Harry Potter inspirerede Chris Columbus' vision for 'The Christmas Chronicles 2

Indholdsfortegnelse:

Harry Potter inspirerede Chris Columbus' vision for 'The Christmas Chronicles 2
Harry Potter inspirerede Chris Columbus' vision for 'The Christmas Chronicles 2
Anonim

Instruktør Chris Columbus' nyeste julefilm er den seneste tilføjelse til Netflix' samling af hjertevarmende feriekomedier. Columbus' navn er blevet synonymt med Harry Potter- og Home Alone-filmene, selvom instruktøren kun arbejdede på de to første film i begge franchises.

Han instruerede for nylig Kurt Russell og Goldie Hawn med Netflix Christmas Comedy, The Christmas Chronicles 2 i hovedrollerne, og delte sin inspiration bag de ekstravagante kulisser i filmen!

Hvordan Harry Potter inspirerede sætene i julemandens landsby

Instruktøren bragte J. K. Rowlings historie til livet i de to første Harry Potter-film, der skaber en virkelighed ud fra forfatterens fantasi om Diagon Alley, Hogwarts og den store sal, noget der aldrig var blevet gjort før.

Selv årtier efter, at franchisen sluttede, er filmene blevet anset for deres indviklede kulisser, og tusindvis af fans strømmer til Warner Bros. Studios i London hvert år for at lære, hvad der foregik bag kulisserne.

Chris Columbus behandlede den verden, han ønskede at skabe til The Christmas Chronicles 2, med den samme "integritet og store visuelle stil", som hans team gjorde i Harry Potter. Fra julemandens landsby til Nordpolen ville han være sikker på, at det føltes ægte og ville være "tidløst" 2o år senere.

"Da jeg første gang gik ind på julemandens landsbysæt… så jeg, ja, jeg byggede det største sæt i min karriere." Columbus delte og tilføjede, at den var "større end den store sal, hvilket var svært at gøre."

"Du skal behandle det, som om du næsten laver Shakespeare," fort alte han.

Chris Columbus er en julenørd

Instruktøren delte sin kærlighed til ferien og de "tematiske elementer" i den.

"Jeg har altid været fascineret af julen." sagde Columbus. Da han blev spurgt om hans kærlighed til komedier med juletema, fort alte han, at det var et "rigtigt rigt tidspunkt at sætte en film på."

"At sætte Gremlins mod denne by i juletiden som en gyserkomedie, syntes jeg, var en interessant idé," delte han på sin første film nogensinde med juletema.

Columbus udtrykte, at han med The Christmas Chronicles 2 håbede at skabe en verden, der ikke var "fjol eller fjollet eller cheesy", og hans team gravede virkelig i "mytologien om, hvem julemanden var."

The Christmas Chronicles 2 streames nu på Netflix!

Anbefalede: