Fans er besat af June Squibbs NSFW T-shirts i 'Hubie Halloween

Indholdsfortegnelse:

Fans er besat af June Squibbs NSFW T-shirts i 'Hubie Halloween
Fans er besat af June Squibbs NSFW T-shirts i 'Hubie Halloween
Anonim

På trods af alle de fantastiske Halloween-kostumer båret i gyserkomedie Hubie Halloween, er det June Squibbs karakters t-shirts, der fik fans besat.

T-shirtsene, der er købt i lokale genbrugsbutikker, indeholder NSFW-jokes, som hverken Hubie eller hans mor ser ud til fuldt ud at forstå. Hvilket gør dem endnu mere ikoniske.

Isærligt bliver en t-shirt med en antydning om erektion en løbende joke gennem hele filmen. Hubie kender ikke betydningen af slangordet "boner", og hans mor overbeviser ham om, at det betyder "fejl", hvilket resulterer i, at hovedpersonen tilfældigt dropper ordet ved de mest upassende lejligheder.

Vi er forelsket i June Squibbs T-shirts i 'Hubie Halloween'

Netflix sendte et påskønnelses-tweet for Squibbs karakters t-shirts.

"June Squibb, nyheds-t-shirt-dronning," lyder billedteksten.

Nogle fans gik også så langt som at tegne karakteren iført hendes t-shirts, som i dette fantastiske portræt af fru Dubois iført en prut-joke-t-shirt.

Det snedige smil, Hubies mor har på hendes ansigt, mens hun tager de hylende morsomme tøj på, tyder på, at hun måske ved mere, end hun lader være med. Uden at hengive sig til spoilere ved de, der har set filmen, at fru Dubois ikke er lige så naiv som sin søn.

Som de fleste Sandlers karakterer er Hubie DuBois en bizar, godmodig mand, der tager sig af sit lokalsamfund, men som er meget hånet og misforstået af dem omkring ham. Da byen bliver teater for en række mystiske forsvindinger, vil Hubie træde til og forsøge at redde dagen.

Hubie Halloween Stars… Bogstaveligt t alt alle

Hubie Halloween, der blev udgivet på Netflix den 7. oktober, har et stjernespækket cast. Sammen med Sandler og Squibb spiller den skræmmende komedie også Steve Buscemi og Ray Liotta samt Modern Family-skuespillerinden Julie Bowen, SNL-stjernen Maya Rudolph og Shaquille O'Neal. Sandlers hyppige samarbejdspartnere Kevin James og Rob Schneider medvirker også.

Skuespiller Ben Stiller optræder i en meget speciel cameo i begyndelsen af filmen. Rollen som den onde ordens Hal er en fornøjelse for mangeårige Sandler-fans.

Påskeægget går faktisk langt tilbage til filmen Happy Gilmore fra 1996, hvor Stiller spillede den samme karakter overfor Sandlers titelrolle. I filmen, der er skrevet af Sandler og Tim Herlihy, var Orderly Hal lederen af det plejehjem, hvor hovedpersonen Happys bedstemor boede i et stykke tid. Hals sadistiske manerer var ikke så anderledes på det tidspunkt, da han plejede at mobbe beboerne på stedet og give dem dødstrusler.

Anbefalede: