Hvor meget tjener Blake Shelton på 'The Voice'?

Indholdsfortegnelse:

Hvor meget tjener Blake Shelton på 'The Voice'?
Hvor meget tjener Blake Shelton på 'The Voice'?
Anonim

'The Voice' har været i luften siden 2011 og er let et af de mest succesrige sangkonkurrenceprogrammer på tv til dato. Hele konceptet, som stammede fra Hollands version af showet, gjorde det muligt for deltagerne at fremvise deres vokal og kun vokal, hvilket gjorde det til et ganske fascinerende show.

Mens vi har set adskillige berømtheder sidde som trænere, inklusive Kelly Clarkson, Alicia Keys, Adam Levine og Christina Aguilera, er der én træner, der er blevet ombord i alle 19 sæsoner, og det er ingen ringere end Blake Shelton!

Country-sangeren har vendt sin stol i 9 år nu, og mens fans elsker sig selv et velkendt ansigt, faldt seernes kæber næsten, da det blev afsløret, hvor meget Blake tjener pr. sæson. Med 19 sæsoner under bælte er her, hvor meget Blake får bet alt for sin tid på 'The Voice'.

Blake Shelton 'The Voice'-løn

Blake Shelton The Voice
Blake Shelton The Voice

Blake Shelton blev først fremtrædende tilbage i 2001, da amtssangeren udgav sit selvbe titlede debutalbum. Siden da er Shelton blevet en af de mest anerkendte country-kunstnere i musikindustrien og en fanfavorit på 'The Voice'. I 2011 meldte Blake Shelton, Cee Lo Green, Christina Aguilera og Adam Levine sig til som dommere/trænere for hitsangkonkurrenceshowet, og fans kunne ikke beherske deres begejstring.

Mens seerne elskede at se deres yndlingstrænere kæmpe om nogle af de bedste talenter, er Blake Shelton stadig den eneste originale dommer, der har haft sin egen stol hver eneste sæson siden dag 1. Med 19 sæsoner under bælte har Blake Shelton formået at tjene hele $16 millioner per sæson! Ja, du læste rigtigt, Blake henter 16 millioner dollars ind pr. sæson, og med trænerne, der filmer 2 sæsoner om året, tjener sangeren 26 millioner dollars på sit forehavende alene på 'The Voice'!

Blake Sheltons nettoværdi
Blake Sheltons nettoværdi

Dette er en enorm løn, selv for nogle af musikindustriens mest berømte navne! Blakes kontrakt på 26 millioner dollars om året kom i stand i 2016, så det menes, at han måske ikke har opnået det tal siden begyndelsen, men vi kan bestemt ikke forestille os, at han tjener meget mindre fra start. Ifølge Style Caster kan Blake endda have opdateret sin kontrakt siden 2016 for at tjene endnu mere, hvilket yderligere tilføjer hans stadigt voksende nettoformue på $100 millioner.

Flash frem til i dag, og Blake Shelton kommer til at sidde ved siden af sin kone og medmusiker, Gwen Stefani, i showet. Mens Gwen tjente 10 millioner dollars pr. sæson i starten, lykkedes det hende og Blake at lave en aftale med producenterne for at spille deres romantik op på skærmen og scorede Gwen med 3 millioner dollars. Det siger sig selv, at både Blake Shelton og Gwen Stefani klarer sig ret godt for sig selv, især med de lønsedler!

Anbefalede: