Rangeret: Fyrene fra venner i rækkefølge efter, hvem vi ville date

Indholdsfortegnelse:

Rangeret: Fyrene fra venner i rækkefølge efter, hvem vi ville date
Rangeret: Fyrene fra venner i rækkefølge efter, hvem vi ville date
Anonim

Når vi ser tilbage på alle vores yndlings-tv-serier fra 90'erne, holder nogle bestemt bedre i dag end andre. Selvom det for nylig er blevet noget af en trend at vælge alle Friends fejl, ved vi med sikkerhed, at sitcom stadig er meget elsket af de fleste mennesker over hele verden. Hvordan ved vi det? På grund af det rene kaos, der brød ud, da HBO afslørede deres planer om at lave en Friends-reunion-special, selvfølgelig!

I dag kigger vi forbi haderne og husker alle de sjove mandlige karakterer, der kom ud af denne sitcom fra 90'erne. Serien indeholdt tonsvis af forhold, lige fra dysfunktionelle til episke, men nu skal vi træde ind i Rachel, Phoebe og Monicas sko. Det er rigtigt, vi rangerer mændene i Friends i rækkefølge efter, hvem vi faktisk selv ønsker at date.

15 Vi vil aldrig forstå, hvordan Barry landede Rachel i første omgang

Barry og Rachel i tandlægestolen
Barry og Rachel i tandlægestolen

Vi forstår det, fyren har penge og kommer sandsynligvis fra en god familie, men vi nægter at tro på, at der ikke var andre rige bejlere, som Rachel kunne vælge imellem. Ud fra hvad vi ved om Barry, er han ude af stand til at være trofast i et forhold, og han har en personlighed som en væsel. Hårdt aflevering!

14 Paolo er et ægte kryb

Paolo og Rachel på gangen
Paolo og Rachel på gangen

Paolo og Rachel havde det sjovt, og efter sin tid med Barry var det nok det, hun havde mest brug for ud af et forhold. Men vi ville bestemt aldrig date fyren. Selvom Phoebe ikke var Rachels ven, gør det faktum, at han gik ind på et forretningssted og lavede den slags stunt, ham til et førsteklasses uhygge.

13 Dating med Frank Jr. ville være udmattende

Frank Jr og Alice hos Central Perk
Frank Jr og Alice hos Central Perk

Frank Jr. er bestemt ikke en dårlig fyr. Faktisk har vi set ham være en god bror, mand og far. Men han er lidt over det hele, og vi ved med sikkerhed, at hans største hobby er at brænde tilfældige husholdningsgenstande. Han har brug for en som Alice til at passe på ham, men vi ville ikke melde os til koncerten.

12 Vi køber ikke, hvad Mark sælger

Mark og Rachel på kontoret
Mark og Rachel på kontoret

Beklager, ikke ked af det, men Mark er virkelig ikke en god fyr. Selvfølgelig hjalp han Rachel i hendes jobjagt et par gange, og vi bebrejder ham ikke for hendes brud med Ross, for det var alt, hvad Ross gjorde. Men vi så lige igennem hans "Jeg prøver bare at være hjælpsom ven" med det samme. Han er bare ikke en man kan stole på.

11 Spørgsmålet her er: Ville Gunther date os?

Gunther bag Central Perk-disken
Gunther bag Central Perk-disken

Problemet med Gunther ligger i hans besættelse af Rachel. Havde han været i stand til at tone det lidt ned, ville han ikke være det værste valg på denne liste. Han arbejder fast, og han har helt klart en garderobe fuld af fantastiske skjorter. Når det er sagt, tilhører hans hjerte Rachel, og det er der ikke noget, vi kan gøre ved.

10 Gary er lidt farlig

Gary og Phoebe uden for kaffehuset
Gary og Phoebe uden for kaffehuset

Det er ironisk, fordi man skulle tro, at dating med en betjent ville komme sammen med en form for følelse af sikkerhed, men at være sammen med Gary ville faktisk være ret skræmmende. I begyndelsen virkede han som en ret sej fyr, der vidste, hvad han ville, og som ikke var bange for at forpligte sig. Men nu, hvor vi ved, hvor triggerglad han er, tror vi, at det ville være mere sikkert at blive væk.

9 Kan vi date Jon Favreau i stedet for Pete Becker?

Pete og Monica på sofaen
Pete og Monica på sofaen

Det er altid overraskende at se, hvor mange berømtheder, der gæstede med i Friends, når vi vender tilbage for at se igen. Jon Favreau var en fremragende tilføjelse til serien, selvom hans tilstedeværelse var kort. Pete Becker er en hård en, fordi han for det meste er en fangst. Han har dog brug for nogen, der kan give ham urokkelig støtte, og det kan føre til problemer.

8 Paul var en pæn fyr

Paul og Rachel på sofaen
Paul og Rachel på sofaen

Historien om, hvordan Bruce Willis optrådte på Friends, er faktisk interessant. Efter sigende tabte han et væddemål til Matthew Perry om succesen med deres film, The Whole Nine Yards. Uanset hvordan han kom dertil, nød vi hans ophold på sitcom. Men ville vi date ham? Nå, Paul var en meget pæn fyr, selvom hans ukontrollerbare følelser sandsynligvis ville være en deal breaker.

7 Ross' skilsmisseprocent er lidt af et rødt flag

Ross underviser unagi på gangen
Ross underviser unagi på gangen

Det er sandt, ud af alle de mandlige hovedkarakterer i programmet har Ross det mindste potentiale med hensyn til daterbarhed. 3 skilsmisser ved en alder af 30 er ret barsk, og han viste os også, at han kan være en ret elendig kæreste/forlovede/mand. Vi ved dog inderst inde, at han mener det godt.

6 Hvis børn ikke er på bordet, hvorfor så ikke vælge Richard?

Richard og Monica står i køkkenet
Richard og Monica står i køkkenet

For alle derude, der ikke vil have børn, ville Richard efter alt at dømme være et fantastisk valg. Han er smuk, han har en etableret karriere, han er meget klog, og han har en anstændig sans for humor. Vi ville være mere end glade for at opdrage et par hvalpe og kalde det en dag med denne fyr.

5 David Is A Real Sweetheart

David og Phoebe står i køkkenet
David og Phoebe står i køkkenet

Den eneste virkelige fejl, vi kan finde hos David, er, at han kan være en slags pushover. Men kom nu, hvem er ikke uden et par fejl, ikke? Han er dedikeret til sit arbejde, men klar til at give sit hjerte væk til den rigtige kvinde. Vi ville være beærede over at tage på date med David, selvom vi foretrækker det, hvis hans forretningspartner bliver langt væk.

4 På et tidspunkt ledte Joey efter kærlighed

Joey i Monicas lejlighed iført Knicks-trøje
Joey i Monicas lejlighed iført Knicks-trøje

Det ville være svært at date Joey med en tidlig sæson, da han slet ikke var til dating dengang, men mere interesseret i afslappede slyngninger. Selvom der ikke er noget g alt med en afslappet slyngning, hvis vi taler om at date ham seriøst, skal vi gå efter sæson 10 Joey. På det tidspunkt søgte han at falde til ro, og han havde allerede vundet vores hjerter.

3 Hvad er det ikke at elske ved tag?

Tag Jones i blå skjorte
Tag Jones i blå skjorte

Dating Tag Jones ville være fantastisk. Han er uden tvivl en af de smukkeste mænd, nogen af hovedpersonerne nogensinde har datet, men han var også en rigtig god kæreste for Rachel, mens de var sammen. De var forskellige steder og ville have forskellige ting, men hvis timingen var rigtig, ville vi vælge Tag in a heartbeat.

2 Vi ville være heldige at være en Bing

Chandler Bing står ved lejlighedsdøren
Chandler Bing står ved lejlighedsdøren

Ja, Chandler havde sine problemer med engagement, men vi så ham også arbejde igennem dem som en mester. Han er uden tvivl den sjoveste fyr i programmet, så vi ved, at vi altid ville grine med ham. Bortset fra humor, har vi også set ham være en fremragende ven og ægtemand, så ja, Chandler Bing er en topkandidat.

1 Paul Rudd eller Mike Hannigan, vi tager enten

Mike og Phoebe på Barbados
Mike og Phoebe på Barbados

Ud af alle fyrene på Friends ville vi vælge Mike Hannigan som vores førstevalg til dato. Han er en total kæreste, han er sjov, og han opfordrede altid Phoebe til at være sig selv, uanset hvor mærkeligt det var. Selv ude af karakter er det ikke sådan, at vi nogensinde ville afvise Paul Rudd!

Anbefalede: