Venners fans synes, det var Ross' sødeste kæreste

Venners fans synes, det var Ross' sødeste kæreste
Venners fans synes, det var Ross' sødeste kæreste
Anonim

Mens Rachel og Ross i sidste ende sluttede sammen, var det ikke alle ' Friends'-fans, der var villige til at acceptere den eventyrlige slutning.

For det første gjorde Rachel nogle ret egoistiske ting under forholdet (og mens de også var brudt op). Men det virkede ofte som om de to bare ikke var gode for hinanden. Ross havde trods alt også sine fejl.

Men nogle fans mener, at Rachel slet ikke fortjente Ross. Faktisk tror fans, at en anden tidligere kæreste til Ross ville have været perfekt til ham, fordi hun var så sød… og det modsatte af Rachel.

Fans på Quora var enige om, at Ross' ekskæreste Julie var det bedste match for ham af alle de damer, han bejlet til (nå, og fik babyer med) på 'Friends'.

Lauren Tom, der spillede Julie, var i sitcom i fem afsnit i 1995 og 1996, bekræfter IMDb. I den tid havde fans tid nok til at sende parrets yndige parring.

Som en Quora-bruger skrev, Julie "var en engel." Hun var jo en komplet kæreste, første gang hun mødte Ross' venner, selvom de alle var ret uhøflige over for hende. Især Rachel, som altid var jaloux på alle, Ross var interesseret i.

Men det bekymrede ikke Julie; hun forsøgte at lette stemningen ved at sige, at hun ville gøre et bedre indtryk på besætningen, når hun ikke havde været på et fly i 20 timer eller tilbragt timer i en bus, i en taxa og et sted i nærheden af hønsebajs.

David Schwimmer som Ross Geller og Lauren Tom som Julie på 'Friends&39
David Schwimmer som Ross Geller og Lauren Tom som Julie på 'Friends&39

Selv om Rachel var en heks for Julie, var sidstnævnte venlig over for hende. Hun kom endda lidt sammen med Monica, hvilket sandsynligvis ikke var let. Det er klart, at Julie bekymrede sig om Ross, så hans gruppe af venner betød noget for hende.

Men Julie viste også, hvor meget hun holdt af på andre måder. For eksempel, skriver en fan, ventede hun to måneder på, at Ross var klar til intimitet med hende, og hun pressede ham aldrig, før han følte, det var på tide. Hun var også villig til at forpligte sig og ville endda adoptere en kat med ham.

En slettet 'Venner'-scene viser endda, at parret overvejer at adoptere en killing, og den hellige Julie taler Ross fra at adoptere en gammel, syg kat med masser af medfølelse.

Efter fans' mening kunne ingen af Ross' andre veninder holde et lys for Julie. Ikke engang Emily, der, selv om hun var selvsikker, ikke var helt så medfølende, som GF-fansene tror, var Ross' soulmate.

Længere nede på listen er damer som Bonnie (der var aggressiv i soveværelset, men også let at manipulere, så det passer ikke godt til nogle gange skitseagtige Ross), Elizabeth (den parring gik imod Ross' bedre dømmekraft, siger fans), og Mona (som fuldstændig løj om næsten alt om sig selv for at få Ross til at kunne lide hende).

Kort sagt, fans savner Julie, især på grund af det barske brud, parret havde, så Rachel kunne få Ross tilbage. Så giftig!

Anbefalede: