Fans tror, at Keanu Reeves barberede sine øjenbryn til matrixen

Fans tror, at Keanu Reeves barberede sine øjenbryn til matrixen
Fans tror, at Keanu Reeves barberede sine øjenbryn til matrixen
Anonim

Keanu Reeves har været fanfavorit i længere tid, end mange af hans nuværende fans har været i live. Han har varetaget en række roller med fantastisk talent og ydmyghed. Han ejer måske et palæ (hvilken celeb har ikke?), men han er også kendt for at være så filantropisk, som en skuespiller kan komme.

Da han er så dedikeret til offentligheden, er det ikke så overraskende, at Keanu har påtaget sig enhver tænkelig udfordring for at gøre fans glade. Han ønsker at slå fast hver karakter, han portrætterer, og hans passion er tydelig på det store lærred.

Da det kom til 'The Matrix', den diskutable højdepunkt af Keanu Reeves' karriere, gik han helt ud. Ja, fans tror, at Keanu barberede sine øjenbryn af for en bestemt scene, og de blev lidt vanvittige over det.

Fans er besat af, hvad han spiser, hvem han dater, hvor han bor og alt muligt andet om skuespilleren. Men hans hår er også en stor ting. Så da fans så Keanu Reeves i 'The Matrix'-scenen, hvor han dybest set er ved at blive født ud af en eller anden freaky pod, var det et chokerende øjeblik.

Som ShortList opsummerer, i scenen ser Keanu helt skaldet, hårløs og super slimet ud. Meget ligesom en baby bliver født (og det er selvfølgelig ideen). Kun de fleste babyer er født med i det mindste noget hår; Neo var fuldstændig skaldet, øjenbrynsløs og hjælpeløs.

Sagen er, at selv tilbage i 1999 havde filmindustrien adgang til masser af teknologi. Ville de ikke have været i stand til at redigere Keanus øjenbryn til scenen? Når alt kommer til alt, hvis han virkelig barberede dem af, ville de så være vokset tilbage i tiden til resten af optagelserne?

Keanu Reeves som Neo i 'The Matrix', der dukker op fra en pod
Keanu Reeves som Neo i 'The Matrix', der dukker op fra en pod

Fans har masser af ideer om scenen og filmen, selv efter al den tid.

Selvfølgelig er der en god grund for fans til at tro, at Keanu blev helt skaldet og uden øjenbryn for 'The Matrix'. Når alt kommer til alt, i 1999, da Reeves promoverede filmen, gik Reeves på 'The Tonight Show with Jay Leno' og t alte om at barbere alt til den ene scene.

Fans kan faktisk se de originale optagelser på YouTube. Hvis det ikke er et bevis på Keanus dedikation til sin karakter og den karakters historie, er fans ikke sikre på, hvad det er.

På trods af at 'The Matrix' var for næsten to årtier siden, glæder Keanu stadig publikum den dag i dag. Og i modsætning til andre skuespillere ser han ud til at være i stand til at slippe ud af problemet med kun at blive set som Neo i hele sin karriere.

Keanu har været John Wick, Ted og endda Hamlet, og manden spiller stadig en række forskellige roller med udsøgt perfektion. Så hvilken karakter han end ender med at spille i Marvel-universet, er fans 100 procent sikre på, at Keanu vil rocke rollen, selvom han skal barbere sine øjenbryn for at gøre det.

Anbefalede: