igen. Ifølge Metro.co.uk blev han interviewet på Good Morning America om Woke, hans seneste skuespilprojekt, og han sagde: "Absolut, især nu under karantæne, og folk er virkelig forsigtige på settet. Vi er en lille rollebesætning, Jeg ville bestemt elske at lave en genstart for fansene, det ville være sjovt."

Han fortsatte: "Så længe der ikke er nogen Jake Johnson der, så har jeg det godt. Resten af rollebesætningen har det fint med mig."

Saying Goodbye

Som det viser sig, sårede Jake Johnson faktisk sin hånd, mens han filmede et af de sidste afsnit af New Girl, og det betød, at han skiftede til, hvordan showet afsluttede dets syv sæsoner.

Ifølge Bustle, forklarede Johnson, "Jeg brækkede min hånd. Dermot Mulroney, han troede bare, vi lavede en voldsom indie ude i junglen, men vi laver New Girl! Vi prøvede at lave en wrestlingscene og vi bankede mod en mur. Jeg vidste, at der skete noget med det samme."

Da skuespillerne kom sammen for at filme seriens finale, betød det, at Nick ville have en rollebesætning. Der var bestemt ingen vej udenom.

Mens seerne måtte sørge over slutningen af New Girl, holdt skuespillerne kontakten. Besætningen gik sammen for at filme et klip for at inspirere folk til at stemme ved det amerikanske valg i november 2020. Entertainment Weekly rapporterede, at Johnson, Deschanel og Morris alle spillede Nick, Jess og Winston, og Zoe-Lister Jones var der også og spillede hendes karakter Fawn, der engang var kærester med Schmidt.

Deschanel delte med Deadline i 2018, at selvom hun følte, at det var "tid til at komme videre", var hun ked af det, da hun virkelig nød at arbejde med rollebesætningen. Deschanel sammenlignede med at være på New Girl som værende i "high school", da det var "en konstant" i hendes verden, og hun gennemgik så mange store forandringer i sit liv, mens hun spillede Jessica Day.

Deschanel forklarede: "Det har været med mig, da jeg blev gift, jeg havde to børn, og alle disse mennesker er jeg blevet tæt på - rollebesætningen og besætningen. Det har været ligesom centrum. af mit liv så længe, så det er virkelig vigtigt for mig, personligt såvel som professionelt."

Mens fans ville elske en genstart af New Girl, og det lyder som om Jake Johnson virkelig ville nyde, hvis det skete, er ingen sikker på, om det rent faktisk vil blive til virkelighed. I mellemtiden vil det altid være et fantastisk valg at se New Girl fra starten.

Anbefalede: