Westworld: De største påskeæg fra hver sæson

Indholdsfortegnelse:

Westworld: De største påskeæg fra hver sæson
Westworld: De største påskeæg fra hver sæson
Anonim

Hvis du ikke er begyndt at se HBO's Westworld endnu, er vi nødt til at spørge… Hvad er det, der holder op? Af alle de episke tv-shows, HBO har produceret gennem årene, skiller Westworld sig virkelig ud som et mesterværk. Det er en sci-fi western baseret på filmen fra 1973 af samme navn, men denne serie tager historien til et helt nyt niveau. I en futuristisk verden er det kun de rigeste af de rige, der har råd til at holde ferie i Westworld, en robotforlystelsespark, hvor enhver drøm eller ønske kan udleves uden konsekvenser.

Nu, som vi har sagt, er dette en HBO-serie og en, der er produceret af J. J. Abrams. Når dette er tilfældet, ved du bare, at der er en sindssyg mængde detaljer i hver scene. Selvom der er en masse fantastiske fakta bag scenen om Westworld, vises nogle af dens fedeste detaljer lige foran vores øjne, og vi fanger dem ikke engang. I dag dækker vi blot nogle få af Westworlds mange, mange påskeæg.

15 Felix citerer Jurassic Parks John Hammond direkte

Der er mange åbenlyse ligheder mellem Jurassic Park og Westworld. Begge handler om katastrofale forlystelsesparker og farerne ved menneskelige fremskridt. Faktisk blev begge originale historier skrevet af den samme fyr! Så, som en lille forkælelse til Michael Crichton-fans i sæson 1, bruger Felix Lutz Hammonds linje "Kom nu, lille!" mens du arbejder på en parkfugl.

14 Bernards alias fortæller os, at han kæmper

Lige denne sidste sæson har vi set Bernard opleve nogle ret hårde tider (ikke at han nogensinde har levet det høje liv). Mens han har gemt sig på kødfarmen, har han brugt aliaset Armand Delgado. Det betyder måske ikke så meget for nogle, men ifølge Looper er dette i virkeligheden et anagram for "Damaged Arnold".

13 Westworlds logo ødelægger de mange tidslinjer i sæson 1

I slutningen af sæson 1 indser vi, at historierne alle har fundet sted i forskellige tidslinjer. Nogle fans kan dog have fundet ud af dette tidligere end planlagt, da de måske har set forskellene i Westworld-logoet afhængigt af scenen. Det ser ud til, at parken har foretaget en rebranding mellem 70'erne og i dag.

12 Westworld er fuld af videospilsjov

Det er ikke svært at sige, at Westworld-skaberne hentede stor inspiration fra flere videospil, mens de sammensatte denne serie. De to har diskuteret deres forskning og hvordan spillene påvirkede showet. Men fans af spil som Bioshock vidste sandsynligvis allerede dette takket være spilkarakteren Sander Cohen, der dukkede op i sæson 1.

11 Teddy og Dolores' ansigter dukker op bag Fords skrivebord

Ford er den alvidende skaber af Westworld. Fyren har mange dæmoner, men er altid et skridt foran. Som fans ved, har han en vane med at spille favoritter med sine værter, og det ser ud til, at Dolores og Teddy er to af hans topvalg. Ørneøjede fans fik øje på deres hoveder blandt det parti, han har bag sit skrivebord.

10 The Movie's Gunslinger optræder i sæson 1

Dette var et sjovt nik, som skaberne tilføjede for at hylde den film, de baserede deres serie på. Selvom det var en meget hurtig cameo, optræder skurken i filmen fra 1973 i den første sæson, mens Bernard kigger sig omkring. De fleste har sandsynligvis savnet det, men fans af originalen fangede det uden tvivl med det samme.

9 Der er en katastrofe skrevet i karakterernes navne

Nogle fans har påpeget, hvor mange af karakterernes navne, der er katastrofale. Ifølge Mental Floss mener mange, at Teddy Floods navn er en reference til den bibelske syndflod i historien om Noahs Ark, mens andre har påpeget, at Hector Escatons navn er uhyggeligt tæt på "eschaton", som bogstaveligt t alt betyder verdens ende.

8 moderne musik camoufleret som gamle vestlige melodier

Denne var meget nemmere at fange end nogle af de andre. Musik spiller en stor rolle i serien, og selvom den norm alt kun er i baggrunden, hvis du lytter nøje til de gamle, tidssvarende westernmelodier, vil du sikkert genkende en eller to som moderne hits.

7 Friston Custom Clothiers er for videnskabeligt til bare en anden tøjbutik

Her er et påskeæg, vi er sikre på, at mange slet ikke fangede. I den seneste sæson besøger Dolores og Caleb en tøjbutik kaldet Friston Custom Clothiers. Som det viser sig, er Friston faktisk navnet på neuroforskeren Karl J. Friston. Hans arbejde med at kortlægge hjernen har bidraget med det tætteste, vi har på AI, dette ifølge Wired.

6 Jack And Dolores læser den samme historie

Du kan læse masser af hemmeligheder bag kulisserne fra sættet af Lost, men denne lille crossover bliver ikke nævnt nogen steder. I både Westworld og Lost (som blev skabt af J. J. Abrams) kan man høre en passage fra Alice's Adventures in Wonderland. Mens Dolores læser den efter Bernards anmodning, læser Jack den op for Aaron som en godnathistorie.

5 Dolores gør mere end at recitere fra Alice i Eventyrland, hun er et spyttende billede af karakteren

Når verden begyndte at fortære Westworld, tog det ikke lang tid, før fans fandt sammen om, at Alice i Eventyrland og den populære serie har flere ting til fælles. Men de færreste syntes at indse den mest oplagte. Dolores var tydeligvis designet til at ligne Alice. Ifølge Looper menes det, at dette var skabernes måde at varsle Dolores' eventyr på.

4 Is That Drogon?

I sæson 3 fik vi vores drømmes HBO-crossover. Mens Bernard og Stubbs går gennem bygningen, får vi et glimt af, hvad der foregår med Westworlds middelalderlige temapark. Mens den enorme drage (et spyttende billede af GOTs Drogon) let blev bemærket, var det ikke alle, der fangede det faktum, at teknikerne, der vogter ham, faktisk er David Benioff og D. B. Weiss, skaberne af Game of Thrones!

3 En lille streg antyder, at Drogon kan være på vej til Jurassic Park

Nu er det her crossover'en bliver virkelig interessant. Mens de to teknikere er på vagt og vogter det store udyr, bliver det nævnt, at der er en køber interesseret i ham i Costa Rica. Dette lille påskeæg får os ikke bare til at tro, at Westeros er en Westworld-park, men at Jurassic Parks Isla Nublar også eksisterer i samme verden. Hov.

2 Dolores And Teddy's Beach Scene er et nik til Abernes Planet

Der skete en masse i dette afsnit af sæson 1, så du er tilgivet, hvis du ikke fangede denne direkte reference. Når Teddy og Dolores har deres øjeblik på stranden, giver scenen faktisk et stort nik til finalen i Planet of the Apes. Jo mere du ved!

1 Ford og Frankensteins ligheder er ingen tilfældighed

Tilbage i sæson 1, under en diskussion mellem Ford og Bernard, kan en velkendt replik høres. Ford siger: "En mands liv eller død var kun en lille pris at betale for erhvervelsen af viden, som jeg søgte, for det herredømme, jeg skulle erhverve." Dette er et direkte citat fra Frankenstein, som giver meget mening, når man ser på, hvordan han taler til Bernard, hans skabelse.

Anbefalede: