25 Disney-shows, der blev aflyst (og de underlige årsager til det)

Indholdsfortegnelse:

25 Disney-shows, der blev aflyst (og de underlige årsager til det)
25 Disney-shows, der blev aflyst (og de underlige årsager til det)
Anonim

Selv om Disney måske er bedst kendt for sine klassiske animationsfilm, har det også skabt nogle ret succesrige tv-serier gennem årene. Dens live-action og animerede serier har begejstret børn - og i nogle tilfælde voksne - over hele verden. Alle 90'er-børn derude vil sikkert huske, at de skyndte sig hjem fra skole for at se Even Stevens eller indhente alle de seneste afsnit af That's So Raven. Nyere fans er muligvis stadig i gang med at overskue gamle afsnit af Star Wars Rebels. Selv hvis du var mere et Cartoon Network-barn, må du indrømme, at nogle af Disneys tilbud også var værd at se.

Men som vi alle ved, skal alle gode ting have en ende, og det inkluderer tv-shows. Som det sker, slutter ret forfærdelige serier også til sidst! Selvom du kan se, hvorfor Disney aflyste nogle af sine mindre populære shows, var nogle helt sikkert afvist langt før deres tid. Uanset om det skyldes forretningsmæssige årsager, faldende seertal eller endda et stort rollebesætningsmedlem, der stopper, har masser af Disney-kreationer måttet stoppe på trods af protesterne fra deres legioner af fans. Nogle blev endda tvunget ud af luften for at give plads til en ny, men utvivlsomt ringere serie!

Vi har sammensat en liste over de Disney-shows, der blev aflyst af de mest interessante årsager - inklusive en hel del, der nok slet ikke burde have været afvist. Nogle af disse serier var engang Disneys flagskibsshows; andre var mere lavmælte kreationer, som du måske ikke har hørt om. Men alle har sikkert stadig fans derude, der ville ønske, at de aldrig var blevet aflyst.

25 Sonny With A Chance

Billede
Billede

Efter sin succes i Disney Channel Original Movie Camp Rock, tog Demi Lovato til den lille skærm i den kortvarige tv-serie Sonny With A Chance. Showet fulgte eventyrene fra den titulære Sonny, en velmenende og modig håbefuld komiker. Sonny With A Chance var et rigtigt hit blandt seerne.

Så hvorfor sluttede det efter kun to sæsoner i luften?

Svaret ligger i Demi Lovatos personlige problemer. I 2010 måtte Lovato fjerne sig fra produktionen på grund af personlige problemer. Hun kunne ikke længere deltage i showet, så det blev straks aflyst.

24 Så tilfældigt

Billede
Billede

Mens Disney endte med at annullere Sonny With A Chance, forsøgte det at fortsætte showets historie i en spin-off. Så tilfældigt! var et sketch-komedieshow, der medvirkede hvert eneste Sonny-cast-medlem bortset fra Demi Lovato. Mens Disney desperat ønskede at holde denne franchise i gang, skulle det bare ikke være sådan. Så tilfældigt! var bare ikke så god som Sonny With A Chance. Uden Demi Lovato mistede franchisen det meste af sin gnist. Så tilfældigt! blev aflyst efter kun én sæson i luften.

23 Even Stevens

Billede
Billede

Husker du, da Shia LeBeouf ikke var andet end en lysøjet barnestjerne og ikke en "performancekunstner", der havde til hensigt at overraske internettet hvert andet minut? Ja… det var gode dage. Selv Stevens var LeBeoufs store gennembrud, og det var et ret populært show. Den fulgte livet for forskellige medlemmer af Stevens-familien, fra ren ren til umodne Louis. På trods af at de fik gode seertal, blev showet aflyst efter tre sæsoner. Grunden? På det tidspunkt lod Disney ikke nogen af sine shows køre i mere end 65 afsnit. Ikke engang de gode!

22 Held og lykke Charlie

Billede
Billede

Good Luck Charlie er et af de Disney-shows, der så ud til at slutte uden nogen åbenbar grund. Ligesom, vi ville forstå, hvis en stor karakter havde besluttet at forlade, eller hvis seertal var ved at skride… Men dette program havde alt i orden! Fans elskede dens søde præmis, dens slapstick-humor og dens ofte progressive historielinjer.

Et afsnit indeholdt endda et homoseksuelt par - et stort skridt for et Disney-show!

Men ingen af disse ting kunne redde Good Luck Charlie fra aflysning i 2013. Det ser ud til, at Disney lige har besluttet, at det var tid til at trække stikket ud af showet.

21 PrankStars

Billede
Billede

Ikke mange shows kan sige, at de blev aflyst, fordi en af deres stjerner blev arresteret. Dog kan PrankStars regne sig selv som en del af denne "elite" gruppe! Showet var dybest set en børnevenlig version af Punk'd. Den blev arrangeret af Hannah Montana-stjernen Mitchel Musso og så forskellige børn møde deres berømthedsidoler i sjove opsætningssituationer. Det hele gik så godt… Indtil Musso blev anholdt i 2011 for at køre i handicap. Showet blev straks trukket fra luften, og PrankStars blev senere officielt aflyst.

20 Jonas

Billede
Billede

På højdepunktet af Jonas Brothers' popularitet besluttede Disney, at det var en god idé at give Nick, Joe og Kevin deres eget tv-program. I teorien var det en god idé - brødrene havde legioner af fans, og alt med dem i hovedrollen ville helt sikkert blive et hit! Desværre viste Jonas sig dog at være for frygtelig til at engagere selv de mest dedikerede Jonas Brothers-fans. Skuespillet blev kritiseret, seriens præmis var svag, og seertal begyndte hurtigt at falde. Showet blev klippet i 2010 efter kun to sæsoner.

19 Kim Possible

Billede
Billede

Er andre stadig en smule kede af det faktum, at Kim Possible blev aflyst? Det er mere end et årti siden, den animerede serie sluttede, og det føles stadig som om, den blev klippet for tidligt. Dette var endnu en vildt populær Disney-franchise, der blev annulleret, simpelthen fordi kanalen besluttede, at det var på tide, at det sluttede. Skaberne stoppede, mens de var foran, og sluttede Kim Possible, da det stadig blev set som et fantastisk show. Vi har i det mindste live-action-filmen at se frem til!

18 Take Two With Phineas og Ferb

Billede
Billede

På det første var Take Two With Phineas and Ferb et ret fedt koncept for et show. Disse populære animerede karakterer "interviewede" en række berømtheder i en byge af to minutter lange shows.

Showet tiltrak også nogle store stjerner!

Taylor Swift, Larry King og Seth Rogen dukkede alle op under Take Twos korte løbetur. Selv de kunne dog ikke redde showet. Disney sluttede det stille og roligt efter kun én sæson. Ingen er helt sikker på hvorfor den dag i dag! Vi kan kun antage, at Take Two bare ikke tog fart så spektakulært, som Disney havde håbet.

17 Hannah Montana

Billede
Billede

Hvad sker der, når hovedstjernen i en Disney-serie ønsker at "vokse op" lidt hurtigere, end producenterne havde håbet? Showet bliver selvfølgelig aflyst! Det var præcis, hvad der skete med den vildt populære serie Hannah Montana. Miley Cyrus - stjernen i showet - indrømmede i interviews, at hun blev en smule træt af at vise et knirkende rent, Disney-venligt billede. Ting begyndte at gå skævt, da hun blev set danse "upassende" ved Teen Choice Awards i 2009. Både Disney og Cyrus besluttede til sidst, at hendes tid som Hannah Montana skulle være til ende.

16 Girl Meets World

Billede
Billede

Som en spin-off af den populære sitcom Boy Meets World havde Disney Channels Girl Meets World meget at leve op til. For det meste lykkedes det! Showet blev rost for sin blanding af komedie og hårdtslående historier. Men i 2017 aflyste Disney showet - til stor ødelæggelse for både dets fans og skabere. Det forlød, at hovedpersonerne var ved at blive for gamle til at være egnede Disney Channel-forbilleder. I første omgang så det ud til, at Girl Meets World måske blev hentet af et andet netværk. Disse forhandlinger gik dog i sidste ende ingen vegne.

15 Shake It Up

Billede
Billede

Før Zendaya tog Hollywood med storm takket være sin rolle i The Greatest Showman, var hun en populær Disney Channel-skuespillerinde. Sammen med Bella Thorne var hun stjernen i Shake It Up fra 2010 til 2013. Showet skildrede to bedste venners liv, da de gør karriere som back-up dansere. Det blev utroligt godt modtaget, men så ud til at falde i strid med Disneys politik om at aflyse shows på højden af deres popularitet. Shake It Up varede i kun tre sæsoner og mistede et af sine vigtigste rollebesætningsmedlemmer - Kenton Duty - undervejs.

14 Arwin

Billede
Billede

Er der nogen derude, der rent faktisk husker dette mislykkede Suite Life of Zack and Cody-spin-off? Jep… Disney forsøgte faktisk at basere et show omkring ingeniøren Arwin, en meget elsket tilbagevendende karakter i serien. De filmede endda en pilotepisode i 2007, der havde en pre-berømmelse Selena Gomez! Arwin! ville have set den titulære karakter forlade sin stilling på Tipton Hotel og flytte ind hos sin søster. Gomez ville have portrætteret Alexa, Arwins niece. Desværre blev piloten aldrig hentet, og dette show blev aflyst, før det overhovedet havde en chance for at komme i gang!

13 The Suite Life Of Zack And Cody

Billede
Billede

Apropos The Suite Life of Zack and Cody, så må grunden til dette shows aflysning være unik! Disney besluttede at afslutte serien for at gøre plads til dens efterfølger, The Suite Life on Deck! Af en eller anden grund besluttede Disney Channel-producenterne, at de hotelbaserede rammer for showet var blevet kedelige, og at det ville være den rigtige vej frem at flytte alle til et krydstogtskib. Så The Suite Life of Zack and Cody blev aflyst, og det nye show havde premiere ret hurtigt efter.

12 Cory In The House

Billede
Billede

Mens Arwin! faktisk aldrig nået det til vores skærme, en Disney Channel-spin-off gjorde det helt sikkert! Cory in The House var opfølgeren til That's So Raven. Den indeholdt Ravens bror Cory, som flyttede til Washington, D. C. og afslappet kom til at hænge ud i Det Hvide Hus.

Hej, det er en fordel, når din far er køkkenchef!

Mens Cory in The House oprindeligt var ret populær, da den havde premiere i 2007, begyndte dens seertal hurtigt at falde. Disney gav til sidst op med sit første spin-off efter kun to sæsoner.

11 gamers guide til stort set alt

Billede
Billede

Gamer's Guide to Pretty Much Everything havde en ret unik præmis blandt Disney-shows! Det var ikke en komedie om en tweenage pige, der finder berømmelse eller en familiebaseret sitcom. I stedet fulgte den en professionel teenagespiller, der går under kaldenavnet Kid Fury! Desværre fik Gamer's Guide ret skuffende vurderinger fra starten, og tingene blev kun værre i sin anden sæson. Disney besluttede at reducere sine tab og aflyse showet - til stor irritation for dets skaber, Devin Bunje, som sagde, at det var en "forretningsbeslutning, ikke en kreativ". Øv.

10 Star Wars Rebels

Billede
Billede

Lige siden den første Star Wars-film kom på det store lærred tilbage i 1977, har franchisen været utrolig populær. Den har fået en helt ny generation af fans takket være dens nye efterfølgerfilm, et faktum som Disney besluttede at tjene penge på. Star Wars Rebels var en animeret serie, der blev sendt på Disney XD indtil 2018. Den blev ikke aflyst, fordi den mistede popularitet eller vurderinger - om noget, så blev dens fanskare større! Men plottet af showet var hurtigt ved at indhente filmens tidslinje, så det blev afsluttet for at minimere enhver crossover.

9 Lizzie McGuire

Billede
Billede

Ah, Lizzie McGuire - mellem-dramaet, der kastede Hillary Duff i rampelyset. Vi nød alle at se Lizzie navigere i skole- og hjemmelivs prøvelser med sine bedste veninder Miranda og Gordo ved sin side. Og hvem kan glemme den ikoniske Lizzie McGuire-film? Desværre kunne selv den enorme popularitet af dette show ikke redde det fra Disneys 65-episoders forbandelse. Det sluttede efter kun to sæsoner i luften efter at have ramt denne vilkårlige milepæl. Seriøst, Disney. Hvorfor 65? Hvorfor ikke 100 afsnit, eller, du ved, så mange som offentligheden vil have?!

8 American Dragon: Jake Long

Billede
Billede

American Dragon: Jake Long havde et rigtig fedt koncept til et Disney-show. Denne animerede serie skildrede eventyrene af den titulære Jake, en ung dreng, der lige tilfældigvis skulle have magten til at blive til en drage.

Som en rigtig drage.

Programmets popularitet blev bevist i det faktum, at dets hovedpersoner lavede et billede i en anden af Disneys shows, Lilo og Stitch. American Dragon blev dog aflyst efter sin anden sæson, af årsager, som Disney aldrig havde tænkt sig at uddybe. Var det ned til vurderinger? Blev seriens skabere simpelthen kede af det? Det får vi aldrig at vide.

7 Flash frem

Billede
Billede

Hvis du undrer dig, nej, Disney skabte ikke i al hemmelighed ABC's 2009 sci-fi-show FlashForward. Dens show af samme navn var et teenagerdrama, der blev sendt tilbage i 1990'erne! Faktisk var det det første show nogensinde udgivet med titlen "Disney Channel Original Series".

Flash Forward fulgte skoledagens eventyr for to ottendeklasser ved navn Tucker og Rebecca. Dens første to sæsoner var ret populære, hvilket førte til, at showet blev fornyet for en tredje serie… Hvilket bizart nok aldrig blev produceret. Showet blev aldrig officielt aflyst, præcis - det bare… stoppede. Underligt, hva'?

6 Godmorgen, Miss Bliss

Billede
Billede

Du kender måske dette skoledrama fra slutningen af 1980'erne under et andet navn. Godmorgen, Miss Bliss var faktisk en forløber for hit teenager-dramaet Saved By The Bell! Desværre var Good Morning dog meget mindre vellykket end dens spin-off. Den indeholdt nogle af karaktererne fra Saved By The Bell i deres mellemskoleår - Zack, Lisa og Screech for at være præcis! Efter at dette show stort set blev bombet i seertal, besluttede Disney hurtigt at aflyse det. Den blev dog samlet op igen af NBC, fik lidt af en makeover og ombygget som Saved By The Bell !

Anbefalede: