Dette er, hvad fans siger om 'Dexter'-revivalen

Indholdsfortegnelse:

Dette er, hvad fans siger om 'Dexter'-revivalen
Dette er, hvad fans siger om 'Dexter'-revivalen
Anonim

Har du nogensinde været en dedikeret seer af en serie, for så at nå det sidste afsnit og blive grundigt skuffet? Vi kunne nævne nogle få shows, der har gjort det ved os, og et af dem får en genoplivning i år, som har fans forsigtigt optimistiske.

Dexter var en serie, som mange fans mildest t alt blev overvældet af i løbet af sidste sæson – især i finalen. Hovedpersonen, Dexter Morgan, forfalskede sin egen død for at starte forfra i en ny by og stat. Selvom den åbne slutning måske ikke virker så mærkelig for tilfældige seere, havde fansene forventet noget mere klimaks i forbindelse med Dexters store finale.

De fleste Dexter-fans forventede, at han blev fanget af politiet eller dræbt i finalen, og ikke flygtede fra sit liv for at starte forfra. Den slutning efterlod dog muligheden for, at serien kunne vende tilbage til en 9. sæson.

Den store tilbagevenden sker til efteråret på Showtime. Det første kig på Dexter: New Blood for blot få dage siden bragte fans' følelse af begejstring over serien tilbage. Her er noget af det, de siger om det store afkast!

10 The Season Nine Trailer debuterede den 25. juli

Fans ventede på afsløringen af traileren med Comic-Con@homes Dexter-spotlight, og de var begejstrede, da de så det ske. Mens den berygtede karakter har fundet sit fodfæste i en ny by og stat, er han endnu ikke fri af disse drifter. Du kender dem… og fans er begejstrede for at se en vis mørk passager, der stadig eksisterer, omend der er stille.

9 Denne fan brugte et ret fantastisk meme til at dele deres begejstring

Hvis du har været omkring nogen, der bruger udtrykkene i dette meme, vil du forstå det med det samme. Hvis du ikke har, kan vi prøve at opsummere det med nogle få ord. Fans er virkelig begejstrede for at få mere Dexter. Okay, så måske kan vi ikke rigtig forklare det, men spænding er bestemt følelsen bag det.

8 Denne bruger undrede sig over, hvorfor Dexter var populær

Denne bruger spekulerede på, om Dexter var trending på grund af, at nogen blev dræbt på en Dexter-lignende måde. Heldigvis var det kun en trailer til en ny sæson med 'alles yndlingsantihelt'.

7 Denne fan ville måske ikke indrømme det, men de følte noget ved at se traileren

Som mange fans har sagt før, er de stadig lidt kede af, at serien slutter - nogle fans følte endda, at serien begyndte at gå ned ad bakke sæsoner, før den er officiel afslutning. Det er svært at elske et show og se det langsomt blive til noget helt andet. Det er svært at se et program, der er næsten perfekt, indtil et dårligt afsnit eller to, før det slutter for evigt.

Denne fan, uanset årsagen, ville måske ikke være begejstret for premieren på traileren, men det var de. De følte lidt, noget, og måske er det alt, nogle fans behøver for at tune ind igen og se, hvad der nu sker for Dexter, eller rettere, hans nye alias.

6 Denne seer er helt til Dexter, der skal indløse sig selv

Denne fan håber, at Dexter kan forløse sig selv med sæson 9. Hvad fans leder efter i de nye afsnit varierer, men mange af dem vil gerne vide, hvorfor han gjorde, hvad han gjorde i slutningen af sæson otte og hvordan det vejer på, hvem han er nu i sit nye liv.

5 Denne Dexter-blæser pumpes tilbage

Som mange Dexter-fans var, var denne skuffet i finalen i serien. Men traileren og det, der er blevet afsløret om serien indtil videre gennem interviews og Comic-Con@Home-segmentet, bliver folk begejstrede for serien.

Traileren er lige blevet størknet for fans, der ikke var tilfredse med slutningen af sæson otte, at der er håb om en lysere, eller i dette tilfælde, mørkere fremtid.

4 Denne bruger tænkte på en anden fingernem

Denne fan var virkelig begejstret for at se Dexter trend, men de tænkte på den forkerte karakter. Dexter's Laboratory var en Cartoon Network tegneserie, hvor hovedpersonen delte et navn og en uhyggelig lighed med Dexter Morgan.

3 Denne bruger havde en tråd af optimisme

Denne Dexter-fan postede en tråd med årsager til, at de var begejstrede for seriens tilbagevenden, den første var, at det 'kreative talent', der først bragte Dexter til live, var tilbage. De delte også deres begejstring for omgivelserne, som er en lille by i NY, og at New Blood vil have et nyt rollebesætning og have et 'mørkere' twist end originalen.

2 Denne seer er klar til at fejre deres fødselsdag Dexter-stil

Denne fan er begejstret over, at Dexter: New Blood vender tilbage tæt på deres fødselsdag, og de er ikke sikre på, hvad der kunne være bedre end at fejre med serien. De brugte også en-g.webp

Som fans ved, er Dexter ikke Dexter uden en lille smule (eller meget) blod.

1 Michael C. Hall har også spørgsmål

Michael C. Hall har også undret sig over, hvad pokker der skete med Dexter. Sæson ni vil besvare spørgsmål, som alle har - inklusive rollebesætningen. Det må være svært at afslutte et show, der var så stor en del af dit liv, og selvom Hall forstod finalen, forstod han også, hvorfor fans var kede af det.

Den nye sæson giver ikke kun fans en ny oplevelse, den giver også en til Hall.

I et interview med The Daily Beast t alte Hall om sine tanker om Dexter-finalen.

"Lad os være rigtige: Folk fandt, hvordan showet gjorde tingene temmelig utilfredsstillende, og der har altid været et håb om, at en historie ville dukke op, som ville være værd at fortælle. Jeg inkluderer mig selv i gruppen af mennesker, der undrede sig over, ' Hvad fanden skete der med den fyr?' Så jeg er spændt på at træde tilbage til det."

Anbefalede: