De bedste tweets om den rotte på sættet af 'The Crown' sæson fire

Indholdsfortegnelse:

De bedste tweets om den rotte på sættet af 'The Crown' sæson fire
De bedste tweets om den rotte på sættet af 'The Crown' sæson fire
Anonim

Periodedramaets stjernespækkede rollebesætning har leveret overbevisende præstationer gennem årene, men ingen har helt stjålet showet, da gnaveren blev set i afsnit tre af sæson fire.

Netflix har netop udgivet en helt ny serie på ti afsnit om den britiske kongefamilie. I det nye kapitel skrevet af skaberen Peter Morgan ser Olivia Colman gentage sin rolle som dronning Elizabeth II for sidste gang, inden han giver stafetten videre til Harry Potter-stjernen Imelda Staunton.

Det fjerde kapitel har også introduceret The Fall og X-Files-stjernen Gillian Anderson som den britiske premierminister Margaret Thatcher, samt skuespillerinden Emma Corrin som Lady Diana. På trods af castets fremragende skuespil kunne fans ikke undgå at bemærke, at noget var lidt g alt i introen til et af afsnittene.

Fans reagerer på 'The Crown' sæson fire's rotte

I første omgang tog seerne til Twitter for at udtrykke deres overraskelse over at se gnaveren løbe frit rundt i Buckingham Palace. Det er uklart, om det var et bevidst produktionsvalg.

“JEG LÆGGEDE LIGE BEMÆRKET EN ROTTE PÅ SÆTET AF KRONEN, OG JEG TROR IKKE, DEN ER TILSÆTET,” tweetede superfan @claire_foy (ikke den Claire Foy).

"Åh, de har rotter i Buckingham Palace nu?" tweeted @ flydende båd.

Var det et bevidst valg?

Men så er der nogle, der er blevet tildelt gnaverturen endnu et niveau af betydning.

"Gik lige forbi mit tv og så en rotte løbe hen over et paladsgulv på thecrown, og der kunne ikke have været et bedre symbol for den kongelige farce," skrev brugeren @schaekay1.

"Alt skinnende og prætentiøst på ydersiden, men lavt snavset og beskidt indeni," tilføjede de.

“Hver sæson af TheCrown fortæller dig, at de kongelige boliger trængte til vedligeholdelse og reparation. Fagan brød ind to gange. De havde mindre sikkerhed, ingen følelse af modernitet, og den rotte er bogstavelig og metaforisk,” skrev @celebrantny.

"Det er rottepaladset," sagde de også.

En Twitter-bruger sammenlignede The Crowns rotte med dens meddyr, der udløste eksplosionen i den Oscar-nominerede film fra 1917.

Endelig indkapsler et tweet rottens pludselige popularitet, hvilket muligvis overskygger showets.

"Jeg har ikke set kronen endnu, men jeg kender allerede til rotten lmao," skrev @norasdursts.

Kronen og dens rotte venter på Netflix

Anbefalede: