Johnny Depp bliver bet alt $10 millioner for at filme én scene i Fantastic Beast

Indholdsfortegnelse:

Johnny Depp bliver bet alt $10 millioner for at filme én scene i Fantastic Beast
Johnny Depp bliver bet alt $10 millioner for at filme én scene i Fantastic Beast
Anonim

De sidste fire eller fem år har været et helvede for skuespilleren Johnny Depp. Og han er til dels skyld i sine lidelser. Fejl nummer et: Han forlod sin mangeårige partner Vanessa Paradis til Amber Heard, hans medspiller i The Rum Diary. Fejl nummer to: Han giftede sig med Amber i 2015. I 2016 søgte hun skilsmisse og hævdede, at han havde misbrugt hende. Hun dukkede endda op i retten med noget, der lignede et blåt mærke omkring øjet.

Det blev kun værre. Et par år senere droppede Disney Johnny Depp fra Pirates of the Caribbean-serien. Depp-fans var op i armene. De kunne ikke forestille sig, at franchisen skulle overleve uden karakteren af kaptajn Jack Sparrow. Og det var et ødelæggende slag for Depp.

Det førte ham sandsynligvis til hans tredje (og muligvis værste) fejl: Han sagsøgte den engelske tabloid The Sun for injurier, efter at de kaldte ham en "wife-beater". Og han tabte.

Ikke længe efter, at dommen blev offentliggjort i november, blev han bedt om at træde tilbage fra sin rolle som Grindelwald i Fantastic Beasts 3 efter kun at have filmet én scene. Utroligt nok får han dog stadig hele sin løn på 10 millioner dollars plus!

Han trådte tilbage, med en vis ynde og værdighed, mens han stadig erklærede sin uskyld og sin vilje til at kæmpe videre. Ser du, Depp har stadig et ærekrænkelsessøgsmål på $50 millioner mod Heard, der verserer ved en domstol i Virginia.

Lad os se på, hvordan Johnnys sidste fire eller fem år har været, og hvorfor lønnen på $10 millioner fra Fantastic Beasts måske bare er den livline, han har brug for.

2016: Character Assassination In Overdrive

Da Amber Heard ansøgte om skilsmisse den 23. maj 2016, citerede hun uforsonlige uoverensstemmelser og bad om støtte fra ægtefællen. Da Depp-lejren trak sig tilbage, udløste hun en bombe. Den 27. maj påstod hun, at Depp havde været "fysisk voldelig" mod hende under det fire år lange forhold. Hun bad om og modtog et tilhold mod Depp.

Hendes erklæring var begyndelsen på enden for Johnny Depp og hans karriere. "Johnny har en langvarig og bredt anerkendt offentlig og privat historie med stof- og alkoholmisbrug," sagde hun i sin udtalelse. er ofte paranoid, og hans temperament er ekstremt skræmmende for mig, da det mange gange har vist sig at være fysisk farligt og/eller livstruende for mig.” Jo mere Depp benægtede anklagerne, jo værre blev det. Og Amber benyttede enhver lejlighed til at lufte sine klager. I 2018 skrev hun en op-ed for The Washington Post. Og uden at nævne nogen navne, hævdede han at have været offer for misbrug i hjemmet. Det lille tal er grundlaget for Depps ærekrænkelsessag. Et år eller to senere droppede en nervøs Disney ham fra Pirates of the Caribbean-serien. Så hvad kunne Johnny gøre end at sagsøge Amber? Og det var bare, hvad han gjorde. Sagen verserer stadig ved en domstol i Virginia. Så kaldte News Group Newspaper's The Sun Depp for en "koneslåger". Så Depp advokater op og sagsøger dem også. Da dommen i november 2020 gik imod Depp, varede Warner ikke længe om at bede Depp om at træde tilbage fra Fantastic Beasts-franchisen. Han havde bogstaveligt t alt kun filmet én scene, før han fik øksen. J. K. Rowling, der i 2016 havde viftet kritikere af hendes casting af Depp i rollen som Grindelwald væk på grund af Heards påstande om misbrug, havde ikke et ord at sige om Warners beslutning.

The $10 Million Scene

Ifølge screenrant.com filmede Depp kun én scene, før han blev bedt om at træde tilbage. Men takket være sin kontrakt vil han stadig modtage sin løn på 10 millioner dollars. Hans kontrakt foreskriver klart, at selvom filmen ikke er lavet, eller hans rolle bliver omsat (hvilket er, hvad der skete), modtager han stadig sin fulde løn. Hannibal-skuespilleren Mads Mikkelsen er allerede trådt ind i rollen som Grindelwald.

Johnny annoncerede sin opsigelse fra Fantastic Beasts i et nyligt opslag på Instagram. Han begyndte med at takke alle sine fans for fortsat at støtte ham. Og han lovede at kæmpe videre for at rense sit navn. Meget rider på den amerikanske retssag. Hvis han vinder, kan det blive en karriere-gamechanger for ham.

De $10 millioner vil komme til nytte

Depp har på grund af overforbrug og nogle dårlige karrierevalg set sin nettoformue falde fra $400 millioner plus til lige omkring $200 millioner. Men meget af det er bundet op på aktiver som ejendom, kunst eller hans omfattende samling af vine.

Så at have lønnen fra Fantastic Beasts er måske bare den livline, som Johnny har brug for i øjeblikket.

Han har ikke givet op og kæmper videre og lover at rense sit gode navn. Og det er bare rigtigt at sige, at han har en rabiat loyal fanskare. De havde stået sammen med ham gennem alt dette og mødte op for at heppe på ham under retssagen i Storbritannien. Der er endda en "Justice for Johnny"-bevægelse.

Har Hollywood "aflyst" Johnny Depp? Nå for tiden, ja. Men det aflyste også Mel Gibson og Robert Downey Jr. Og de har begge iscenesat comebacks. Så Johnny Depp er muligvis nede. Men hej, han har 10 millioner dollars i kolde kontanter i banken og en vilje til at rense sit navn. Han er måske nede, men tæl ham ikke som ude endnu.

Anbefalede: