Hvad skete der med rollebesætningen i 'Whose Line Is It Anyway?

Indholdsfortegnelse:

Hvad skete der med rollebesætningen i 'Whose Line Is It Anyway?
Hvad skete der med rollebesætningen i 'Whose Line Is It Anyway?
Anonim

Når det kommer til komedieshows på tv, er der én impro-serie, der stammer fra 90'erne, som fuldstændig regerer, og det er ingen ringere end 'Whose Line Is It Anyway?''. Showet blev sendt første gang tilbage i 1998 og havde en række kendte ansigter i hovedrollen, inklusive Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles og Drew Carey, som fortsatte med at blive den nyeste vært på 'The Price Is Right', der erstattede Bob Barker i 2006.

Det sjove show kørte i hele 8 sæsoner og sluttede officielt i 2007. På trods af, at fans var sønderknust over showets afslutning, fortsatte de medvirkende med store ting, inklusive Drew Careys tid på hans hit-gameshow og Wayne Brady på 'Let's Make A Deal'. Mange fans begyndte at spekulere på, hvad rollebesætningsmedlemmerne Mochrie og Stiles havde lavet, men til alles overraskelse vendte de tilbage til vores skærme i 2013!

'Hvis linje er det alligevel?' Hvor er de nu?

Hvis linje er det alligevel Cast
Hvis linje er det alligevel Cast

'Hvis linje er det alligevel?' er uden tvivl et af de mest morsomme komedieprogrammer! Serien blev sendt tilbage i 1998 med ingen ringere end Drew Carey som programmets vært og moderator, hvor Wayde Brady, Colin Mochrie og Ryan Stiles optrådte som showets talent! På 'Whose Line' optrådte og improviserede de optrædende en række sange, karakterer, scener og sketches i henhold til instruktionerne og hints fra Drew Carey og publikum til tider.

Hvilket medvirkende medlem mente, at de kunne finde på det bedste nummer, ville gå op og prøve det! I 2001 blev showet opgraderet med sit helt eget scene- og studiepublikum, hvilket tillod det at vokse mere og mere og i sidste ende blive et af de mest succesrige komedieshows i luften. Nå, i 2007 sluttede showet; efterlader mange fans ret kede af det. Drew Carey endte med at erstatte Bob Barker samme år som værten for 'Price Is Right', mens Wayde Brady fortsatte med at blive vært for 'Don't Forget The Lyrics'. Mens mange af rollebesætningen fik succes efter afslutningen, vil fans gerne vide, hvad der skete med Mochrie og Stiles.

Hvis-linje-er-det-alligevel-CW-netværk
Hvis-linje-er-det-alligevel-CW-netværk

Begge stjerner optrådte i en række tv-shows og film og spillede en række roller i projekter som 'Astro Boy', 'Reno 911!', 'Young Sheldon' og 'American Housewife', for at nævne et par stykker. Men i 2013 tog tingene en drejning, og CW annoncerede seriens tilbagevenden! Dette betød, at Wayne, Colin og Ryan alle ville vende tilbage, men det ville Drew Carey ikke. På grund af sin succes på 'The Prices Is Right' blev Carey erstattet af skuespillerinden Aisha Tyler som seriens vært.

Selvom det kun var meningen, at showet skulle vende tilbage til et sommerløb, er det siden forblevet i luften på grund af dets voksende succes med en helt ny generation af fans. Selvom Wayne Brady optræder på samme tid i 'Whose Line' og 'Let's Make A Deal', bringer komikeren det stadig hver eneste episode og gør det kun mere klart, hvor meget vi har savnet dette fantastiske og sjove cast.

Anbefalede: