Rami Malek & Andre kendisser, vi helt glemte var på 'Gilmore Girls

Indholdsfortegnelse:

Rami Malek & Andre kendisser, vi helt glemte var på 'Gilmore Girls
Rami Malek & Andre kendisser, vi helt glemte var på 'Gilmore Girls
Anonim

Mange skuespillere skylder deres karrierer til deres roller i Gilmore Girls: Alexis Bledel, Melissa McCarthy, Milo Ventimiglia og Jared Padalecki , blandt andre. Showet blev sendt første gang for over 20 år siden og har udviklet en kultfølge lige siden. Nogle gæstestjerner huskes godt, fordi de havde tilbagevendende roller, såsom teenagehjerteknuserne Chad Michael Murray og Adam Brody. Andre skilte sig dog først ud, da fans besluttede at gense showet år senere.

Mange skuespillere, der knap t alte en replik på Gilmore Girls og gik fuldstændig ubemærket hen senere, fik en kæmpe rolle. I dag nyder de status som Hollywood-stjerner og er kendt af fans over hele verden.

10 Nasim Pedrad

Nasim Pedrad optrådte kun i et afsnit i sæson 6, da hun portrætterede en bartender i en af collegebarerne tæt på Yale. Dette var tre år før hun landede en koncert på SNL og til sidst blev et kendt navn.

9 Mädchen Amick

The Twin Peaks and Riverdale-stjernen optrådte første gang på Gilmore Girls i sæson 2, da Christopher annoncerede, at han datede en ny: Sherry Tinsdale. I sæson 3 fik Rory en søster, da Sherry fødte Gigi.

Hendes karakter er også nævnt i de senere sæsoner, men Mädchen Amick optrådte kun i tre afsnit.

8 Victoria Justice

I sæson 4 havde Lorelai og Sookie kortvarigt en cateringvirksomhed. En gang fik de mulighed for at arrangere en Ringenes Herre-tema fødselsdagsfest for børn. Sookie lavede dog ikke nogen børnevenlig mad, så børnene begyndte at blive sultne.

Den mest sultne dreng af dem alle var en lille pige, portrætteret af Victoria Justice. Klædt ud som en yndig alf blev hun ved med at spørge Lorelai, hvornår maden skal være klar. Ikke vidste seerne, at hun ville fortsætte med at blive en stjerne i Victorious og have meget omt alte fejder med andre medstjerner.

7 Max Greenfield

Aftenen før Dean blev gift med Lindsay, snublede han og hans venner ind i Luke's Diner for at få noget at spise. En af hans venner hed også Luke, og han blev portrætteret af New Girl-stjernen, Max Greenfield.

Udover at foreslå Luke Danes, at de skulle starte en klub, fordi de deler samme navn, gik hans karakter helt ubemærket forbi. År senere er Max Greenfield lige så meget af en stjerne som Jared Padalecki, der portrætterede Rorys første kæreste, Dean.

6 Danny Pudi

Danny Pudi er mest berømt for sin rolle som Abed på Dan Harmon's Community. Fire år før sitcomen blev sendt, havde han en lille tilbagevendende rolle på Gilmore Girls. I sæson 6 og 7 portrætterede han Raj, en forfatter til Yale Daily News.

Hans mest mindeværdige scene er den, hvor han giver Rory en stor blå blyant, da det var hendes sidste dag som redaktør af universitetets avis.

5 Krysten Ritter

Krysten Ritter er mest berømt for at portrættere Jesse Pinkmans kæreste på Breaking Bad, men før det fik hun små roller i shows, såsom Gilmore Girls og Gossip Girl. I sæson 7 optrådte hun i otte afsnit som R0rys veninde Lucy. Hun tog hovedfag i skuespil og datede Marty, en af Rorys tidligere kærlighedsinteresser.

Da Rory ikke havde andre venner end sin mor og Lane, var det forfriskende at se hende interagere med andre universitetsstuderende. De fleste fans satte dog ikke pris på Lucys historie. Efter at have fundet ud af, at Rory og Marty gik langt tilbage, blev hun utrolig ked af det og slog op med ham.

4 Nick Offerman

Ligesom Ron Swanson fra Parks and Recreation var Offermans karakter på Gilmore Girls en seriøs mand, der havde en tendens til at klage og se den negative side af tingene. Beau Belleville var Jacksons ældre bror, der kom til Stars Hollow, da Sookie fik en baby i sæson 4. Han blev ved med at klage over, at babyen kom for sent. Offerman gentog også rollen i sæson 6.

3 Jon Hamm

Jon Hamm Mad Men
Jon Hamm Mad Men

Verden gik amok for Jon Hamm, da han blev castet som hovedpersonen i Mad Men, men da han optrådte på Gilmore Girls, gjorde han næppe et varigt indtryk. I sæson 3 mødte Lorelai den smukke Peyton Sanders på en auktion. Hun syntes, han var så flot, at hun brød sine personlige regler og bad sin anmassende mor om hans kontakt.

Men mens hun øjeblikkeligt blev betaget af ham på grund af hans flotte udseende, var deres date uden for skærmen tilsyneladende en katastrofe.

2 Jane Lynch

Da Richard Gilmore endte på et hospital i sæson 1, var Emily rædselsslagen. Jane Lynchs karakter, sygeplejersken, havde dog intet af det. Hendes optræden varede i mindre end et minut, så det er ikke underligt, at fans kun bemærkede hende, mens de genså showet.

Jane Lynch spillede videre i Glee, Another Cinderella Story og The 40-Year-old Virgin.

1 Rami Malek

rami malek på gilmore piger
rami malek på gilmore piger

Rami Malek gik fra at være en forglemmelig bibelstuderende på Gilmore Girls til at få en hovedrolle i Mr Robot og senere at vinde en Oscar for sin ikoniske skildring af Freddie Mercury i Bohemian Rhapsody.

Hans rolle i Gilmore Girls var hans allerførste. Mærkeligt nok fik han ikke bet alt for det. Tværtimod! Da han ikke var en del af SAG, fik han en bøde på $2.000. Heldigvis dækkede produktionshuset omkostningerne, og Malek blev til sidst en berømt skuespiller.

Anbefalede: