15 Berømtheder, vi har glemt, gæstede i The Simpsons

Indholdsfortegnelse:

15 Berømtheder, vi har glemt, gæstede i The Simpsons
15 Berømtheder, vi har glemt, gæstede i The Simpsons
Anonim

The Simpsons, der har været i luften i mere end 30 år, og som stadig er i gang, er den længstvarende amerikanske sitcom nogensinde. I løbet af de år, serien har fængslet publikum over hele verden, har en lang række berømtheder haft gæstestjerner, nogle har spillet sig selv, og nogle har spillet andre karakterer, der gør dem lidt svære at genkende.

Selvom det er nemt at huske de store navne, der har optrådt som sig selv på The Simpsons, er det sværere at huske de stjerner, der spillede forskellige karakterer på tværs af de mange sæsoner, især når disse karakterer så så forskellige ud fra dem. Fortsæt med at læse for at se, hvilke 15 berømtheder vi helt glemte havde gæsteroller i The Simpsons. Gør dig klar til at gå ned ad memory lane og få din hukommelse udløst!

15 Matthew Perry havde en mindeværdig linje som Ultrahouse

Matthew Perry om Simpsons
Matthew Perry om Simpsons

Du ville blive tilgivet for at gå glip af Matthew Perrys rolle i The Simpsons. I 'Treehouse Of Horror XII' spiller han kortvarigt rollen som det skurkagtige Ultrahouse, når det er sat til Matthew Perrys stemme. Hans linje er ikke svær at huske, især hvis du er Friends-fan: "Kunne jeg være mere et hus?"

14 Meryl Streep er talentfuld nok til at have spillet den 10-årige Jessica Lovejoy

Meryl Streep som Jessica Lovejoy
Meryl Streep som Jessica Lovejoy

Meryl Streep er stemmernes dronning, så du var måske ikke klar over, at hun havde en gæsterolle i programmet. Hun spillede rollen som pastor Lovejoys drilske datter Jessica, som Bart forelsker sig i. I et chokerende twist af begivenheder ender præstens datter med at blive frækkere end Bart.

13 Hvordan glemte vi, at Drew Barrymore spillede Krusty's Daughter?

Drew Barrymore som Sophie
Drew Barrymore som Sophie

I det meste af serien er Krusty the Clown portrætteret som en ungkarl. Men i afsnittet 'Insane Clown Poppy' finder vi ud af, at han har en datter ved navn Sophie (som ligner ham). Hvordan kunne vi glemme, at Sophie blev spillet af den eneste ene Drew Barrymore?

12 Mr. Bergstrom kunne ikke være blevet spillet af andre end Dustin Hoffman

Dustin Hoffman som hr. Bergstrom
Dustin Hoffman som hr. Bergstrom

I en af de sødeste roller i Simpsons historie spillede Dustin Hoffman hovedrollen som Lisas karismatiske vikar, hr. Bergstrom. Hun udvikler et lille forelsket i sin lærer og bliver knyttet til ham, så det er hjerteskærende, at han forlader Springfield i slutningen af episoden. Han minder i det mindste Lisa om, hvem hun er.

11 seje pige Alex Whitney ligner endda Lisa Kudrow

Lisa Kudrow på The SImpsons som Alex
Lisa Kudrow på The SImpsons som Alex

Det ser ud til, at Matthew Perry ikke er den eneste Friends-stjerne, der optræder på The Simpsons. Lisa Kudrow, der spillede Phoebe Buffay, medvirkede i afsnittet 'Lard of the Dance' som Lisas seje ven Alex Whitney, der har enormt travlt med at blive voksen. Kudrow nagler perfekt til den populære stemme før teenageren.

10 Reese Witherspoon spillede Barts anden kærlighedsinteresse, Greta Wolfcastle

Reese Witherspoon som Greta Wolfcastle
Reese Witherspoon som Greta Wolfcastle

Reese Witherspoon er en anden berømt skuespiller, der har medvirket som barn i The Simpsons, hvor hun spillede rollen som Greta Wolfcastle, datter af filmstjernen Rainier Wolfcastle. Hun er endnu en af Bart Simpsons kærligheder, selvom han dumper hende for at være for trængende. Han er dog ikke så glad, da hun begynder at date Milhouse.

9 Det var ikke Robert Pattinson, der spillede The Vampire Edmund, men Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe som Edmund
Daniel Radcliffe som Edmund

Casting af Daniel Radcliffe til at spille en vampyr ved navn 'Edmund' er så typisk for The Simpsons' humor! Selvfølgelig er Radcliffe berømt for at spille Harry Potter, popkulturens unge-voksne fantasy-konkurrent til Twilights Edward Cullen. Selvom Edmund ser ud til at være otte, er han faktisk 400 år gammel, hvilket gør ham lidt upassende for Lisa.

8 Who Else But Lea Michele Could Play The Talented Singing Sarah?

Elementary School musical The Simpsons
Elementary School musical The Simpsons

Du kan ikke få en Glee-hyldest på The Simpsons og ikke cast Lea Michele! Vi glemte næsten, at hun spillede Sarah i afsnittet 'Elementary School Musical'. I episoden deltager Lisa i en scenekunstlejr, hvor hun møder Sarah og hendes medcampister Amber Riley og afdøde Cory Monteith (også fra Glee).

7 Coyotens ikoniske stemme kunne kun tilhøre én sjæl – kongen af countrymusik, Johnny Cash

Johnny Cash på The Simpsons
Johnny Cash på The Simpsons

Du har måske undret dig over, hvorfor den spirituelle guide, som Homer møder under sin peberfremkaldte vrangforestilling, har så dyb en stemme til sådan en lille prærieulv. Det er, fordi han blev indt alt af ingen ringere end countrymusikikonet Johnny Cash. Coyoten giver Homer nogle perler af visdom, ligesom vi formoder, at Cash ville have i det virkelige liv.

6 Kim Cattrall er vant til at spille succesrige kvinder som Chloe Talbot

Kim Cattrall på The Simpsons
Kim Cattrall på The Simpsons

Sex and the City-stjernen Kim Cattrall er vant til at spille stærke, uafhængige kvinder. Udover at spille Samantha Jones, optrådte hun også i The Simpsons' afsnit 'She Used to Be My Girl', hvor hun spillede hovedrollen som Marges gamle ven og nu super succesfulde journalist, Chloe Talbot. Lisa ser først op til Chloe, men ved i sidste ende, at Marge er hendes forbillede.

5 Danny DeVito gentager sin rolle som Herbert Powell

Homer og Herbert Powell
Homer og Herbert Powell

Danny DeVito dukker op et par gange i løbet af showet, og vender tilbage for at gentage sin rolle som Herbert Powell. Først set i afsnittet 'Oh Brother, Where Art Thou?', er Herbert Homers for længst forsvundne halvbror. I starten er han overlykkelig over at lære Homer at kende. Men så, som man kunne forvente, ødelægger Homer sit liv.

4 Michael Jackson krediterede ikke sig selv efter at have spillet som Leon Kompowsky

Michael Jackson i The Simpsons
Michael Jackson i The Simpsons

På det tidspunkt, hvor Michael Jackson spillede Leon Kompowskys karakter i 'Stark Raving Dad', var han så berømt, at han besluttede sig for ikke at bruge sit rigtige navn i medvirken. Hans karakter, der ikke ligner ham, synger Lisa en af verdens mest mindeværdige gengivelser af Happy Birthday.

3 Barts balletlærer ligner endda Susan Sarandon

The Simpsons Bart laver ballet
The Simpsons Bart laver ballet

Susan Sarandon er kendt for sine store stemmetalenter. Hun er lidt svær at genkende, når hun optræder i The Simpsons, fordi hun spiller Barts balletlærer med en tyk europæisk accent. Men takket være lærerens tykke og krøllede ingefærlokker ligner hun lidt Sarandon!

2 Selvfølgelig er James Earl Jones fortælleren i en tidlig Simpsons-episode

Simpsons aliens
Simpsons aliens

James Earl Jones har givet stemme til flere karakterer i The Simpsons og optrådte første gang i den allerførste 'Treehouse of Horror' Halloween-special. I episoden lægger han stemme til budbringeren, rumvæsenet kaldet Serak the Preparer, og selvfølgelig fortælleren af Edgar Allan Poes 'The Raven'.

1 Maggie Simpson kan trods alt tale, og hun er indt alt af Elizabeth Taylor

Maggies første ord
Maggies første ord

Som det viser sig, har Maggie Simpson en stemme. I afsnittet 'Lisas første ord' udtaler hun sit første ord, uden at hendes familiemedlemmer ved det: far. Den afdøde Hollywood-legende Elizabeth Taylor var den perfekte person til at stemme for den yngste Simpson, da hun taler for første gang.

Anbefalede: