Medvirkende "Tiny Pretty Things" giver et indblik i det nye Netflix-drama

Medvirkende "Tiny Pretty Things" giver et indblik i det nye Netflix-drama
Medvirkende "Tiny Pretty Things" giver et indblik i det nye Netflix-drama
Anonim

I et eksklusivt interview med Entertainment Weekly gav Tiny Pretty Things-stjernerne Kylie Jefferson og Casimere Jollette potentielle seere et indblik i verden af et snoet balletakademi.

Tidligere på ugen havde det længe ventede teen-drama Tiny Pretty Things premiere på Netflix. Serien er baseret på romanen af Sona Charaipotra og Dhonielle Clayton og følger livet for eleverne på et eliteballetakademi i Chicago.

Jefferson, der spiller den nye studerende Neveah, går i detaljer om, hvordan det at spille rollen var en livsændrende oplevelse og gjorde det muligt for hende at gå ind på en helingsvej.

“Neveah tager virkelig på en rejse. For mig gav det mig en mulighed for at heale fra ting, som jeg måske ikke var helt helbredt fra,” sagde hun. "Neveah samlede mig virkelig personligt og lærte mig virkelig at vise mig selv i et andet lys og sætte en ny tone i mit liv. Hun satte virkelig ild i min ånd."

Kylie Jefferson i Tiny Pretty Things på Netflix
Kylie Jefferson i Tiny Pretty Things på Netflix

Derimod var det en udfordring for Jollette at påtage sig rollen som Bette. Hun sagde: "Jeg var ærlig t alt bange for at henvende mig til Bette, fordi hun umiddelbart ikke virker som den sødeste person. Hun er en slags tøs. Hun er meget standoffish og hun er den slemme pige i skolen. Så jeg tænkte: 'Okay, hvordan gør jeg hende sympatisk?' De karakterer skal have noget bag sig."

“Heldigvis skrev de hendes historie og hendes karakter ekstremt godt, og de var i stand til at gøre det meget nemt for mig at give hende den bue, at gøre hende sympatisk og give hende noget, så folk derefter kan forstå, hvorfor hun er hvordan hun er og føl med hende,” fortsatte hun."Jeg ville ikke have, at folk skulle se på hende og bare hade hende. De skal vokse til at kunne lide hende. Jeg håber, jeg gjorde det retfærdigt."

Skuespillerne i showet er professionelle dansere i det virkelige liv. Jefferson og Jollette afslørede, hvor meget de elskede at blive castet til at repræsentere rigtige dansere i balletverdenen på skærmen.

"Det er meget svært at finde en god danser, der også kan spille," forklarede Jolette. "De ønskede, at begge disse felter skulle være lige. Så vi havde ikke stuntdoubler. Vi filmede ikke bare vores ansigter og opførte os, som om vi bevæger os som Natalie Portman i Black Swan. Vi lavede alle vores dansescener fuldt ud, og vi øvede fire uger, før vi begyndte at filme."

Dansere i Tiny Pretty Things
Dansere i Tiny Pretty Things

Hun fortsatte: "Jeg tror ikke, folk virkelig er klar over, hvor hårdt vi dansere havde at arbejde på showet. Det var to jobs. Jeg har aldrig været mere udmattet, men det var den bedste oplevelse. Når jeg nu ser ting, hvor de laver alle deres egne stunts og optrædener, og de inkluderer en anden kunstform sammen med skuespil, giver jeg dem bare så meget mere kredit. Jeg ved, hvor svært det er, og jeg håber, folk vil se det."

Jefferson tilføjede: "Det var helt ærligt min yndlingsting ved at være en del af showet. Så ofte, som danser, ser vi disse film, der har skuespillere, der portrætterer dansere, og der er altid tidspunkter, hvor vi er ligesom, "Åh, sådan går det ikke." Vi var alle så vildt spændte på at være en del af samtalen, for at sikre os, at alt virkelig var, som det går."

“Vi var meget verbale om de ting og elskede, at vores skribenter på showet altid ønskede at samarbejde og tale om det og gøre det bedre, konkluderede hun.

Den første sæson af Tiny Pretty Things kan streames nu på Netflix.

Anbefalede: